arrow_drop_up arrow_drop_down
Ultralift behandeling

ULTRALIFT® BEHANDELING

Fitness voor jouw gezicht

TOP 6

!QMS ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

1000 +

WIJ VERZORGEN MEER DAN 1000 BEHANDELINGEN PER JAAR

Hotter dan hot in de beautywereld! Dat zijn momenteel de huidverjongingsbehandelingen met biostimulatie en ultrasound, oftewel de Ultralift. Met grote trots vertellen we jou: dat kan vanaf nu ook bij Trends&Lifestyle!


Zo werkt de Ultralift® behandeling

De Ultralift is een non-invasieve behandeling (je ervaart geen pijn of ongemak) waarmee de contouren van je huid worden gelift. Dit gebeurt door middel van biostimulatie. Bij biostimulatie worden lichaamseigen processen geïmiteerd en bevorderd, zodat je huid zichzelf van binnen uit verbetert en verjongt.

Ga voor een strakke en stralende huid met de allernieuwste techniek in de beautywereld: de Ultralift


Daarnaast maakt de Ultralift gebruik van ultrasound, dit zijn specifieke geluidsgolven die je lichaam aanzet tot het tot rust brengen van je huid, zodat deze op een diep niveau kan herstellen. Het fijne aan de Ultralift behandeling is dat het programma helemaal kan worden aangepast op jouw huidskleur, huidtype en de vorm van je gezicht.


Alles bij elkaar geeft dit verbluffende resultaten. Het is niet voor niks dat mensen van heinde en verre komen voor deze unieke behandeling!

IN 3 STAPPEN NAAR EEN STRAKKE STRALENDE HUID

Stap 1

We starten met de Facial Activator. Daarvoor brengen we 20 facial leads op je gezicht aan. Dit zijn kleine plakkertjes die bio-elektrische signalen aan je gezicht afgeven. Deze ultratone signalen dringen door in de huid, het bindweefsel, het lymfatisch systeem, de bloedcirculatie en de motorpunten van de spieren. Door deze signalen trekken de spieren in gezicht ritmisch samen. Fitness voor je huid dus! Het samentrekken van de spieren zorgt ervoor dat het gezicht verstevigt, versterkt en gelift wordt. Je huid raakt weer in topconditie en… straalt!


Stap 2

Stap 2 in de behandeling is de Microwands. De Micowands stuurt een lage, pulserende microstroom door je huid die ervoor zorgt dat je huid instant verjongt, de productie van collageen en elastine verhoogt en de celvernieuwing versnelt. Het resultaat: een stevige en stralende huid.


Stap 3

De behandeling eindigt met de 3MHZ Ultrasound. Een van onze huidspecialisten stemt de intensiteit van de Ultrasound af op de behoefte van jouw huid, om zo optimaal je fijne lijntjes aan te pakken. Daarnaast werkt de Ultrasound uitstekend bij het verhelpen van acne en een eventuele onderkin.

Wil jij ook het nieuwste van het nieuwste ervaren op huidverzorgingsgebied?

Ultralift behandeling

DE 5 VOORDELEN VAN DE ULTRALIFT®

  • Zorgt voor nieuwe aanmaak van collageen
  • Verbetert de bloedcirculatie
  • Vervaagt fijne lijntjes
  • Verbetert de huidstructuur (werkt zeer goed bij acne)
  • Aanmaak nieuwe cellen

Ultralift behandeling

Wie zijn wij?

Trends and Lifestyle heeft een heldere missie: jou helpen de mooiste versie van jezelf te worden. Jouw stralende lach, fitte lichaam en ontspannen mind is voor ons het allerbelangrijkst! Met ons team staan we elke dag voor je klaar om je te helpen met de behandeling die je wenst.

jouw Ultralift behandelingBehandeling inplannen?

We maken gebruik van cookies