arrow_drop_up arrow_drop_down

Grove poriën: hoe kun je dit voorkomen?

Grove poriën zijn voor veel mensen een doorn in het oog. Je huidstructuur is een belangrijke factor in hoe je eruitziet. Het is niet voor niets dat ‘pore-minimizing’ make-up zo veel wordt verkocht.

Alles wat je moet weten over grove poriën lees je hier. Natuurlijk kun je bij onze vakkundige beautysalon terecht voor behandelingen voor het verbeteren van je huidstructuur. Onze specialisten kunnen je dan alles vertellen over grove poriën en wat je hiertegen kunt doen.

Behandelingen bij grove porien

Oorzaken van grove poriën

Laten we beginnen met de poriën. Wat zijn poriën eigenlijk? Poriën zorgen voor de verspreiding van talg. Je huid heeft talg nodig als barrière tegen stoffen en bacteriën van buitenaf. Zonder talg zou je huid droog zijn en vatbaar worden voor huidaandoeningen en infecties.

Heb jij van nature een vette huid?

Dan maakt je huid meer talg aan dan bij iemand met een droge huid. Soms verstoppen poriën. Dit gebeurt vooral door hormoonschommelingen. De talg hoopt dan op en je poriën raken verstopt. Hierdoor rekt de poriewand op en worden poriën beter zichtbaar.

Naast hormoonschommelingen kunnen poriën ook verstopt raken door dode huidcellen. Heb jij veel dode huidcellen die niet tijdig loslaten, dan worden je poriën zichtbaarder. Heel vervelend natuurlijk, die zichtbare poriën. De huidstructuur heeft bij de meeste mensen effect op hoe ze zich voelen. Grove poriën zijn voor veel mensen een bron van onzekerheid. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen tegen grove poriën.

Wat zijn grove porien?

Wat kun je doen?

Ten eerste is het goed om te weten dat poriën geen spieren hebben. Heb jij crèmes of make-up die beweren poriën te verkleinen? Grote kans dat je bent gevallen voor een slimme marketingtruc. Poriën kunnen niet van het ene op andere moment van grootte veranderen. Gelukkig zijn er ook een aantal dingen die wel werken.

Eerder zijn hormoonschommelingen al genoemd als meest voorkomende oorzaak van grove poriën. Om je hormonen is balans te krijgen is een gezonde levensstijl erg belangrijk. Kom je naar onze vakkundige beautysalon voor hulp met je huidstructuur? Dan zullen wij eerst in gesprek gaan over je levensstijl en eetpatroon. Deze factoren zijn namelijk erg belangrijk voor het in balans krijgen van je hormonen.

Kies je vervolgens voor een huidbehandeling? Dan is een gezond eetpatroon en voldoende slaap erg belangrijk voor het beste resultaat.

Na het oriënterende gesprek kunnen wij je adviseren over de beste behandelingen. Afhankelijk van jouw wensen, behoeften en de conditie van je huid zijn er verschillende behandelingen mogelijk.

Onze behandelingen

Wil jij je huidstructuur verbeteren? Dat kan met de volgende behandelingen:

Deze behandelingen richten zich vooral op het stimuleren van huidvernieuwing en het verwijderen van dode huidcellen. Bij een peeling zie je meestal direct een verbetering in de structuur van je huid. Voor het beste resultaat zijn vaak een aantal peelings nodig. Tussen de peelings door is het belangrijk dat je thuis de juiste huidverzorging gebruikt.

Hier kunnen wij ook over adviseren.

Grove porien

Maak vandaag nog een afspraak

Voel jij je onzeker over je huid en grove poriën? Maak dan vandaag nog een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar de juiste behandelingen voor jouw huid en onzekerheden. Zijn er naast grove poriën nog andere delen van je huid die een behandeling kunnen gebruiken?

Dan kun je dit natuurlijk tijdens het gesprek benoemen. Onze specialisten kijken dan samen met jou naar passende behandelingen.

Lees meer!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Neem contact op met ons op!

Heb je interesse? Maak dan snel een afspraak, zodat we samen met jou kunnen kijken welke behandeling het beste bij je past.

Samen met ons team van specialisten, hebben wij het beste van cosmetische dermatologie en huidtherapie samengebracht. Je ontvangt een persoonlijk en krachtig basis plan. Een op maat en bewezen advies, helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies