arrow_drop_up arrow_drop_down
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Volle haardos

Reken af met de onzekerheid over je haaruitval

NUMMER 3

!QMS ANTI-AGING INSTITUTEN IN NEDERLAND

NUMMER 4

!QMS ANTI AGING INSTITUTEN IN DE BENELUX

1000+

KLANTEN GAAN ELK JAAR TEVREDEN NAAR HUIS

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Voel jij je kwetsbaar en onzeker als het gaat om je haar?

Haaruitval, dat is iets wat niemand wil. Iedereen wil graag een volle bos met glanzende lokken! Helaas kampen velen onder ons met haarverlies. Het haar wordt dunner, futloos en is niet meer goed in model te krijgen. Je koopt de duurste shampoos en conditioners, maar niets helpt! Iedere keer zit je haarborstel vol met losse haren. 


Het maakt je onzeker en je voelt je kwetsbaar.


Heb je alles al geprobeerd, maar blijft je haar uitvallen? Haaruitval heeft verschillende oorzaken, waaronder stress, hormonale disbalans en een onjuist voedingspatroon. Gelukkig kunnen we deze oorzaken aanpakken en de schade herstellen.

!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Kort samengevat is dit wat je wilt

  • Je wilt een prachtige bos glanzende lokken, die je mooi in model kunt brengen en waar anderen 'jaloers' op kunnen worden.
  • Je wilt een echte oplossing, in plaats van steeds te moeten zoeken naar nieuwe behandelingen, welke uiteindelijk niet het gewenste resultaat geven. 
  • Je verlangt ernaar om gehoord en gezien te worden door echte professionals, die begrijpen hoe belangrijk mooi haar voor jou is.
  • Je wilt graag dat je partner je mooi vindt en blijft vinden. Je doet hier maar al te graag je best voor.
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Voordat we verder gaan: met wie heb je te maken?

Ik ben ondernemer en de eigenaar van Beautysalon Trends & Lifestyle. Mijn naam is Kitty Scherff. Wij behoren met onze beautysalon tot de top van Nederland en de Benelux. Met meer dan 20 jaar ervaring begeleiden wij vrouwen van alle leeftijden bij huid-, lichaams- en haarverbetering. Wij werken samen met vrouwen die alleen de best mogelijke kwaliteit wensen, simpelweg omdat ze dit ook van zichzelf verwachten. Wij zien vrouwen onzeker binnenkomen in onze salon en na een tijdje vol zelfvertrouwen weer naar huis gaan. Wij maken jou de mooiste versie van jezelf! 

Maak kennis met onze haar-behandelingen

Uiteraard gaan we eerst op zoek naar de oorzaak van de haaruitval en kijken we met welke methode we het geleden haarverlies kunnen herstellen en verder haarverlies kunnen voorkomen. 


Op dit moment hebben wij verschillende behandelingen om verdere haaruitval tegen te gaan en de schade van extreem haarverlies te herstellen.

Haarverlies herstellen

Om het extreem haarverlies te herstellen maken we gebruik van mesotherapie voor het haar. Mesotherapie vult door middel van pijnloze injecties het tekort aan bouwstoffen rechtstreeks in het haarzakje aan en stimuleert de bloedcirculatie. Zo komt de natuurlijke haargroei op gang waardoor jij weer die gewenste volle haardos krijgt! 

Dit moet je weten over de  behandeling 

tegen verder haarverlies

Onderstaand lichten wij graag de behandelingen om verdere haaruitval te voorkomen kort toe:

!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Detox-

behandeling

voor het haar

Bij de detoxbehandeling voor het haar wordt de hoofdhuid en het haar diepgaand gereinigd waardoor de klachten verminderen en verdwijnen.


!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Hormonaal en 

leefstijladvies


Haaruitval wordt vaak veroorzaakt door hormonale disbalans of een slechte leefstijl, maar voedsel intolerantie kan een oorzaak zijn. 

