arrow_drop_up arrow_drop_down
Wimperlift

ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT

volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven!

TOP 6

!QMS ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Heel Nederland

Wij behandelen klanten uit heel nederland in onze salon

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen met een wimperkruller!


Korte, lange en overkrulde wimpers

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!


Elleebana formule

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max 17 min.) geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 4 tot mogelijk zelfs 6 weken. De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch

Wimperlift

Waarom kiezen voor Elleebana One Shot Lash Lift?

  • Zeer korte applicatie techniek – gemiddelde inwerktijd van 10 min en maximaal 17 min
  • Resultaat van gemiddeld 4 weken!
  • Een comfortabele en zeer betaalbare behandeling
  • Laat natuurlijke wimpers langer lijken
  • Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem

Wimperlift

Voor een nog intenser resultaat kunnen wij je de volgende opties zeker aanraden:

  • Verven van de wimpers €7,50 (bij de behandeling)
  • Optimaal verzorgende mascara sepciaal voor de wimpers (Keratine Mascara-Clear)
  • Wenkbrauwen epileren €7,50 (bij de behandeling)
  • Mesotherapie behandeling om wallen en kringen onder de ogen te verminderen €99 (voor optimaal resultaat 3-4 behandelingen)


Quanis dermafiller

Een skinbooster voor rondom de ogen die in dat gebied vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes vermindert en de oogcontouren verbetert. De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen afvoeren. antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening’ effect hebben door de onderdrukking van pigmentvorming.


Zie ook: Quanis Dermafiller

Wimperlift

Wie zijn wij?

Trends and Lifestyle heeft een heldere missie: jou helpen de mooiste versie van jezelf te worden. Jouw stralende lach, fitte lichaam en ontspannen mind is voor ons het allerbelangrijkst! Met ons team staan we elke dag voor je klaar om je te helpen met de behandeling die je wenst.

AFSPRAAK MAKEN VOOR JOUW WIMPERLIFT BEHANDELING

We maken gebruik van cookies