arrow_drop_up arrow_drop_down
Bindweefselmassage

Voedingssupplementen tegen haaruitval

Zodat je de juiste vitamines binnen krijgt

TOP 4

ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

1000 +

Wij verzorgen meer dan 1000 behandelingen per jaar

Haarverlies en een slechte haarconditie hebben verschillende oorzaken. Één van die oorzaken is een tekort aan essentiële vitamine en mineralen. Het is dus van groot belang de juiste vitamines en mineralen binnen te krijgen voor een gezonde hoofdhuid en de haar groei te stimuleren.  

Bindweefselmassage

Top 6 meest belangrijke vitamine en mineralen om haaruitval tegen te gaan en haargroei te stimuleren zijn:  

  • Vitamine B8 (Biotine): Vitamine B8 is de belangrijkste vitamine om haaruitval tegen te gaan. Het levert een bijdrage aan de productie van Keratine. Keratine zorgt voor een gezonde groei van haar, nagels en een gezonde huid.

  • Vitamine B11 (Foliumzuur): Vitamine B11 ondersteunt de groei van weefsel in het lichaam en daarbij ook de groei van het haar. Tevens speelt vitamine B11 een cruciale rol bij de bescherming van het DNA in ons lichaam en voor de celdeling. Daarnaast zorgt vitamine B11 ook voor de bevordering van de bloedcirculatie, waardoor de juiste voedingsstoffen bij de haarvaatjes komen.

  • Vitamine D: Vitamine D regelt ons immuunsysteem en de celgroei. Hierbij stimuleert het de werking van de haarvaatjes. 

  • Zink: Een tekort aan zink geeft een slechte opbouw van alle lichaamsweefsel, dus ook van het haar. Tevens zorgt een tekort aan zink dat de vorming van keratine verminderd, welke juist zo belangrijk is voor de groei van het haar. 

  • IJzer: IJzer zorgt voor de transport van zuurstof door het lichaam. Een tekort aan ijzer kan broos haar en haarverlies veroorzaken.

  • Vitamine A: Vitamine A stimuleert de productie van talg. Talg biedt de huid bescherming tegen uitdroging.

Wil jij alle voordelen van voedingssupplementen tegen haarverlies ervaren?

Bindweefselmassage

Maar hoe krijg je genoeg binnen van deze benodigde vitamines?

Uiteraard kun je beginnen met het aanpassen van je eetpatroon. Eet zo gevarieerd mogelijk en haal de benodigde vitamines en mineralen uit groente, fruit, granen, noten, eieren en zuivel.


Door zo’n gevarieerd dieet zal je niet snel een vitaminetekort oplopen, echter omdat voor een gezonde haargroei sommige vitamines zo belangrijk zijn, geeft een hogere dosering door voedingssupplementen een veel beter resultaat.  

Let hierbij wel op dat sommige vitamines in een te hoge dosering juist weer schadelijk kunnen zijn.


Gelukkig kunnen we met effectieve voedingssupplementen tegen haaruitval de vitaminehoeveelheid op de juiste manier verhogen en opname daarvan bevorderen, zodat de hoofdhuid weer gezond wordt en de haargroei op gang komt. De haarzakjes worden zo gevoed met de juiste vitamines.

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Manon (x2), Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

advies voor voedingssupplementen inplannen?

We maken gebruik van cookies