arrow_drop_up arrow_drop_down
Coldlaser: natuurlijke facelift

NATUURLIJKE FACELIFT MET de ssr LASER

1000 +

WIJ VERZORGEN MEER DAN 1000 BEHANDELINGEN PER JAAR

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Heel Nederland

Wij behandelen klanten uit heel nederland in onze salon

EEN NATUURLIJKE FACELIFT

Hoe werkt het?

De SSR Laser laadt de huidcellen als het ware met nieuwe energie op, waardoor de huid weer op volle kracht gaat werken. Fijne lijntjes en rimpels verdwijnen en de structuur van de huid wordt hierdoor verbeterd – lees: soepeler, strakker en gezonder! Hoe dat kan? De dode huidcellen verdwijnen en maken plaats voor een nieuwe, gezonde huid met een prachtige natuurlijke teint. 


De SSR Laser is geschikt ook voor specifieke huidproblemen zoals acné, couperose, rosacea en littekens, en doet geen pijn.

Coldlaser: natuurlijke facelift

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de te behandelen zone en het probleem. Uiteraard spelen ook de conditie van je huid in combinatie met de supplementen en je leefstijl mee in het uiteindelijke resultaat.

Benieuwd of de SSR Laser iets voor jou is?

Maak een afspraak voor een GRATIS huidscan. Of bel ons even. Wij adviseren je graag!
Coldlaser: natuurlijke facelift

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Manon (x2), Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

Direct een afspraak voor de SSR laser inplannen?

We maken gebruik van cookies