arrow_drop_up arrow_drop_down
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

!QMS ANTI-AGING

Reken af met de onzekerheid over je huid wanneer je ouder wordt

NUMMER 3

!QMS ANTI-AGING INSTITUTEN IN NEDERLAND

NUMMER 4

!QMS ANTI AGING INSTITUTEN IN DE BENELUX

1000+

KLANTEN GAAN ELK JAAR TEVREDEN NAAR HUIS

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Voel jij je kwetsbaar en onzeker als het gaat om je uiterlijk?

Word je dagelijks in beslag genomen door de onzekerheid over je uiterlijk. Ben je bezig met vragen als: ben ik nog wel mooi genoeg, krijgt de tijd geen vat op mij of vindt mijn partner mij nog wel aantrekkelijk? Ben je gefrustreerd omdat je het niet voor elkaar krijgt een goede oplossing te vinden voor je lijf, wat stapje-voor-stapje minder wordt.


We kunnen je alvast vertellen dat je niet de enige vrouw bent die tegen dit probleem aanloopt.


De buitenwereld kan wel zeggen: 'uiterlijk is niet belangrijk' maar jij ervaart dit anders. Je merkt dat stress en tijd vat op je krijgen. Je krijgt een doffe huid, wallen of rimpels. En daar word je verschrikkelijk onzeker van, het beheerst je leven en je wilt hier een oplossing voor.
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Kort samengevat is dit wat je wilt

  • Je vindt het ongelooflijk belangrijk om er smart&sexy uit te zien. Dit is belangrijk voor je werk, je sociale leven en je zelfvertrouwen
  • Je verlangt ernaar gezien en gehoord te worden door echte professionals die snappen hoe belangrijk een goed uiterlijk voor jou is.
  • Je verlangt naar een oplossing die echt helpt, in plaats van steeds te moeten zoeken naar nieuwe dingen waar je uiteindelijk teleurgesteld over bent.
  • Je wilt dat je partner (of toekomstige partner) je prachtig vindt en blijft vinden. Je vindt het super belangrijk om hier je best voor te doen.
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Voordat we verder gaan: met wie heb je te maken?

Mijn naam is Kitty Scherff, ik ben ondernemer en eigenaar van Beautysalon Trends & Lifestyle. Als beautysalon behoren wij tot de top van Nederland en de Benelux. Met meer dan 20 jaar ervaring begeleiden wij vrouwen van alle leeftijden bij huidverbetering. Wij werken samen met vrouwen die alleen de best mogelijke kwaliteit wensen, simpelweg omdat ze dit ook van zichzelf verwachten. Wij zien vrouwen onzeker binnenkomen in onze salon en na een tijdje vol zelfvertrouwen weer naar huis gaan. Een frisse en stralende huid voorkomt dat je bang bent om afgewezen te worden op je uiterlijk.

Maak kennis met !QMS ANTI-AGING

!QMS Anti-Aging is op dit moment het beste anti-aging huidverzorgingssysteem wat verkrijgbaar is. !QMS Anti-Aging is internationaal onderscheiden en heeft talloze prijzen gewonnen. Om te snappen wat er gebeurd is het belangrijk dat je weet dat de stof collageen zorgt voor een stralende en gezonde huid. Naarmate je ouder wordt neemt in de huid de productie van collageen af. Doordat er een tekort is ontstaan er rimpels en wordt de huid minder mooi.


Met een !QMS Anti-Aging behandeling wordt je huid opgevuld met collageen. En dat is uniek. Daar waar andere producten zich richten op de stimulering van aanmaak van collageen, vult !QMS het collageengehalte zelf aan in je huid. Hierdoor krijgt je huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebruik hoeven te maken van injectietechnieken.

!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

‘Inmiddels gebruik ik !QMS alweer een paar jaar en kan oprecht zeggen: dit is voor mij de nummer 1 in huidverzorging. Mijn huid is zacht, heeft een mooie, egale teint en straalt! Toch is het niet alleen het product !QMS, die behandelingen kun je op wel meerdere plekken in Nederland krijgen. Het gaat mij vooral om het totaalpakket wat Trends&Lifestyle aanbiedt.


Kitty denkt bijvoorbeeld ook met je mee in gezonde voeding. Ze geeft zoveel tips: elke keer dat ik bij haar ben, leer ik weer iets nieuws over hoe ik mijn huid nog beter kan ondersteunen. Ik ben ervan overtuigd dat de behandelingen daarom zo goed werken. !QMS en Trends&Lifestyle zijn een gouden combinatie.’

Esmeralda Kortweg

Meer informatie over !QMS Anti-Aging of direct een afspraak maken?

Wil je meer informatie over een behandeling, wij staan je graag te woord zodat je antwoord krijgt op je vragen. Je kunt ook direct een afspraak inplannen in onze online agenda.

Dit moet je weten over de !QMS Medicosmetics behandeling

Een !QMS behandeling bestaat uit 3 fases. Alle fases duren 4 maanden. Deze tijd is nodig om je huid in balans te brengen, van binnenuit op te bouwen, te beschermen en te verjongen.

!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Stap 1

Vocht- en vetbalans van je huid in evenwicht

!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Stap 2

Je huid krijgt zijn stevigheid weer terug

!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Stap 3

Fijne lijntjes en pigmentvlekken verdwijnen

!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Huidscan en nulmeting

Bij onze eerste kennismaking is het voor ons uiterst belangrijk om te weten te komen zo welke wensen jij hebt. Met de Observ apparatuur meten wij de conditie van jouw huid. Tegelijkertijd starten we een uitgebreide intake, indien nodig plannen we een hormoon consult (hieruit komt een rapport waarin staat welke hormonen in jou lijf uit balans zijn en aandacht verdienen). Zo kunnen wij je een totaal lifestyle advies geven, gericht op de huid, voeding, beweging en mindset. We maken gedetailleerde foto’s met de Observe500 om ons beginpunt en het behandelingsproces te volgen.


De apparatuur brengt de schade in beeld die je met het blote oog niet ziet, zoals zon schade en pigmentvlekjes. Het is prettig voor jou om door middel van vóór – en ná – foto’s het zichtbare resultaat van een gezonde leefstijl weerspiegeld te zien in jouw huid. Na je bezoek aan onze salon sturen we je ook nog extra tips of recepten waarmee je thuis nog beter kan zorgen voor je huid.
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

De behandeling + aanvullende ondersteunng

Op grond van al deze informatie gaan wij je adviseren welke met producten, eventueel aangevuld met supplementen en behandelingen je het beste kunt starten en onderhouden. Zo begeleiden we je naar een goede gezondheid en stralende huid.

Ons doel is samen met jou ervoor te zorgen dat je de mooiste versie van jezelf wordt. Veel tevreden mannen en vrouwen gingen je voor. Met onze grote klantenkring hebben we een hechte en persoonlijke relatie opgebouwd.
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Evalueren en bijsturen

Om goede resultaten te bereiken is het belangrijk om de stappen die we maken te volgen en zo nodig bij te stellen. Daarom plannen we maken regelmatig een evaluatiegesprek en maken we tussentijdse foto’s. Hoe duidelijker je ons jouw wensen voorlegt, hoe beter we als team jou kunnen begeleiden naar dat wat je wilt bereiken.


Door de metingen en analyses die wij maken kunnen we ook vroegtijdige veroudering aan pakken, door het proces te vertragen. Dat doen we met behandeling aan de buitenkant en van binnenuit met goede voeding en indien wenselijk supplementen. Een mooie huid is een weerspiegeling van een gezonde leefstijl.

Het effect van een !QMS Behandeling

Voor 6 maanden behandeling

Na 6 MAANDEN BEHANDELING

Behandeling !QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

VOOR DE 1E BEHANDELING

RESULTAAT NA DE 1E BEHANDELING

Behandeling !QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

De voordelen van een !QMS Medicosmetics behandeling

!QMS Anti-Aging

Boost voor je zelfvertrouwen

Je voelt je zekerder doordat je huid meer straalt. Dit zelfvertrouwen werkt door in je werk, je sociale contacten en je relatie.
!QMS Anti-Aging

Een gezonde en 

stralende huid

Je huid straalt en ziet er gezond uit. Weg dus met rimpels, verslappingen, een vale huid en wallen.
!QMS Anti-Aging

Gezonde 

levensstijl

Verbetering van je levensstijl doordat wij je voorzien van adviezen over levensstijl. Gevolg = een gezondere en stralende huid.
!QMS Anti-Aging

Kwaliteitsbehandeling gegarandeerd

Beautysalon Trends&Lifestyle is verkozen tot NR.3 !QMS salon in Nederland en NR.4 van de Benelux!
!QMS Anti-Aging

Je durft jezelf
te laten zien

Je rekent af met de schaamte die je voelt nu je letterlijk beter in je vel zit. Dit vertaalt zich door in alle aspecten van je leven.
!QMS Anti-Aging

Vakkundig 

advies

We vertellen je wat we doen en waarom we dit doen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring dus we weten waar we het over hebben!

!QMS Behandeling inplannen?

                                   

Veelgestelde vragen

Ik heb geen tijd om mij te laten behandelen, wat nu?

Het is belangrijk om prioriteit te stellen daar waar het gaat om jouw gezondheid en een stralende huid. Daar wil je wel tijd voor maken, toch?

Ik heb al van alles geprobeerd, maar niks heeft gewerkt. Ik twijfel behoorlijk?

We hebben meer dan 20 jaar ervaring en behoren met onze salon tot de top van Nederland en de Benelux. We kunnen je eerdere ervaringen niet wegnemen maar we bieden je 1 voordeel. Je kunt gratis kennismaken. Bevalt het je niet, dan kun je altijd nog besluiten om niet in te stappen.

Jullie zitten zo ver weg?

We verzekeren je dat jouw bezoek aan de salon de moeite dubbel en dwars waard is. We hebben klanten vanuit heel Nederland en Belgiƫ die langere afstanden rijden om specifiek bij ons behandeld te worden. We hanteren ruime openingstijden dus er is altijd een geschikt moment voor een afspraak. We houden bij het plannen rekening met reistijden en mogelijke files.

Doen jullie echt wat jullie beloven?

Ons antwoord: een volmondig JA!

                               
We maken gebruik van cookies