arrow_drop_up arrow_drop_down

Voorhoofdrimpels: hoe je hier snel afscheid van kunt nemen.

Ouder worden en je huid zien veranderen is voor veel mensen erg confronterend. Gelukkig kun je bij onze vakkundige beautysalon terecht voor verschillende behandelingen. Of je nu behoefte hebt aan behandelingen op gebied van huidverbetering, huidverjonging of een strakker lichaam; onze specialisten staan voor je klaar. Vooral voorhoofdrimpels zijn voor veel mensen een probleem.

Wij vertellen je alles wat je over voorhoofdrimpels moet weten.

De oorzaken van voorhoofdrimpels

Een van de meest voorkomende problemen waar mensen ons voor inschakelen zijn voorhoofdrimpels. Voorhoofdrimpels ontstaan op verschillende manieren. Ze ontstaan vooral door het bewegen van je gezicht en uiten van emoties. Denk hierbij aan fronsen, verbaasd en boos kijken.

Bij de meeste mensen begint rond hun 30e het huidverouderingsproces. Je hormoonbalans verandert en je huid verliest veerkracht en elasticiteit. Werd je vroeger wakker met een streep op je gezicht omdat je verkeerd had gelegen, dan verdween deze snel weer. Hoe ouder je wordt, hoe langzamer dit gaat.

De oorzaak van voorhoofdrimpels

Heb jij rimpels in je gezicht als je fronst of een diepe rimpel die er altijd zit? Voorhoofdrimpels zijn voor veel mensen een bron van onzekerheid. Het is een testament van je oplopende leeftijd. Het is logisch dat je hier niet dagelijks mee geconfronteerd wilt worden als je in de spiegel kijkt. Een voorhoofd met rimpels geeft je een oudere en vermoeide uitstraling.

Dit kan natuurlijk heel vervelend zijn. Collega’s en familie die constant denken dat je vermoeid bent, terwijl dat helemaal niet zo is. Gelukkig zijn er verschillende dingen die je kunt doen om voorhoofdrimpels aan te pakken.

Weg met die rimpels

Er zijn meerdere dingen die je kunt doen om voorhoofdrimpels aan te pakken. In onze beautysalon geloven wij dat de aanpak van huidproblemen begint bij je leefstijl. Wil je dat je huid in zo goed mogelijke conditie is? Dan is het belangrijk dat je gezond eet, genoeg water drinkt en voldoende beweegt.

Een gebalanceerd dieet kan ervoor zorgen dat je huid er jonger en stralender uitziet. Beweging heeft veel effect op de balans in je hormoonhuishouding. Zijn je hormonen in balans? Dan zie je dit terug in de conditie van je huid. Ook zaken als roken en alcoholgebruik hebben bewezen effect op hoe je huid eruitziet.

Wij beginnen onze consulten dus meestal met een oriënterend gesprek. Hierin stellen wij vragen over je huidproblemen, levensstijl en voedingspatroon. Aan de hand van de uitkomsten van het gesprek adviseren wij over de behandelingen die aan jouw wensen en behoeften voldoen.

Wil je het ontstaan van voorhoofdrimpels zo veel mogelijk voorkomen? Zorg dat je gezond en antioxidantrijk eet. Elke dag zonnebrandcrème gebruiken is ook erg belangrijk. Zonnebrandcrème beschermt de huid en vertraagt de vorming van nieuwe rimpels. Daarnaast kan ook regelmatig exfoliëren met een chemische peeling je huid goed doen. En natuurlijk zo min mogelijk fronsen. Zorg dat je altijd een zonnebril bij je hebt en let eens op hoe vaak je in gesprekken fronst.

>> Lees ook –

Vermoeide blik: wat kun je hieraan doen?

Overkomt het jou wel eens dat iemand tegen je zegt: “Goh, wat zie jij er moe uit de laatste tijd?”

Misschien hoor je het jezelf wel zeggen of denken, terwijl je in de spiegel kijkt. Wellicht is het je partner, een familielid of een collega’s opgevallen. Heel vervelend natuurlijk, maar gelukkig is een vermoeide blik op veel verschillende manieren op te lossen.

Meer weten?

Onze behandelingen

Naast voorkomen van nieuwe rimpels is het ook belangrijk bestaande rimpels te behandelen. In onze beautysalon kun je voor voorhoofdrimpels kiezen uit de volgende behandelingen:

Voel jij je wel eens onzeker over je voorhoofdrimpels als je in de spiegel kijkt? Maak dan vandaag nog een afspraak bij onze beautysalon. Het leven is namelijk veel te kort om je onzeker te voelen. Onze specialisten gaan samen met jou op zoek naar de beste behandeling. Met ons persoonlijke advies kunnen wij de conditie van je huid flink verbeteren. Maak online een afspraak en kom snel langs in onze beautysalon.

Lees meer!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies