arrow_drop_up arrow_drop_down

Een vermoeide blik? Wij hebben de oplossing.

Overkomt het jou wel eens dat iemand tegen je zegt: “Goh, wat zie jij er moe uit de laatste tijd?”

Misschien hoor je het jezelf wel zeggen of denken, terwijl je in de spiegel kijkt. Wellicht is het je partner, een familielid of een collega’s opgevallen. Heel vervelend natuurlijk, maar gelukkig is een vermoeide blik op veel verschillende manieren op te lossen.

Ervaren in het zoeken naar oplossingen

Bij onze vakkundige beautysalon gaan we samen met jou op zoek naar de oorzaak van je vermoeide blik. Hebben we de oorzaak gevonden, dan gaan we samen aan de slag met het vinden van de beste oplossing. We hebben een heel team wat altijd voor je klaar staat en je wil helpen.

Onze beautysalon staat bekend om onze totaalvisie. Er is tijdens de behandelingen veel aandacht voor de effecten van gezond leven en een verantwoord voedingspatroon. Dit omdat wij ervan overtuigd zijn dat een gezond leven iedereen mooier maakt.

Vermoeide blik: de oorzaak

De oorzaken

Een van de belangrijkste oorzaken van een vermoeide uitstraling is stress. Stress heeft op veel verschillende manieren impact op je huid en uitstraling. Wanneer je veel stress ervaart maak je een hormoon aan genaamd cortisol. Dit hormoon zorgt ervoor dat je energie hebt om alles te kunnen doen wat je moet doen.

Helaas kan te veel cortisol voor een verstoorde hormoonbalans zorgen. Hierdoor is veel stress en spanning terug te zien in de conditie van je huid. Je huid wordt vatbaarder voor bacteriën en je zult vaker onzuiverheden hebben.

Naast stress kunnen ook andere facetten van je leven zorgen voor een vermoeide uitstraling. Zo kan je er door een ongebalanceerd of ongezond eetpatroon vermoeider uitzien. Naast voeding kan je er ook vermoeider uitzien door het consumeren van alcohol en het roken van sigaretten. Je hele levensstijl heeft dus effect op hoe moe je eruitziet.

De kenmerken

Een vermoeide blik wordt meestal veroorzaakt door (een combinatie van) wallen, donkere kringen, hangende bovenoogleden en een doffe huid. Wallen kennen we allemaal. Deze komen vaak vrij snel tevoorschijn bij slaapgebrek, vermoeidheid of een ongebalanceerde voeding.

Heb je hangende oogleden?

Dan zie je er ook vaak ouder en vermoeider uit. Evenals dankzij rimpels rondom je ogen. Je kunt je voorstellen dat je misschien niet de beste, meest zelfverzekerde vorm bent van jezelf. Constant geconfronteerd worden met vermoeidheid is voor niemand prettig. Leuk is het ook niet wanneer andere mensen vinden dat je er niet zo goed uitziet. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen. Samen kunnen we op zoek naar de oplossing die het beste bij jou past.

>> Lees ook –

Slappe huid: oorzaak en behandeling

Steelwratjes (ook wel fibroma pendulum genoemd) zijn kleine, zachte stukjes wild vlees die huidkleurig of donkerkleurig kunnen zijn. Het zijn geen echte wratten, want die worden veroorzaakt door een virus. Steelwratjes zijn niet besmettelijk en horen geen pijn te doen.

Meer weten?

De oplossingen

Voor we beginnen met behandelen bespreken we altijd eerst de oorzaak. Dit zodat behandelingen een zo lang en effectief mogelijk resultaat zullen hebben. Een vermoeide blik wordt vaak grotendeels veroorzaakt door je levensstijl. Stress, te weinig slaap, eten.

Al die factoren zijn al uitgebreid aan bod geweest. Om jou mooier te maken gaan we dus eerst in gesprek over je levensstijl. Hoe kun je je levensstijl aanpassen? Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat je er in het vervolg minder moe uitziet?

Wij hebben veel ervaring met dit probleem en kunnen dus ook adviseren over de beste oplossingen. Je kunt bij ons met je vermoeide blik terecht voor de volgende behandelingen:

Twijfel dus niet langer en kom gewoon een keer langs. Je zult zien hoe fijn het is om je een mooiere versie van jezelf te voelen. Maak online een afspraak en lever je over aan de kundige handen van een van onze medewerkers.

Lees meer!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies