arrow_drop_up arrow_drop_down

Een trieste blik: wat is de oorzaak?

De jeugdige uitstraling van jouw gezicht wordt onder meer bepaald door ronde en regelmatige contouren. Hoe ouder je wordt, hoe meer het volume van bot, spierweefsel en vet afneemt. Jouw wenkbrauwen zakken op je oogleden. Ook wordt de vorm van jouw schedel meer zichtbaar.

Hierdoor kan je gezicht gaan ‘tekenen’ en lijkt iemand ouder dan hij is. Onbedoeld krijgt jouw gezicht een trieste uitstraling.

Hoe ontstaat een boze blik?

Meestal is de horizontale stand van jouw wenkbrauwen – in combinatie met fronslijnen (oftewel de fronsrimpel) – de reden van een ’boze’ blik. Op den duur kunnen fronslijnen een diepe groef tussen de wenkbrauwen veroorzaken. Met het verstrijken van de jaren veroudert ook onze huid.

Fronsrimpels, lachrimpels en kraaienpootjes veroveren steeds meer terrein. Onbedoeld ontstaat door dit verouderingsproces van de huid een boze of trieste blik. Waar de ene persoon dit heel charmant , natuurlijk en onontkoombaar vindt, heeft de ander daar zichtbaar meer moeite mee en ervaart dat als storend. Gelukkig weet de laatste doelgroep ons te vinden.

Oorzaak en behandeling trieste blik

De visie en personen achter Trends and Lifestyle

Wij zijn een vakkundige beautysalon en werken samen met een team van enkel hoogopgeleide specialisten. Wij combineren de beste cosmetische dermatologie en huidtherapie. Niet voor niets behoren wij in de Benelux tot de top zes van anti-aging instituten!

Onze totaalvisie houdt in dat wij ervan overtuigd zijn dat er goed uit zien voor iedere vrouw of man haalbaar is, door de combinatie van schoonheid, gezond leven en een verantwoord voedingspatroon. Hierdoor maken wij al ruim twintig jaar het verschil voor vele mensen uit het hele land.

Ons team staat voor je klaar en zorgt ervoor dat jij je helemaal thuis voelt.
Bij ons kun je terecht voor diverse behandelingen zoals huidverjonging, huidverbetering, haarverzorging, het balanceren van hormonen én een strakker lichaam. Wij werken niet met standaardadviezen, maar je ontvangt een krachtig, persoonlijk, eerlijk en op maat gemaakt basisplan, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Wij werken met diverse methodes en behandelingen, die bijdragen aan het verbeteren van uw huid, het verminderen van jouw rimpels, vermoeide uitstraling en trieste blik. De anti-aging behandelingen, met de nieuwste apparatuur, zijn volledig op jouw huid afgestemd. Hieronder geven wij je alvast een indruk van de behandelmethodes, waarmee je straks stralend weer naar huis gaat.

Onze oplossingen

Bij Trends & Lifestyle hebben wij één van de volgende oplossingen.

QMS Medicosmetics

Wij werken met QMS cosmetics, het beautymerk van Wendy van Dijk en Chantal Janzen. QMS vult het collageengehalte in jouw huid zelf aan. Hierdoor maakt deze behandeling jou gegarandeerd jaren jonger. Na één maand heb je een gladdere huid, na twee maanden verdwijnen fijne lijntjes en na drie maanden heb je minder rimpels en een stralende huid!

Ervaring van Esmeralda Korteweg met !QMS

Esmeralda Korteweg:

”!QMS en Trends & Lifestyle zijn een gouden combinatie”

‘Goede crèmes gebruikte ik altijd al, ik wil rimpels namelijk zoveel mogelijk voorblijven en mijn huid in een goede conditie houden. Maar op een gegeven moment lieten de dure merken niet meer het resultaat zien wat ik verwachtte.

Mijn huid werd steeds minder stralend en daarom heb ik de hulp ingeroepen van Trends&Lifestyle. Want als je echt met een vraag zit op het gebied van je huid, kun je het beste naar een expert gaan.

En zo kwam ik in aanraking met !QMS, niet per se alleen voor huidverjonging, maar vooral ook voor huidverbetering.’

Wil je meer over de ervaring van Esmeralda lezen?

Bindweefsel

Door middel van stevige massage van het gezichtsbindweefsel wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en de huidstofwisseling geactiveerd. De huidconditie verbetert. Rimpels, acne, een oude of verslapte huid verbeteren zichtbaar.

Ultratone

Wanneer je nog niet aan een facelift toe bent, maar wel iets aan jouw verslapte huid en rimpels en fijne lijntjes wilt doen, is de ultralift behandeling van Ultratone een uitkomst. De spieren in jouw hals, gezicht en kaaklijn worden getraind. Doordat de spieren steviger worden, zal de huid strakker worden en ook worden gelift.

Pascaud coldlaser

Wanneer jouw huid met een cold laser licht wordt behandeld, wordt de stofwisseling van de huidcellen weer geactiveerd. Daardoor wordt op het natuurlijke verouderingsproces op spectaculaire wijze geremd. Jouw huid hervindt en houdt haar nieuwe balans.

Filler

Bij het ouder worden, wordt jouw huid slapper, verliest de huid haar volume en ontstaan er rimpels. Door het gebruik van filters kan dit volume terug worden verkregen. Rimpels kunnen worden verzacht, uitgesteld of worden voorkomen.

Botox

Een behandeling met botoxinjectie is populair en relatief eenvoudig, terwijl het effect groots te noemen is. De behandeling dient wel door een gekwalificeerde arts te worden uitgevoerd. Wordt gebruikt bij rimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels (vaak nemen hoofdpijnklachten of migraine af, een bijkomend voordeel).

>> Lees ook –

Steelwratten: hoe ontstaan ze en hoe zijn ze te behandelen?

Steelwratjes (ook wel fibroma pendulum genoemd) zijn kleine, zachte stukjes wild vlees die huidkleurig of donkerkleurig kunnen zijn. Het zijn geen echte wratten, want die worden veroorzaakt door een virus. Steelwratjes zijn niet besmettelijk en horen geen pijn te doen.

Meer weten?

Oxygen Power Facial

Deze methode bevat een zestal technieken, waarbij onder andere actieve stoffen door middel van zuurstofdrukinjectie diep in de huidlagen worden gebracht. Dit heeft een vitaliserende en hydraterende werking. Tevens wordt een krachtige massage toegepast voor een verstevigend effect.

Mesotherapie

Bij deze alternatieve, medische behandeling wordt door middel van injectienaalden een verdunde stof in de middelste huidlaag gespoten. Hiermee kan beginnende huidverslapping (deels) herstellen en krijg je een vollere huid. Fijne lijntjes worden verminderd.

Legend combineert drie huidverbeteringsmethodes zoals radiofrequentie, microneedling en fractionele skin resurfacing. Hiermee wordt meer efficiency, effectiviteit en comfort behaald. De behandeling is pijnloos en de hersteltijd minimaal.

Gun jezelf die stralende blik

Wij hoeven je niet te overtuigen, onze visie, in combinatie met onze behandelingen, zijn overtuigend genoeg. Maak direct een afspraak voor een intakegesprek en een lach op jouw gezicht!

Lees meer!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies