arrow_drop_up arrow_drop_down

Bij het ouder worden krijgt iedereen rimpels. Met name in het gezicht en de halslijn, maar ook de handen moeten eraan geloven. Dat zijn juist de gebieden die het meest zichtbaar zijn. De één krijgt meer rimpels dan de ander. Dit kan genetisch bepaald zijn of ontstaan door andere invloeden, zoals de huid overmatig blootstellen aan de zon of zonnebank. Ook roken, alcohol, stress, weinig beweging en/of slaapgebrek kunnen een oorzaak zijn van het krijgen van rimpels.

Naast je leeftijd is je levensstijl en voeding van groot belang. Smeer regelmatig met crèmes met een hoge beschermingsfactor. Beweeg zoveel mogelijk en zorg ervoor dat je voldoende nachtrust krijgt. Met een goede conditie herstelt je lichaam sneller. Daarnaast is de term “Je bent wat je eet” zeker waar. Let dus goed op je voeding en eet gezond met veel groenten en fruit.

Zichtbaar verouderde handen

Ook al onderga je bijvoorbeeld een facelift in je gezicht, dan verraden je halslijn en je handen alsnog je leeftijd. Je doet veel met je handen waardoor de huid droger wordt, en mensen zien je handen altijd. Daarom zijn goed verzorgde handen met een gladde huid aantrekkelijker dan gerimpelde handen.

Daarnaast komen er steeds meer pigmentvlekken, oftewel ouderdomsvlekken, op je handen en het onderhuidse vet op je handen verdwijnt waardoor de aders beter zichtbaar zijn. Je leeftijd kun je niet verdoezelen en de veroudering van de huid gaat onverminderd voort, maar je hoeft je er niet helemaal bij neer te leggen.

Voorkomen van rimpels op je handen

Het is zeer raadzaam om je handen regelmatig in te smeren met een voedende handcrème. Velen verzorgen hun gezicht wel op die manier met dag- en nachtcrèmes, maar vergeten vaak de halslijn en zeker de handen. Je kunt rimpels voorkomen door de volgende voorzorgsmaatregelen te nemen:

  • Was je handen niet met te heet water, daar droogt het vel van uit.
  • Gebruik lauw water.
  • Was je handen niet te vaak, op die manier spoel je natuurlijke oliën weg.
  • Kijk uit met schoonmaakmiddelen, ze drogen je huid snel uit.

Onze visie

In onze beautysalon staan wij met ons team voor iedereen klaar. Wij staan bekend om onze totaalvisie. Schoonheid, gecombineerd met een gezond leven en een verantwoord voedingspatroon maakt dat elke vrouw en man er goed uit kan zien. Echte schoonheid komt immers van binnenuit. Een gezond leven en een stralende huid moet voor iedereen haalbaar zijn.

Samen met ons team van specialisten, hebben wij het beste van cosmetische therapie en huidtherapie samengebracht. Je ontvangt een persoonlijk en krachtig basisplan. Een op maat en bewezen advies wat helemaal is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Een simpele en natuurlijke manier van leven is belangrijk, wij hanteren om die reden geen onnatuurlijke methodes.

Oplossing voor huidveroudering

Huidveroudering is nooit helemaal te voorkomen, maar er is wel van alles tegen te doen. Naast de voedende handcrèmes kun je tevens voedende oliën gebruiken. Draag tijdens de schoonmaak, waarbij je diverse schoonmaakmiddelen gebruikt, speciale handschoenen om uitdroging van de huid te voorkomen. Het is zeker goed om je handen te masseren met olie voordat je gaat slapen, de olie kan er ‘s nachts goed intrekken.

Het is raadzaam om dan wel speciale handschoentjes te dragen om vlekken in het dekbed te voorkomen. Natuurlijk blijven sporten en gezond eten een pré. Wanneer je dan nog niet tevreden bent kun je ons, als specialistische beautysalon op het gebied van huidverzorging en behandelingen, altijd raaplegen. Wij kunnen onder andere hulp bieden door middel van:

Resultaat

Je handen zullen er daarna zichtbaar jonger uitzien. Afhankelijk van de behandeling zal het resultaat 12 tot 36 maanden aanhouden. Je handen zijn en blijven een visitekaartje, dus maak een afspraak!

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies