arrow_drop_up arrow_drop_down
PERMANENTE MAKE UP

PERMANENTE MAKE UP

GA VOOR EEN STRALENDE OOGOPSLAG

TOP 4

!QMS ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Heel Nederland

Wij behandelen klanten uit heel nederland in onze salon

Een lekker verwendagje in de sauna, daar heb je echt zin in! En nu je gekozen hebt voor permanente make-up, heb je zelfs in de sauna een stralende, frisse blik. Geen gedoe met vooraf opmaken en balen dat je mascara uitloopt. Dit had je veel eerder moeten doen!


Er altijd goed uitzien? Dat kan!

Of je nu net wakker wordt of op een warme dag de zee in jumpt, met permanente make-up zie je er altijd fris uit. Nooit meer gedoe met mascara die uitloopt of wenkbrauwen die je in moet kleuren, permanente make-up blijft maar liefst 2,5 tot 5 jaar zitten.


Bij het aanbrengen van permanente make-up wordt door middel van een ultradunne, razendsnel beweegbare naald een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in je huid gebracht. Vooraf bekijkt je specialist welke techniek voor jouw huid het best is en of de kleur en vorm bij je huid passen.


Tenslotte onderzoekt de specialist of je de vloeistof goed kunt verdragen, of de kleur bij je huid past en of je de vloeistof goed kunt verdragen.

PERMANENTE MAKE UP

DE 5 VOORDELEN VAN PERMANENTE MAKE UP

  • je ziet er altijd fris uit, op elk moment van de dag
  • Nooit meer gedoe met uitgelopen make-up
  • Ideaal voor vrouwen met bril
  • Maakt dunne wenkbrauwen weer vol 
  • Blijft 2,5 tot 5 jaar zitten

Permanente make-up

GECERTIFICEERD VOOR PERMANENTE MAKE UP

Het aanbrengen van permanente make-up is niet iets wat je zo even doet. Er gelden strenge hygiĆ«ne eisen vanuit het Ministerie van Volksgezondheid. 


Om permanente make-up te mogen aanbrengen moet je daarom in het bezit zijn van een vergunning en erkend zijn bij de GGD. Uiteraard hebben wij deze vergunning en is onze make-up specialist niet alleen gecertificeerd, ze heeft ook nog eens ruime ervaring.


Wil jij er elk moment van de dag er stralend uitzien?

Maak dan een afspraak met onze permanente make-up specialist. Samen nemen we al je wensen door. Dan kun je straks zonder gedoe lekker een dagje de sauna in!

PERMANENTE MAKE UP EN JIJ

Met permanente make-up is van alles mogelijk, van een fijn lijntje onder je ogen tot een mooie, volle wenkbrauwen en litteken correcties. Voor we beginnen, krijg je een uitgebreide intake met onze specialist. Tijdens de intake bespreken we jouw wensen, maar testen we ook of jouw huid geschikt is voor permanente make-up.

PERMANENTE MAKE UP

Wie zijn wij?

Trends and Lifestyle heeft een heldere missie: jou helpen de mooiste versie van jezelf te worden. Jouw stralende lach, fitte lichaam en ontspannen mind is voor ons het allerbelangrijkst! Met ons team staan we elke dag voor je klaar om je te helpen met de behandeling die je wenst.

permanente makeup Behandeling inplannen?

We maken gebruik van cookies