Kitty is detox/voedingscoach, hormoontherapeute en ze begeleid gezinnen naar een gezonde leefstijl.

!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Voedings-
supplementen


Haaruitval gaat vaak gepaard met vitaminetekort. Door middel van voedings-supplementen kunnen we deze tekorten aanvullen.


!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Haargroei-

stimulerende 
massage

Een haargroeistimulerende massage zorgt voor de juiste doorbloeding waardoor de haargroei wordt versneld. Meer informatie over onze behandelingen tegen haaruitval of direct een afspraak maken?

Wil je meer informatie over een behandeling, wij staan je graag te woord zodat je antwoord krijgt op je vragen. Je kunt ook direct een afspraak inplannen in onze online agenda.
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Evalueren en bijsturen

Het is belangrijk om te kijken naar de resultaten bij de stappen welke we maken. Indien nodig kunnen we de behandeling bijstellen. Daarom plannen we regelmatig een evaluatiegesprek in en maken we tussentijds foto's. Om jou als team zo goed mogelijk te kunnen begeleiden naar wat je wilt bereiken, is het belangrijk dat je jouw wensen duidelijk aan ons voorlegt.


Onze behandeling is niet alleen gericht op de buitenkant, maar ook van binnenuit met goede voeding en indien wenselijk supplementen. Een mooie volle haardos is een weerspiegeling van een gezonde leefstijl.

De voordelen van een behandeling tegen haaruitval

!QMS Anti-Aging

Boost voor je zelfvertrouwen

Je voelt je zekerder doordat je haar meer glanst. Dit zelfvertrouwen werkt door in je werk, je sociale contacten en je relatie.
!QMS Anti-Aging

gezond en 

glanzend haar

Je haar glanst en ziet er gezond uit. Weg met futloos en dun haar wat je met geen mogelijkheid in model kan krijgen.
!QMS Anti-Aging

Gezonde 

levensstijl

Verbetering van je levensstijl doordat wij je voorzien van adviezen over levensstijl. Gevolg = een gezondere en glanzende haardos.
!QMS Anti-Aging

Kwaliteitsbehandeling gegarandeerd

Beautysalon Trends&Lifestyle is verkozen tot NR.3 !QMS salon in Nederland en NR.4 van de Benelux!
!QMS Anti-Aging

Je durft jezelf
te laten zien

Je rekent af met de schaamte die je voelt nu je letterlijk beter in je vel zit. Dit vertaalt zich door in alle aspecten van je leven.
!QMS Anti-Aging

Vakkundig 

advies

We vertellen je wat we doen en waarom we dit doen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring dus we weten waar we het over hebben!

behandeling tegen haarverlies inplannen?

                                   

Veelgestelde vragen

Ik heb geen tijd om mij te laten behandelen, wat nu?

Het is belangrijk om prioriteit te stellen daar waar het gaat om jouw gezondheid en een stralende huid. Daar wil je wel tijd voor maken, toch?

Ik heb al van alles geprobeerd, maar niks heeft gewerkt. Ik twijfel behoorlijk?

We hebben meer dan 20 jaar ervaring en behoren met onze salon tot de top van Nederland en de Benelux. We kunnen je eerdere ervaringen niet wegnemen maar we bieden je 1 voordeel. Je kunt gratis kennismaken. Bevalt het je niet, dan kun je altijd nog besluiten om niet in te stappen.

Jullie zitten zo ver weg?

We verzekeren je dat jouw bezoek aan de salon de moeite dubbel en dwars waard is. We hebben klanten vanuit heel Nederland en België die langere afstanden rijden om specifiek bij ons behandeld te worden. We hanteren ruime openingstijden dus er is altijd een geschikt moment voor een afspraak. We houden bij het plannen rekening met reistijden en mogelijke files.

Doen jullie echt wat jullie beloven?

Ons antwoord: een volmondig JA!

                               
We maken gebruik van cookies