arrow_drop_up arrow_drop_down

FRECIOUS SLOWJUICE; GA VOOR GEZONDHEID

ZEG JE GEZONDHEID, ZEG JE FRECIOUS SLOWJUICE

Dat heb je weer goed gedaan! Een rondje trainen op zondagochtend gaat je steeds makkelijker af. Je hebt het gezondheidsvirus helemaal te pakken, gelukkig weet je ook dat dit niet ingewikkeld hoeft te zijn. Eigenlijk heb je altijd wel een flesje Frecious Slowjuice in je tas, zo blijf jij 100% happy, healthy en fresh!

 

Zeg je gezondheid, zeg je Frecious Slowjuice

Een sapje, is dat nou zo gezond? De meeste sappen zijn dat niet. Een sapcentrifuge maakt gebruik van een rasp die op hoge snelheid ronddraait, waarbij een enorme hoeveelheid wrijving en hitte vrijkomt. Deze hitte vernielt een groot deel van de aanwezige vitaminen en mineralen.


Bij slowjuicen gaat dat anders!

Een slowjuicer maakt langzame kneuzende, malende en persende bewegingen. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen behouden. Het resultaat: een sap vol gezondheid en levensenergie. Bij Frecious weten ze dat ook! Zij maken biologische en supergezonde sappen, zodat jij op een eenvoudige manier aan dat gezonde en fitte lichaam kunt werken.

FRECIOUS SLOWJUICE

5 voordelen van Frecious Slowjuice

  • Geen toevoegingen of conserveringsmiddelen
  • Koudgeperst dus alle vitaminen blijven behouden
  • Jouw daily detox
  • Makkelijke mee te nemen
  • 12 Verschillende smaken

FRECIOUS SLOWJUICE EN JIJ

Wil jij ook de pure gezondheid uit dit kleine flesje proberen? Omdat beautysalon Trends&Lifestyle alleen voor de allerbeste producten gaat, kun je tegenwoordig Frecious Slowjuice ook gewoon bij ons bestellen. Dat is pas gemak!

We maken gebruik van cookies