arrow_drop_up arrow_drop_down

Strakker lichaam

Je kunt bij Trends and Lifestyle terecht voor diverse behandelingen met betrekking tot een strakker lichaam. Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen die wij aanbieden.

Cellulite behandeling

Cellulite 

behandeling

Cellulite is een verkleving van onderhuids vet. Dit is ook zichtbaar aan de buitenkant van de huid; er ontstaan bultjes en de huid wordt grover. Dit is te behandelen met bindweefselmassage, cryo therapie en lipocel behandeling.

VETROLLETJES   VERMINDEREN Mesotherapie

Vetrolletjes 

verminderen

Bij een mesotherapiebehandeling wordt er een lipolyse-injectie direct in het vetweefsel gespoten. Dit enzym is vergelijkbaar met menselijk gal, het kan vet splitsen in hele kleine deeltjes waardoor het oplost. Je kunt bij ons terecht voor mesotherapie.

VERSTEVIGEN/VERSTRAKKEN LICHAAMSHUID

Verstevigen/verstrakken lichaamshuid

Met de doeltreffende Cryo-T spray behandeling heb je binnen korte tijd een stralende en strakke huid. Door de plotselinge kou kun je zeggen dat de huid reset waardoor er meer bloedtoevoer en zuurstof naar je hersenen gaat. Het gevolg: een strakkere huid!

Detoxkuur

Detox programma

Maak kennis met ons complete detoxprogramma waarbij we in 11 dagen je systeem een reset geven. Na die 11 dagen heb jij gegarandeerd een stralende en zachte huid, ben je wat kilootjes kwijt en voel je je fit en energiek.

Frecious Slowjuice Sappen

Frecious slowjuice sappen

Wil jij ook de pure gezondheid uit dit kleine flesje proberen? Omdat beautysalon Trends&Lifestyle alleen voor de allerbeste producten gaat, kun je tegenwoordig Frecious Slowjuice ook gewoon bij ons bestellen. Dat is pas gemak!

WIMPERLIFT

Wimperlift

Met de wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Een goed alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen met een wimperkruller!

Permanente makup

Permanente make-up

Of je nu net wakker wordt of op een warme dag de zee in jumpt, met permanente make-up zie je er altijd fris uit. Nooit meer gedoe met mascara die uitloopt of wenkbrauwen die je in moet kleuren, permanente make-up blijft maar liefst 2,5 tot 5 jaar zitten. T&L is gecertificeerd voor permanente make-up.

BINDWEEFSELMASSAGE GEZICHT

Minerale make-up

Minerale make-up is 100% natuurlijk en afkomstig uit de aarde. Dit product combineert de uitstraling van traditionele make-up met een goede huidverzorging. Beautysalon Trends&Lifestyle verzorgt behandelingen met minerale make-up.

QUANIS   DERMAFILLER

Vitamineinfusen

Wanneer je weet dat je een tekort aan vitaminen hebt, kan het verstandig zijn om te kiezen voor een vitamine infuus. Je vitaminetekorten worden binnen een mum van tijd aangevuld en je hebt je vitaminepeil weer op orde. Trends&Lifestyle helpt je graag bij een gezonde lijfstijl.

Leuk om kennis te maken

Mijn naam is Kitty, ik ben de drijvende kracht achter Trends and Lifestyle. Als verjongingsspecialiste heb ik inmiddels meer dan 21 jaar ervaring. Met mijn team sta ik elke dag voor je klaar om je de best mogelijke behandeling te geven. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden behandelingen verzorgd. We behoren tot de top-3 beauty instituten van de Benelux waarmee we toonaangevend zijn in Nederland.


Mijn motto: Be good to your skin, you’ll wear her every day, for the rest of your life.

Direct een afspraak maken voor een behandeling?


We maken gebruik van cookies