arrow_drop_up arrow_drop_down

VOLLERE HAARDOS

Je kunt bij Trends and Lifestyle terecht voor diverse behandelingen met betrekking tot een vollere haardos. Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen die wij aanbieden.

Cellulite behandeling

Mesotherapie voor het haar

Haaruitval wordt vaak veroorzaakt door een verstoorde hormoonbalans in het haarzakje, een tekort aan bouwstoffen en een verminderde bloedcirculatie in de hoofdhuid. Mesotherapie vult door middel van pijnloze injecties deze bouwstoffen aan en stimuleert de bloedcirculatie. Zo komt de natuurlijk haargroei op gang waardoor jij weer die gewenste volle haardos krijgt!

VETROLLETJES   VERMINDEREN Mesotherapie

Detoxbehandeling voor het haar

Door diverse oorzaken wordt de zuurgraad van je hoofdhuid verstoord en ontstaan er klachten zoals jeuk, futloos, dun, vet of droog haar. Ook treed er haarverlies op. Door een detoxbehandeling voor het haar wordt de hoofdhuid en het haar diepgaand gereinigd waardoor de klachten verminderen en verdwijnen. En je krijgt weer die glanzende veerkrachtige lokken.

VERSTEVIGEN/VERSTRAKKEN LICHAAMSHUID

Hormonaal en leefstijladvies

Kitty is detox/voedingscoach, hormoontherapeute en ze begeleid gezinnen naar een gezonde leefstijl. Dan heb je ook meteen een van haar grootste passie te pakken: Jou begeleiden naar een gezonde leefstijl, een mooie huid en prachtig vol haar!
Detoxkuur

Voedingssupplementen tegen haaruitval

Met effectieve voedingssupplementen tegen haaruitval kan de vitaminehoeveelheid op de juiste manier worden verhoogd en opname daarvan bevorderd worden, zodat de hoofdhuid weer gezond wordt en de haargroei op gang komt.

Frecious Slowjuice Sappen

Haargroeistimulerende massage

Uitgevallen haar is heel vervelend en het lijkt wel een eeuwigheid te duren voordat het haar weer terug is aangegroeid. Met de haargroeistimulerende massage kunnen we de haargroei versnellen.


Leuk om kennis te maken

Mijn naam is Kitty, ik ben de drijvende kracht achter Trends and Lifestyle. Als verjongingsspecialiste heb ik inmiddels meer dan 21 jaar ervaring. Met mijn team sta ik elke dag voor je klaar om je de best mogelijke behandeling te geven. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden behandelingen verzorgd. We behoren tot de top-3 beauty instituten van de Benelux waarmee we toonaangevend zijn in Nederland.


Mijn motto: Be good to your skin, you’ll wear her every day, for the rest of your life.

Direct een afspraak maken voor een behandeling?


We maken gebruik van cookies