arrow_drop_up arrow_drop_down
!QMS MEDICOSMETICS

!QMS MEDICOSMETICS

maakt jou gegarandeerd jaren jonger

NUMMER 3

!QMS ANTI-AGING INSTITUTEN IN NEDERLAND

NUMMER 4

!QMS ANTI AGING INSTITUTEN IN DE BENELUX

1000+

KLANTEN GAAN ELK JAAR TEVREDEN NAAR HUIS

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Ouder worden is een kostbaar geschenk. Alleen wil je natuurlijk het liefst mooi oud worden! De meeste crèmes beloven een heleboel, maar maken het niet waar. Het award-winning en tevens gepatenteerde merk !QMS Medicosmetics doet dat wél: het maakt jou gegarandeerd jaren jonger.


Collageen, het belangrijkste stofje bij anti-aging

Collageen zorgt voor een stralende en gezonde huid. Naarmate je ouder wordt, neemt in de huid de productie van collageen af. Door deze afbraak van collageen en een tekort aan vocht, ontstaan er rimpels. !QMS Medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om je huid weer op te vullen met collageen. En dat is uniek! Daar waar andere producten zich richten op de stimulering van aanmaak van collageen, vult !QMS het collageengehalte zelf aan in je huid. Hierdoor krijgt je huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebruik hoeven te maken van injectietechnieken.


Met !QMS Medicosmetics garanderen we jou:

  • na 1 maand heb je een gladdere huid
  • na 2 maanden verdwijnen je fijne lijntjes
  • na 3 maanden zijn je poriën kleiner, heb je minder rimpels en een stralende huid
!QMS Behandeling

HET GEHEIM VAN !QMS

We vertelde je net al even over collageen, de stof die je huid weer stralend, vol en glad maakt. Er is alleen een probleem met collageen toevoegen aan de huid; een collageenmolecuul is namelijk 300 (!) keer groter dan een huidporie. 


Daarom werkt !QMS als enige merk met gesplitst collageen. Door het collageen te splitsen kan het wél worden toegevoegd aan je huid. En dat zie je: je huid wordt gladder, voller en straalt. Daarnaast bevat !QMS zeevenkel stamcellen, deze stamcellen ondersteunen niet alleen jouw stamcellen, maar stimuleren ook de productie van nieuwe huidcellen. Resultaat: de stofwisseling van je huid verbetert en je huid straalt.

Afspraak maken voor jouw !QMS Behandeling?

IN 3 FASES NAAR EEN STRAKKE HUID MET !QMS

Een !QMS behandeling bestaat uit 3 fases. Alle fases duren 4 maanden. Deze tijd is nodig om je huid in balans te brengen, van binnenuit op te bouwen, te beschermen en te verjongen.


Stap 1

De vocht- en vetbalans van je huid komt weer in evenwicht


Stap 2

Je huid krijgt zijn stevigheid weer terug


Stap 3

Fijne lijntjes en pigmentvlekken verdwijnen

Wie zijn wij?

Trends and Lifestyle heeft een heldere missie: jou helpen de mooiste versie van jezelf te worden. Jouw stralende lach, fitte lichaam en ontspannen mind is voor ons het allerbelangrijkst! Met ons team staan we elke dag voor je klaar om je te helpen met de behandeling die je wenst.

!QMS Behandeling inplannen?

We maken gebruik van cookies