arrow_drop_up arrow_drop_down

Fit & strakker lichaam

Je kunt bij Trends and Lifestyle terecht voor diverse behandelingen met betrekking tot een fit en strakker lichaam. Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen die wij aanbieden.

VETROLLETJES   VERMINDEREN Mesotherapie

Voedingsanalyse


Je eet gezond, beweegt voldoende, maar toch gaan die overtollige kilo’s er niet af. Ook hoofdpijn, vermoeidheid en een opgeblazen gevoel spelen je regelmatig parten. Of je hebt last van huidproblemen zoals acne, eczeem of psoriasis. Grote kans dat je te maken hebt met voedsel intolerantie.


Cellulite behandeling

Hormonaal en leefstijladvies 

Kitty is detox/voedingscoach, hormoontherapeute en ze begeleid gezinnen naar een gezonde leefstijl. Dan heb je ook meteen een van haar grootste passie te pakken: Jou begeleiden naar een gezonde leefstijl en een mooie huid!VETROLLETJES   VERMINDEREN Mesotherapie

Trilipo


Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij dunner. Dit komt door o.a. de afname van ons collageen met verslapping en rimpelvorming tot gevolg. Met behulp van deze Trilipotechniek, activeren we je huid, stimuleren we de conditie van je huid en het natuurlijke herstelvermogen.


PASCAUD LASER VOOR HUIDVERSTRAKKING

Mesotherapie 

verminderen van de vetrolletjes

Mesotherapie lost lokale vetophopingen op. Doormiddel van de zogenoemde ‘mesogun’ injecteren wij de huid met een cocktail met onder ander hyaluronzuur.

Mesotherapie is een volkomen natuurlijke techniek en niet schadelijk voor je gezondheid!

PCA   RETINOLPEELING

Cryotherapie

ontgifting en verstrakking

Een strakke huid met de hulp van kou. Jouw huid krijgt zijn natuurlijke spankracht weer terug en dat geeft je die heerlijk strakke dijen!
OXYGEN POWER GEZICHTSBEHANDELING

Bindweefselmassage voor het lichaam


Wat cement is voor een huis, is bindweefsel voor je huid! Bindweefsel verbindt en ondersteunt in je hele lichaam je organen, gewrichten en spieren. Goed zorgen voor je bindweefsel is dus goed zorgen voor je gehele lichaam en met name je huid!

DETOX EN

LICHAAMSREINIGING

Ons lichaam is briljant. Ruimt alle troep op die het binnen krijgt. Toch kan dat briljante lichaam af en toe wel eens wat hulp gebruiken! De snelheid waarmee we tegenwoordig ons lichaam vervuilen is niet meer bij te benen. Een detoxkuur is een soort grote schoonmaak.

FRECIOUS SAPPEN


Wil jij ook de pure gezondheid uit dit kleine flesje proberen?

CELLULITE BEHANDELING


Cellulite kan op verschillende manieren behandeld worden. Trends&Lifestyle biedt drie verschillende behandelingen voor cellulite: bindweefselmassage, cryotherapie en lipocelbehandelingen!


LITTEKENS VERMINDEREN

Littekens worden vaak als ontsierend ervaren. Afhankelijk van de oorzaak, de diepte en leeftijd van het litteken kunnen diverse behandelingen uitkomst bieden. Denk aan behandelingen als medische of fruitzuurpeelings, zuurstoftherapie of bindweefselmassage.

STRIAE VERMINDEREN

Striae is voor veel vrouwen en mannen een bron van onzekerheid. Gelukkig zijn striemen goed te behandelen. Door onze combinatie van verschillende behandelmethodes zie je binnen vier behandelingen al resultaat. Na 4 weken zijn de striae zichtbaar gladder en egaler.

Leuk om kennis te maken

Mijn naam is Kitty, ik ben de drijvende kracht achter Trends and Lifestyle. Als verjongingsspecialiste heb ik inmiddels meer dan 21 jaar ervaring. Met mijn team sta ik elke dag voor je klaar om je de best mogelijke behandeling te geven. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden behandelingen verzorgd. We behoren tot de top-3 beauty instituten van de Benelux waarmee we toonaangevend zijn in Nederland.


Mijn motto: Be good to your skin, you’ll wear her every day, for the rest of your life.

Direct een afspraak maken voor een behandeling?


We maken gebruik van cookies