arrow_drop_up arrow_drop_down

Marionetlijnen en huidveroudering: oorzaken en oplossing

Heb je last van marionetlijnen in je gezicht en wil je hier vanaf? Marionetlijnen zijn de plooien die van je mondhoeken naar je kaak lopen. Marionetlijnen zijn helaas onderdeel van de natuurlijke huidveroudering. Bijna iedereen krijgt ze. Toch vallen ze bij de één minder op dan bij de ander.

Zijn jouw marionetlijnen duidelijk zichtbaar? Dan kan het net lijken alsof je mondhoeken naar beneden hangen. Dit zorgt voor een treurige en vermoeide uitstraling. Een ouder en strenger gezicht is voor de meeste mensen niet wat ze in de spiegel willen zien. Zie jij marionetlijnen als je in de spiegel kijkt? Kom dan eens langs in onze vakkundige beautysalon. Dan zie je er binnen de kortste keren weer net zo stralend en opgewekt uit als je je voelt.

Oudere huid

Het krijgen van marionetlijnen hoort bij ouder worden. Je huid verliest volume en elasticiteit, waardoor plooien en lijnen zichtbaar worden. Het vervelende aan marionetlijnen is dat ze veel effect hebben op je uitstraling. Je ziet er al snel verdrietig en boos uit. Naast natuurlijk huidveroudering spelen zaken als roken, levensstijl en teveel zonnen ook een rol in de ontwikkeling van marionetlijnen. Gelukkig zijn er een aantal behandelingen die ervoor zorgen dat de lijnen in je gezicht minder opvallen.

Belang van gezond leven.

Heb je marionetlijnen die je wilt laten verdwijnen? Dit kan op een aantal manieren. Een afspraak in onze beautysalon begint altijd met een oriënterend gesprek. In dit gesprek vragen we naar je wensen en behoeften en bespreken we je levensstijl. Aan de hand van het gesprek adviseren wij bepaalde behandelingen en geven tips voor aanpassingen in je levensstijl.

Hormonen in balans

Voor de behandeling van marionetlijnen is het vooral belangrijk dat je hormonen goed in balans zijn. Zorg bijvoorbeeld dat je voldoende gezonde vetten en antioxidanten binnenkrijgt. Voedingsmiddelen als avocado en zalm dragen bij aan het verbeteren van de structuur en uitstraling van je huid. Ook niet onbelangrijk is het drinken van voldoende water en het dagelijks gebruik van zonnebrand. Dankzij kleine veranderingen zul je waarschijnlijk al resultaat zien in de conditie van je huid. Doe je dit in combinatie met een van onze behandelingen, dan zijn die marionetlijnen binnen no time minder zichtbaar of verdwenen.

Onze behandelingen

Je kunt bij ons voor marionetlijnen terecht voor de volgende behandelingen:

Vakkundig advies

Bij onze beautysalon kun je terecht voor vakkundig advies. Onze specialisten hebben veel ervaring met het behandelen van verschillende huidproblemen. Je kunt bij ons terecht voor behandelingen op gebied van huidverbetering, huidverjonging, een strakker lichaam, de verzorging van haar en het in balans brengen van hormonen. Wij staan bekend om onze visie op beauty. In onze salon is veel aandacht voor een gezonde levensstijl en een verantwoord voedingspatroon. Gezond leven kun je combineren met een aantal beautybehandelingen. Wij geloven namelijk dat je alleen met een gezonde levensstijl de beste resultaten zult behalen met onze beautybehandelingen.

Afspraak maken

Wil je meer weten? Maak dan online een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar de beste manier om jou van die vervelende marionetlijnen af te helpen. Voor je het weet hoef jij je geen zorgen meer te maken om die lijnen wanneer je in de spiegel kijkt. Heb je naast marionetlijnen nog meer problemen met je huid? Deze kun je tijdens het consult natuurlijk ook benoemen. Dan gaan we samen op zoek naar de beste behandelingen, die voldoen aan jouw wensen en behoeften.

Lees meer!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

 

 

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies