arrow_drop_up arrow_drop_down
6 maart 2020 

Weg met die ongewenste haren!

Oh heerlijk, spontaan een dagje lekker genieten in de sauna of naar het strand. Wat fijn als je je dan niet druk hoeft te maken of je je eerst nog moet scheren, waxen of epileren. Geen irritatie, scheerbultjes, ingegroeide haren of ander ongemakken meer! Klinkt goed he?! Wij zijn super enthousiast over onze SHR Laser waarmee we jou ook definitief kunnen verlossen van ongewenste haren!

Snel, effectief en pijnloos

Ontharen met onze SHR Laser zorgt voor glad en blijvend resultaat. Deze behandeling is geschikt voor het hele lichaam en het gezicht. Door de warmte welke de laser afgeeft als deze in aanraking komt met het donkere pigment welke zich in het haar bevind, wordt de haarwortel vernietigd. Hierdoor komt de haar niet meer terug. Het beschadigt de huid niet. In tegenstelling tot waxen is laser ontharen vrijwel pijnloos. Alleen de warmte is voelbaar. De haren worden iedere behandeling dunner waardoor er minder warmte ontstaat in het haar en je de warmte iedere opvolgende behandeling minder zult voelen. Laserontharen is zo dus een blijvende oplossing voor ongewenste haren.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Waarom beginnen wij in de winter eigenlijk over ontharen?! Je hebt namelijk meerdere behandelingen nodig, om volledig van je ongewenste haar verlost te zijn. Ook adviseren wij om minimaal twee weken je onthaarde huid niet bloot te stellen aan de zon.
Je haren hebben een groeicyclus. Als ze in de groeifase zitten kunnen ze het beste worden behandeld, daar de haarwortel in de groeifase het meeste pigment bevat. In de overgangsfase van de groeicyclus verliest de haar pigment en stopt het haar met groeien. Na de rustfase valt de haar uit het haarzakje en begint de groeicyclus opnieuw. In de overgangsfase en rustfase bevat het haar te weinig pigment om te behandelen. Hierdoor kan de laser het haarzakje niet vernietigen.

Het is dus belangrijk wanneer de behandeling plaatsvindt. Voor het lichaam is het verstandig om 6 tot 8 tussen de behandeling aan te houden, voor het gezicht kan dit om de 6 weken. De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk per persoon, maar er zijn ongeveer 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. De schouders en de rug bij mannen hebben iets langere tijd tussen de behandelingen nodig, omdat deze haren minder snel groeien.

Is laser ontharen veilig? Ook voor mijn gevoelige huid?

Bij de ontwikkeling van het SHR laser apparaat is er veel aandacht besteed aan de effectiviteit en veiligheid. Het bevat een uniek koelsysteem waardoor de huid nog beter beschermd wordt. Daarnaast wordt de behandeling glijdend over de huid uitgevoerd. De SHR laser werkt ook met een lagere warmte dan bijvoorbeeld IPL, maar met een hogere frequentie flitsen, waardoor de behandeling wel net zo effectief is. Deze methode is zelfs ook geschikt voor blonde, rode haren en een donkere huid.

Wil jij ook af van je ongewenste haargroei en wil je er meer van weten? Klik hier

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediƫnten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies