arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat is !QMS-medicosmetics?

Veel producten beloven meer dan ze waarmaken. Als het gaat om anti-aging producten is er 1 merk dat met internationale prijzen is onderscheiden: !QMS Medicosmetics (Quick Medical Skinformula).

!QMS Medicosmetics is op dit moment het beste anti-aging-huidverzorgingssysteem dat verkrijgbaar is. Met deze anti-aging therapie is het mogelijk om zonder de huid te beschadigen collageen in de huid te brengen.

!QMS-Medicosmetics

Deze methode is uniek en gepatenteerd

Het is geschikt vanaf een leeftijd van 30 jaar, omdat vanaf dan de collageen aanmaak in de huid vermindert.

!QMS Medicosmetics vult het tekort aan collageen aan in de huid en bestaat maar liefst voor 82% uit actieve werkstoffen, waaronder een hoog percentage collageen. Alleen ervaren en hoog opgeleide schoonheidsspecialisten mogen met !QMS werken. U zult ze daarom niet in elke salon aantreffen.

Een andere belangrijke pijler van de kwaliteit zijn de opleidingen die de specialistes volgen. Kennis van de huid en ingrediënten worden gegeven door een van de grootste professionals op het gebied van huidverzorging en anti-aging “Monique Aerdts”.

Met een goede samenwerking tussen specialist, klant, behandeling en product komen we tot prachtige resultaten.

Na één behandeling een duidelijk verschil

De behandeling thuis is net zo belangrijk en geeft een spectaculaire verbetering.

  • Na 1 maand – Het huidreliëf wordt gladder.
  • Na 2 maanden – De eerste lijnen verdwijnen.
  • Na 3-4 maanden – De poriën zijn fijner, minder rimpels en een mooier huidoppervlak.

Om deze mooie resultaten te krijgen werken we in 3 fases van elk 4 maanden.

  • Fase 1 – Vocht en vetbalans van de huid worden in evenwicht gebracht. Huidproblemen worden aangepakt eventueel in kuurverband.
  • Fase 2 – Verstevigen van de huid.
  • Fase 3 – Perfectioneren door pigment en fijne lijntjes aan te pakken.

QMS Medicosmetics kopen

Wie heeft !QMS Medicosmetics ontwikkeld?

De Duitse arts Dr. Med. E. Schulte, plastisch chirurg, biochemicus en internationaal erkend expert op het gebied van reconstructieve plastische chirurgie, is in medische vakkringen de hoogst erkende expert betreffende cellulaire huidverjonging.

Met gebruikmaking van SILS (huid eigen werkstoffen) en de nieuwste medische technieken is !QMS in eerste instantie ontwikkeld voor patiënten met brandwonden en ernstige wonden als gevolg van ongelukken. Al snel bleek de werkzaamheid veel verder te gaan.

Zijn wens om de slecht helende of misvormde huid van verkeersslachtoffers te herstellen, littekens te verbleken en deze minder zichtbaar te maken, leidde tot verregaande onderzoeken en resulteerde in de effectieve !QMS behandelmethode en bijbehorende !QMS producten.

Hierbij worden !QMS behandelingen gecombineerd met het toepassen van producten met maar liefst 82% aan actieve werkstoffen, zuivere lichaamseigen collageen en hoogwaardige fruitzuren. De huid is nu beter ontvankelijk.

Lees ook:
Bescherm je huid met deze 6 tips en word stralend bruin.

Vulcollageen

Deze gepatenteerde succesformule gaat de strijd aan tegen vrije radicalen en zorgt ervoor dat het lichaamseigen collageen in de huid weer wordt opgebouwd. Allereerst wordt het zogenaamde type 1 vulcollageen toegepast. Hierbij wordt collageen binnen 40 seconden in de basaalcellenlaag van de huid gebracht, waarna deze in staat is om zich 300 keer zijn eigen gewicht te binden met vocht.

Hierdoor wordt het verouderingsproces in de huid aanzienlijk vertraagd en worden de vocht- en vetbalans van de huid weer optimaal hersteld.

Door de huid tussen de !QMS-behandelingen bij Ine structureel te onderhouden met speciale !QMS-producten voor thuisgebruik, wordt het huid verbeterende effect geoptimaliseerd. Dit thuisgebruik is van essentieel belang voor een mooi en langdurig te behouden eindresultaat.

Waarom QMS Medicosmetics?

Wereldwijd gebruik

!QMS wordt inmiddels wereldwijd gebruikt door plastische chirurgen en erkende huidtherapeuten. Veel plastische chirurgen adviseren !QMS als voorbehandeling bij een minifacelift, die in vele gevallen daarna echter niet meer nodig blijkt!

Met sensationele resultaten veroverde Dr. Med. Erich Schulte de wereld der schoonheid, daardoor zijn de !QMS producten meer gevraagd dan ooit.

Dr. Med Schulte ontwikkelt zich steeds verder en zijn ontdekkingen en prestaties werden meermalen met diverse onderscheidingen gehonoreerd. Zo kreeg hij de prijs “ THE BEST OF 1994” uit handen van het internationale Comité te Parijs voor zijn buitengewone bijdrage aan de verbetering van onze levensstijl.

Waarom !QMS Medicosmetics?

Als we de reclames mogen geloven dan belooft ieder huidverzorgingsproduct ons gouden bergen. We gaan er binnen enkele weken minstens jaren jonger uitzien en dat ook zo blijven. Deze sprookjes geloven we al niet meer, dus..

Wat maakt !QMS Medicosmetics anders dan andere merken?

Er is een groot verschil  tussen huidverzorging, huidverbetering en anti-aging. Bij huidverzorging behandelen we alleen de bovenste dode huidlaag. Dit voelt lekker, maar er verandert niets in het levende gedeelte van de huid.

Bij huidverbetering gaan we een stapje verder dan de dode huidlaag. We stimuleren en activeren de huid door de dode huidlaag dunner te maken. Hierdoor kunnen werkstoffen uit crèmes beter opgenomen worden en krijgt de huid een betere doorbloeding en stofwisseling.

Lees ook:
Superfoods en je dagelijkse gezondheid

Anti-aging

Anti-aging gaat nog een stap verder door de huid te verjongen en de huidveroudering te vertragen. Hier worden werkstoffen gebruikt waar de huid een te kort aan heeft en welke ze zelf niet meer aan kan maken, SILS genaamd (Skin Identical Liquide Solution), zoals collageen. Na de overgang maakt het lichaam geen type 1 collageen meer aan.

Collageen is het belangrijkste bestanddeel van de huid (collageen geeft stevigheid, vochtbinding, volume). Daarom komt de huidveroudering na de overgang in een stroomversnelling. Collageen kan je niet in de huid toevoegen door crèmes, omdat de molecuul van collageen niet door de openingen van de huid past, behalve als deze gesplitst is!

Wat is !QMS?

Wat kan !QMS bereiken?

De grote vraag is: wat kan !QMS bereiken, wat andere producten niet kunnen?

De huid krijgt rechtstreeks gesplitst collageen.

Deze methode is uniek en gepatenteerd. We geven de huid hetgeen zij zelf niet meer kan aanmaken. Andere merken stimuleren de huid om collageen aan te maken. Echter na de overgang kan de huid geen collageen type 1 meer maken.

Anti-aging zonder de natuurlijke huidbarrière te beschadigen.

Veel merken proberen huidverjonging te krijgen door de huid eerst te beschadigen door sterke peelings, laser of dermaroller. Dit om de huid te stimuleren collageen te maken. De beschadigde huid maakt na de overgang echter geen type 1 collageen aan, maar type 3. Hetzelfde collageen wat bij een litteken wordt aangemaakt (stugger en harder).

Bovendien verzwak je het immuunsysteem door de huid te beschadigen.

Bevat geen minerale oliën en vetten.

Deze sluiten de huid af waardoor werkstoffen niet meer in de huid kunnen komen. Talg en huidschilfers kunnen niet meer weg. Gevolg: mee-eters, gerstekorrels en de huid droogt uit.

Veilige fruitzuur met Nextt formule.

De fruitzuur van !QMS bevat een cocktail van fruitzuur met een pH waarde van 3,5. Dit betekent dat de fruitzuur veilig dagelijks gebruikt mag worden. Zelfs op en rondom de ogen.

De gepatenteerde NEXTT formule zorgt ervoor dat opgenomen werkstoffen uit crèmes gedoseerd 12 uur lang in onze huid afgegeven worden.

Anti – aging van binnen uit door !QMS Intravital.

Voegt van binnenuit collageen toe aan de huid. Na 1 maand zie je al het verschil. Intravital bevoorraadt onze huid met 65% van collageen. Dit collageen is onmisbaar bij anti-aging.

Dr. Schulte heeft de noodzakelijke antioxidanten aan Intravital toegevoegd. Het collageen wordt rechtstreeks door de darmen opgenomen. Intravital kan men bij alle andere soorten supplementen innemen. Er is zelfs gebleken dat cholesterol en bloeddruk verbeteren door Intravital.

Ervaring van Esmeralda Korteweg met !QMS

Esmeralda Korteweg:

”!QMS en Trends & Lifestyle zijn een gouden combinatie”

‘Goede crèmes gebruikte ik altijd al, ik wil rimpels namelijk zoveel mogelijk voorblijven en mijn huid in een goede conditie houden. Maar op een gegeven moment lieten de dure merken niet meer het resultaat zien wat ik verwachtte.

Mijn huid werd steeds minder stralend en daarom heb ik de hulp ingeroepen van Trends&Lifestyle. Want als je echt met een vraag zit op het gebied van je huid, kun je het beste naar een expert gaan.

En zo kwam ik in aanraking met !QMS, niet per se alleen voor huidverjonging, maar vooral ook voor huidverbetering.’

Wil je meer over de ervaring van Esmeralda lezen?

Lees meer!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Neem contact op met ons op!

Heb je interesse? Maak dan snel een afspraak, zodat we samen met jou kunnen kijken welke behandeling het beste bij je past.

Samen met ons team van specialisten, hebben wij het beste van cosmetische dermatologie en huidtherapie samengebracht. Je ontvangt een persoonlijk en krachtig basis plan. Een op maat en bewezen advies, helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies