arrow_drop_up arrow_drop_down

De invloeden van het milieu op onze huid

Nog meer dan altijd werd gedacht, heeft het milieu invloed op onze huid. Verontreinigende stoffen in de lucht en het water laten hun sporen na, met een slechte huidbarrière als gevolg. Gelukkig kunnen wij vanaf nu met de revolutionaire producten van CRAITH LAB de gevolgen van het milieu en de schadelijke effecten hiervan opvangen en corrigeren.

Schadelijke invloeden

Aanvallen van weer en wind, verontreinigende stoffen in water en lucht en toxinen zorgen voor oxidatieve stress (een teveel aan vrije radicalen in het lichaam) waardoor het DNA, lipiden en proteïnen worden beschadigd. Deze aantastingen dragen bij aan een versneld huidverouderingsproces. Echter kunnen we deze aanvallen niet tegengaan, we ademen de verontreinigende lucht in en de verontreinigende stoffen dringen onze huid binnen van buitenaf.

Vrije radicalen

Door de luchtverontreiniging worden we dagelijks vrijgesteld aan vrije radicalen. Vrije radicalen zijn zeer kleine, reactieve atomen in ons lichaam die het bindweefsel aantasten. Hierdoor wordt de huid minder elastisch en neemt de huidveroudering sneller toe. Behalve huidveroudering veroorzaken deze vrije radicalen ook een grauwe huid, pigmentvlekken, roodheden zoals couperose tot rosacea en ontstekingen, die over kunnen gaan in eczeem.

Rimpels

Als het evenwicht van de huid uit balans is, verzwakt de huidbarrière en heeft de huid een verminderde weerstand tegen slechte invloeden. Collageen wordt afgebroken en de structuur van de huid veranderd. Daarbij onttrekt het milieu dagelijks vocht uit onze huid en ontstaan er rimpels.

Ziekte zoals Jessner en Lupus

Naast huidveroudering kunnen door invloeden van het milieu, waardoor er een verminderde weerstand ontstaat tegen deze invloeden, de ziektes Jessner en Lupus zich voordoen. Bij deze huidaandoeningen ontstaan er rode tot paarse plekken in het gezicht.  Er hopen zich lymfocyten op in de huid. Lymfocyten zijn witte bloedcellen, welke onderdeel zijn van het afweersysteem.

Een goede huidbarrière is een must!

Het is dus van groot belang een goede huidbarrière te creëren tegen deze slechte invloeden het milieu op onze huid. De revolutionaire producten van CRAITH LAB versterken de weerstand tegen UV-stress en huidveroudering, beschermen de huid tegen radicalen van buitenaf, gaan ontstekingen tegen en versterken het immuunsysteem en breken de radicalen zeer snel af.

Daarnaast heeft CRAITH LAB een voedingssupplementen welke van binnenuit de huid beschermen door middel van epigenetica.

Zo beschermen we de huid tegen invloeden van het milieu en wordt er een verjonging van de huid gecreëerd.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meer weten over de hoe wij de schadelijke invloeden van het milieu tegen gaan en corrigeren? Lees dan BESCHERMEN VAN DE HUIDBARRIÈRE IS DE ABSOLUTE MUST!

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies