arrow_drop_up arrow_drop_down

Onderkin: oorzaken en oplossingen!

Een onderkin wordt vaak als storend en lelijk ervaren. Naast dat een onderkin onmogelijk te verbergen is, is een onderkin vaak ook een hardnekkig probleem. Ben jij benieuwd wat de oorzaken van een onderkin zijn en wat je ertegen kunt doen? Lees dan snel verder!

Wat zijn de oorzaken van een onderkin?

Een onderkin ontstaat vaak bij mensen op latere leeftijd of bij personen die met overgewicht kampen. De oorzaak van een onderkin is vaak ofwel een verslapping van de spieren, ofwel vet. Zodra je ouder wordt verliest de huid namelijk elasticiteit, en kan de huid gaan hangen. Een van de eerste zones waar je dit duidelijk ziet is de hals. Helaas laat deze verslapte huid in de hals en bij de kin je er dan ook vaak ouder uitzien dan dat je bent, of dat je je voelt.

Als je onderkin is ontstaan door te veel (plaatselijk) vet, lijkt afvallen de enige optie. En hoewel dit de onderkin zeker iets zal verminderen, blijven veel mensen toch last houden van wat extra vetophoping onder de kin. Een onderkin is dan ook een vervelend en hardnekkig probleem, dat een stuk minder makkelijk te verbergen is dan een buikje!

Wat kun je doen tegen een onderkin?

Aangezien wij geloven dat echte schoonheid van binnenuit komt, zullen wij je altijd aanraden om eerst je onderkin te proberen te verminderen door middel van een gezonde levensstijl. Door middel van een gezond en gevarieerd eetpatroon en voldoende beweging, kun je net wat extra vet kwijtraken en dus ook je onderkin verminderen. Daarnaast zijn er mensen die geloven in de kracht van gezichtsgymnastiek.

Hoewel er weinig onderzoek is gedaan naar de effectiviteit van gezichtsgymnastiek, is het natuurlijk wel de moeite waard om dit eens te proberen. Mocht dit allemaal geen, of onvoldoende effect hebben, dan kun je overwegen om een cosmetische ingreep te ondergaan.

Ingrepen tegen een onderkin

Er zijn verschillende cosmetische ingrepen die helpen een onderkin te verminderen. Beautysalon Trends&Lifestyle kan je helpen met de volgende behandelingen:

Wie zijn wij?

Erger jij je aan je onderkin en kun je wel wat advies gebruiken? De specialisten van onze beautysalon zijn altijd bereid om een persoonlijk huidadvies te geven. Hierbij kijken we altijd naar jouw wensen en behoeften, en geven we een advies vanuit onze visie. Wij geloven namelijk dat echte schoonheid natuurlijke schoonheid is. En natuurlijke schoonheid ontstaat door een gezonde levensstijl, zonder het gebruik van radicale of onnatuurlijke methodes.

Gerelateerde informatie

Heb je dit al gelezen:

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan eens een afspraak bij ons in. Wij bieden tal van behandelingen die bijdragen aan het verbeteren van de onderkin en helpen je graag op weg. Wacht dus niet langer, en gun jezelf een strak en stralend gelaat!

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediƫnten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies