arrow_drop_up arrow_drop_down

De verzorging van de jonge huid

Bij een jeugdige huid denken we vaak aan een stralende huid zonder fijne lijntjes. Maar helaas kan je jonge jeugdige huid ook uit balans zijn en heb je te maken met acne, oneffenheden en pukkeltjes. Door middel van de juiste verzorging kun je ook de jeugdige huid weer in balans brengen.

Beschermen van de jeugdige huid

In de wereld van cosmetica staat huidverjonging vaak op de eerste plaats. Maar door schoonheid anders te benaderen en te bekijken, is de bescherming van de huid een absolute must geworden. De jong huid staat namelijk in constante interactie met het milieu, waardoor er problemen ontstaan in de vocht- en vetbalans.

Problemen van de jonge huid

De jeugdige huid heeft te maken met andere problemen als de rijpere volwassen huid. Zo heeft de jonge huid vaak last van een vette huid, acne en verstopte poriën. Maar de jeugdige huid is ook heel gevoelig voor uv-straling. Door gebruik te maken van de juiste verzorging kunnen deze klachten verminderen en ervoor zorgen dat de veroudering van de huid langer uit blijft.

Unieke lijn voor de jeugdige huid en de volwassen gestreste huid

De Blue Line van Craith lab is een nieuwe unieke lijn. Deze lijn lost huidproblemen op door het gebruik van doeltreffende ingrediënten en probiotica, met maximaal resultaat op korte termijn. Door de natuurlijke werkstoffen in de BLUE LINE wordt de gevoelige jonge huid beschermt, de hooggevoeligheid van het zenuwstelsel verminderd en worden ontstekingen in de huid afgeremd. Zo wordt de huidbarrière versterkt en krijgen vrije radicalen die in het lichaam komen en daarbij een reactie aangaan met zuurstof geen kans.

De BLUE LINE versterkt het afweersysteem van de huid en zorgt zo voor;

 • Vermindering van de hooggevoeligheid van het zenuwstelsel
 • Versterkt de huidbarrière
 • Vermindering van de ontstekingsprocessen
 • Beschermt het lichaam tegen infecties
 • Reguleert de vochtbalans
 • Zorgt voor een goede vetbalans

Daarnaast ondersteunt de BLUE LINE niet alleen de huid van buiten, maar ook van binnen door het gebruik van supplementen met probiotica (goede bacteriën).

Gratis huidscan

Benieuwd hoe jouw huid eraan toe is? De eerste stap naar een mooiere betere huid start met een uitvoerige en gratis huidscan. De diepere huidlagen worden geanalyseerd en zo kunnen we de te verwachten huidproblemen in kaart brengen. Maar ook tijdens de behandeling is een huidscan goed om uit te laten voeren zodat we eventueel bij kunnen sturen daar waar nodig.

Tijdens deze intake laat onze specialiste jou zien en kennismaken….

 • Met onze professionele uitgebreide huidscan analyseren we de diepere huidlagen en brengen de te verwachten huidproblemen in beeld.
 • En vertellen je precies hoe jij je huid van top tot teen kunt verbeteren. Zodat ook jij je nooit meer druk hoeft te maken over je uiterlijk.
 • Je gelijk met onze adviezen aan de slag kunt waardoor je direct werkt aan een stralende huid, energiek lichaam en goede hormoonbalans.
 • Je gaat naar huis met een complete totaal aanpak.
 • Als cadeau ontvang je de 10 gouden tips van huid, hormoon- en voedingsexpert Kitty Scherff, die nodig zijn om er zo lang mogelijk jong uit te blijven zien, een energiek lijf te krijgen en je hormonen in balans te houden.

VOED EN BESCHERM JE HUID VAN BINNEN EN VAN BUITEN MET DE ALLERBESTE EN MOOISTE ‘JUWEELTJES’ VOOR JOUW HUID!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meer weten wat CRAITH LAB kan betekenen voor jouw jonge jeugdige huid? Lees het hier

 

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies