arrow_drop_up arrow_drop_down

Je huid verbeteren van binnenuit

Pure schoonheid zit van binnen, maar ook uiterlijke schoonheid komt van binnenuit. Niet alleen van buiten maar ook zeker van binnenuit kun je je huid voeden met de juiste voedingsstoffen en beschermen tegen de slechte invloeden van buitenaf.

Benodigde vitamines en mineralen

Vitamines en mineralen die we dagelijks via onze voeding binnenkrijgen worden verdeeld over ons lichaam. Ons lichaam wil overleven en zal dus de benodigde vitamines eerst naar de hersenen sturen, daarna naar de organen en als het nog iets over is naar de huid. Omdat onze huid alleen van belang is voor het beschermen van de onderliggende organen is deze helaas als laatste aan de beurt.

Dit is een natuurlijk proces. Echter vinden wij het uiteraard wel belangrijk hoe onze huid eruit ziet! We willen huidveroudering tegen gaan, ontstekingen zoals bijvoorbeeld acne voorkomen en we willen niets liever dan een stralende huid.

Voeden van binnenuit

Binnenkrijgen van juiste vitamines en mineralen begint uiteraard met het aanpassen van je eetpatroon. Eet zo gevarieerd mogelijk en haal de benodigde vitamines en mineralen uit groente, fruit, granen, noten, eieren en zuivel.

Door zo’n gevarieerd dieet zal je niet snel een vitaminetekort oplopen, echter omdat de huid als laatste orgaan voorzien wordt van voedingsstoffen, geeft een hogere dosering door voedingssupplementen een veel beter resultaat. Zeker als je een huidverbeterende behandeling ondergaat zoals bijvoorbeeld een bindweefselmassage, heeft de huid behoefte aan de extra bouwstoffen die nodig zijn voor de aanmaak van nieuw collageen.

Beschermen van binnenuit

Een huid dient niet alleen gevoed te worden van binnenuit, maar ook beschermt te worden tegen de invloeden van buitenaf. Onze huid wordt niet alleen blootgesteld aan de verontreinigende lucht en het water, maar de we ademen het ook dagelijks in en de verontreinigende stoffen dringen onze huid binnen van buitenaf. Daarnaast is ons beweeg- en leefpatroon door de jaren heen verslechterd en is het dus van groot belang om een goede huidbarrière te creëren tegen deze slechte invloeden op onze huid.

CRAITH LAB

Voor CRAITH LAB is het beschermen van de huidbarrière is een absolute must en dat weerspiegeld zich in alle producten. Ook in de voedingssupplementen die de huid voeden en beschermen van binnenuit.
Concessies doet CRAITH LAB niet, sluit geen compromissen en selecteert alleen de beste ingrediënten, beschermt elke huid, maakt hem gezond en laat hem stralen, ongeacht leeftijd of levensstijl. Revolutionaire producten, die zich in drie verschillende lijnen onderscheiden.
Blue Line, Black Line en Gold Line.
De voedingssupplementen in de verschillende lijnen van CRAITH LAB:

  • Versterken het immuunsysteem
  • Verminderen ontstekingen
  • Beschermen de huid tegen vrije radicalen en breken deze af
  • Ondersteunen de productie van vitaminen in de darm en remmen schadelijke bacteriën
  • Werken tegen allergieën en zorgen voor een gezonde huid
  • Beschermen en herstellen de huid na UV-schade, om zo huidveroudering tegen te gaan
  • Zorgen ervoor dat de huid gehydrateerd blijft en voorkomen het verlies van elastine
  • Beschermen de huid tegen agressieve invloeden van buitenaf, zorgen voor verwijdering van dode huidcellen en voorkomen verdikking van de huid.

Uiteraard voorzien wij je van een passend advies, maar bij consequent gebruik zorgen de juiste toegepaste supplementen voor een zichtbaar mooiere en jongere huid.

Tip: meten = weten!

Benieuwd hoe jouw huid eraan toe is? De eerste stap naar een mooiere betere huid start met een uitvoerige en gratis huidscan. De diepere huidlagen worden geanalyseerd en zo kunnen we de te verwachten huidproblemen in kaart brengen. Maar ook tijdens de behandeling is een huidscan goed om uit te laten voeren zodat we eventueel bij kunnen sturen daar waar nodig.

Voed en bescherm je huid van binnen en van buiten met de allerbeste en mooiste ‘juweeltjes’ voor jouw huid!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meer weten wat CRAITH LAB kan betekenen in het gevecht tegen de vrije radicalen? Lees het op BESCHERMEN VAN DE HUIDBARRIÈRE IS DE ABSOLUTE MUST!

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies