arrow_drop_up arrow_drop_down

Een jongere, egalere huid zonder operatie?

Je huid wordt toch wat minder strak naarmate je ouder wordt.

En dat is nou juist wat wij vrouwen niet willen. Deze behandeling maakt je huid mooier zonder dat je eruitziet als een strakke barbiepop,. Het resultaat is natuurlijk en je blijft gewoon lekker jezelf!

En dat is uiteindelijk wat we willen, nietwaar?

Wat als je op een natuurlijke manier rimpels & huidverslappingen tegen kunt gaan?

Bij Trends&Lifestyle geloven we dat ouder worden een natuurlijk proces is. Alleen wil dat niet zeggen dat rimpels en huidverslappingen daar per se bij horen! Wel vinden we het belangrijk om jou op een pure manier die jeugdige en egale huid terug te geven.

Als je weet dat je (lichamelijke) welzijn voor 25% door je genen bepaald wordt en voor 75 % door levensstijl, dan is het leiden van een langer en gelukkiger leven dus beïnvloedbaar.

Hoe kan ik huidveroudering tegengaan?

Hoe ontstaat huidveroudering?

Zowel inwendige als uitwendige factoren hebben invloed op huidveroudering.

  • Hoe snel huidveroudering optreedt is deels genetisch bepaald (25%). Je genen bepalen hoe snel je cellen verouderen. Hier kun je helaas niets aan doen.
  • Naast genetische factoren speelt ook de omgeving een belangrijke rol (75%). De meest bekende factoren die de huid negatief beïnvloeden zijn: voeding en met name de (geraffineerde) suikers, stress, hormonen die uit balans zijn, zon en zonnebank, slecht of te weinig slaap, hoe en hoevaak je beweegt, roken en alcohol.

Wat gebeurt er bij huidveroudering?

Als je huid ouder wordt treden er een aantal veranderingen op. Als eerst wordt je huid dunner. Je huid wordt hierdoor kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Je huid wordt droger en valer en beschadigd gemakkelijker.

Daarnaast neemt vanaf je 28e levensjaar de hoeveelheid collageen af. Collageen is de belangrijkste bouwsteen van je bindweefsel, wat zorgt voor de stevigheid van je huid. Je huid wordt dus slapper.

Ook de hoeveelheid elastine neemt af. Elastine zorgt ervoor dat je huid soepel en rekbaar is. Doordat er een verminderde hoeveelheid collageen en elastine in je huid zit wordt je huid slapper en ontstaan er rimpels en huidverslappingen. De rimpels ontstaan dan op het voorhoofd en daarnaast ontstaan er kraaienpootjes en worden ook je oogleden, wangen, kaaklijk en hals slapper.

Hoe krijg ik een jongere en stralendere huid?

Wat kun je tegen huidveroudering doen?

Wanneer er sprake is van huidveroudering/verslapping, is dit een teken dat het collageen in je huid verminderd is. De cellen die hiervoor verantwoordelijk zijn, zijn onze fibroblasten.

De fibroblasten zijn cellen die collageen en elastine produceren. Deze cellen moeten dus gestimuleerd worden zodat je huid haar stevigheid terug krijgt. Hiervoor bieden we meerdere mogelijkheden:

!QMS anti-aging

Met !QMS geven we collageen aan je huid en stimuleren we jouw cellen door de huid dagelijks te peelen. !QMS bevat 82% actieve werkstoffen, !QMS zorgt voor een vollere huid en laat deze stralen. Onze absolute nr 1.

Biostimulatie techniek

Dit is een non-invasieve behandeling (je ervaart geen pijn of ongemak) waarmee de contouren van je huid worden gelift. Bij biostimulatie worden lichaamseigen processen geïmiteerd en bevorderd, zodat je huid zichzelf van binnen uit verbetert en verjongt.

Cold laser

Bij onze koudlaser wordt er minimale energie afgegeven aan je huid waardoor je cellen geprikkeld worden om de stofwisseling in de cel te verhogen. En dit zonder je huid te beschadigen! Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat de laser de energie in je cellen weer oplaadt.

En dat is te zien: je huid ziet er frisser en steviger uit en je hebt minder wallen onder je ogen. Het is een wonderlicht, je ziet het niet, je voelt het niet, maar de resultaten zijn verbluffend!

Hoe krijg ik een jongere huid?

Bindweefselmassage

Hierbij wordt je huid door een combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage op een natuurlijke manier gelift. Door de verschillende lagen in je huid te prikkelen, activeer je de celvernieuwing in je huid, worden afvalstoffen beter afgevoerd en vervagen rimpels. Al na één behandeling ziet je huid er direct jonger en stralender uit.

Mesotherapie

Je herkent het vast wel, een droge en trekkerige en vale huid waardoor jij er minder uitgerust uitziet dan hoe jij je werkelijk voelt. Eigenlijk zou je daar heel graag van af willen, maar het lukt je niet.

Dan is mesotherapie wat voor jou! Een volkomen natuurlijke techniek en niet schadelijk voor je gezondheid!

Cryo-T-Spray

Brrrr. Dat denk je misschien als je hoort dat er ijskoude lucht wordt geblazen op je huid! Maar wist je dat die kou ervoor zorgt dat jouw huid een instant detox ondergaat en daardoor direct verstevigt? Door de plotselinge kou krijgen je hersenen het signaal om de balans in je huid te herstellen.

Je zou kunnen zeggen dat de kou jouw huid reset. Hierdoor ontstaat er meer bloedtoevoer en zuurstof naar je cellen. Jouw huid krijgt zijn natuurlijke spankracht weer terug en dat geeft jou die frisse en jeugdige uitstraling!

Zelf kunt je aan gezichtsgymnastiek doen zodat je jouw gezicht spieren goed traint.

Je kunt een goede beschermingsfactor tegen de zon dragen. Per slot van rekening, de zon heeft naast veel goede eigenschappen, ook de eigenschap ons collageen stuk te maken waardoor je huid sneller verouderd

Hoe krijg ik een stralendere huid?

Benieuwd hoe dat kan?

Wij bieden een veilige behandeling, met de populaire Pollogen Legend, waardoor je huid meteen een aantal jaren jonger wordt. Dat allemaal zonder snijden, spuiten, of je huid te beschadigen en geen hersteltijd.

Deze behandeling werkt d.m.v. hoog radiologische golven en behandeld de diepere huidlaag. Radiologische golven verstrakken het bestaande collageen en stimuleren de aanmaak van nieuw collageen, zodat de bovenste huidlagen meer opgevuld en gladder worden.

De behandeling is het meest geschikt voor het behandelen van:

  • Verslapte kaaklijn;
  • Verslapte oogleden;
  • Fronsrimpel;
  • Diepere neus-lippenplooi;
  • Littekens, grove porie structuur;
  • Verslapte hals;
  • Rimpelig decolleté;
  • Lijntjes rond de ogen en lippen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er zijn 6 behandelingen nodig, iedere week een behandeling.

Bescherm je huid tegen de zon en krijg een bruine huid

Wanneer zie ik resultaat van de behandeling?

Omdat het de aanmaak van collageen stimuleert en dat haar tijd nodig heeft, zie je het resultaat het beste ongeveer drie tot vier maanden na de behandeling. Je zult merken dat de structuur van je huid aanmerkelijk verbetert en dat je huid gladder en strakker is.

Maar ook snel na de behandeling zul je al verbetering van je huid waarnemen, het proces van collageen aanmaak begint namelijk al direct na de behandeling.

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Neem contact op met ons op!

Heb je interesse? Maak dan snel een afspraak, zodat we samen met jou kunnen kijken welke behandeling het beste bij je past.

Samen met ons team van specialisten, hebben wij het beste van cosmetische dermatologie en huidtherapie samengebracht. Je ontvangt een persoonlijk en krachtig basis plan. Een op maat en bewezen advies, helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies