arrow_drop_up arrow_drop_down
25 februari 2019 

Slapper wordende hals en decollete

Bij het ouder worden van de huid, speciaal bij de vrouwen in de overgang, gebeuren er dingen die niet positief zijn voor een stralende huid. Het is echter zo dat vrouwen in de overgang het vrouwelijk hormoon verliezen. Dit vrouwelijk hormoon noemen we oestrogeen.

Oestrogeen en collageen

Dit oestrogeen heeft een zeer grote invloed op de aanmaak van ons collageen. Wanneer eenmaal de overgang achter de rug is, kan er tot 30% type 1 collageen verloren zijn gaan. Helaas, wat weg is blijft weg! Zo kan de overgang ons in een korte tijd er een paar jaartjes ouder uit laten zien.

Hiervoor is het collageen uit onze QMS-sets zeer belangrijk, maar ook in de hals en decolleté gelden er dan enkele regels. !QMS Neck&More is een huid verstevigende crème speciaal voor hals en decolleté. De crème bevordert de doorbloeding en werkt op de vocht en vethuishouding.

Isoflavoon

Zo bevat de !QMS Neck&More isoflavonen. Een isoflavoon is een ´sub´ oestrogeen. Deze heeft een geweldige eigenschap dat je huid mooi blijft tijdens tijden van stress en menopauze.

Hoe beter je huid is voor de menopauze, zoveel beter is je huid erna! Wacht dus niet tot het te laat is, gun je huid datgene wat ze nodig heeft. Je huid zal je bedanken met een prachtig uitziend hals en decolleté bereik!

Lees meer!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Neem contact op met ons op!

Heb je interesse? Maak dan snel een afspraak, zodat we samen met jou kunnen kijken welke behandeling het beste bij je past.

Samen met ons team van specialisten, hebben wij het beste van cosmetische dermatologie en huidtherapie samengebracht. Je ontvangt een persoonlijk en krachtig basis plan. Een op maat en bewezen advies, helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies