arrow_drop_up arrow_drop_down

Neem een kruidenpeeling voor een stralende en jeugdigere huid!

Is je huid onrustig, gevoelig, droog of vlekkerig en verberg je hem daarom maar onder een dikke laag make-up? En zie je in de spiegel rimpels en fijne lijntjes? Onze Algen Peeling werkt biologisch, is 100% veilig en zal je huid effectief en zichtbaar verbeteren en verjongen. De peeling werkt namelijk perfect tegen een vette en onzuivere huid, grove poriën, acne, huidveroudering, pigmentvlekken en een slechte doorbloeding van de huid.

Algen peeling

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon en heeft een diep reinigende werking.
Perfluorcarbon is een uniek ingrediënt in deze peeling, welke zuurstof moleculen naar zich toe trekt waardoor het genezingsproces van de huid verbetert, de cellen beter functioneren en rimpels verminderen. Tevens zuigt het de werkstoffen van een crème dieper in de huid, waardoor deze nog sterker zal werken.
Algen zijn rijk aan antioxidanten en gezonde voedingstoffen voor de huid. De algen bevatten mineralen, vitamines en plantaardige eiwitten.
De kruiden welke verwerkt zijn in deze peeling zorgen voor een snel herstel, voeden de huid intensief, verjongen de huid, bezitten antibacteriële eigenschappen en reguleren de talgproductie.

Wat is het verschil met andere (chemische) peelings?

Door de combinatie van algen, pure natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën is deze peeling niet agressief en heb je na de behandeling geen last van vervelling, rode huid of pijn. Ook irritaties tijdens of na de behandeling zijn uitgesloten. De DÉCAAR Algen Peeling is juist geschikt voor de meest gevoelige huid. Bij andere peeling daarentegen wordt het bovenste laagje huid verwijderd, welke zorgt voor een droge, gevoelige beschadigde huid.

Voor welke klachten is de algen peeling geschikt?

  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Grove poriën
  • Acne en een vette huid
  • Pigmentvlekken
  • Rosacea
  • Couperose
  • Droge huid
  • Littekens

Wat doet de algen peeling?

De algen peeling reinigt de huid diep en verwijderd onzuiverheden, zodat de grove poriën verminderen. Het versterkt de stofwisseling en het immuunsysteem van de huid.  Zorgt voor een regulering van de talgproductie, verminderd mee-eters en puistjes. De collageen– en elastineproductie wordt gestimuleerd, waardoor rimpels en fijne lijntjes afnemen. En je huid voelt zacht en fris na de behandeling.

De DÉCAAR Algen peeling, een échte anti-aging behandeling, welke de huid zichtbaar laat stralen en verjongt!

LEES MEER!

Heb je deze artikelen al gelezen:

CONTACT

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies