arrow_drop_up arrow_drop_down

ogen & wenkbrauwen

Je kunt bij Trends and Lifestyle terecht voor diverse behandelingen met betrekking tot je ogen en wenkbrauwen. Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen die wij aanbieden.

Cellulite behandeling

hennabrows 


Henna brows zijn super populair! Onze speciale hennaverf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 6 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Deze schaduw op de huid houdt 5 tot 10 dagen, zodat je al die tijd geen make-up nodig hebt!

VETROLLETJES   VERMINDEREN Mesotherapie

Wimperlift


Met de wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Een goed alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen met een wimperkruller!VETROLLETJES   VERMINDEREN Mesotherapie

permanente make-up

Er altijd goed uitzien? Dat kan!

Of je nu net wakker wordt of op een warme dag de zee in jumpt, met permanente make-up zie je er altijd fris uit. Permanente make-up blijft maar liefst 2,5 tot 5 jaar zitten.
VETROLLETJES   VERMINDEREN Mesotherapie

minerale dag- en avondmake-up

Minerale make-up is 100% natuurlijk en afkomstig uit de aarde. Dit product combineert de uitstraling van traditionele make-up met een goede huidverzorging.

Leuk om kennis te maken

Mijn naam is Kitty, ik ben de drijvende kracht achter Trends and Lifestyle. Als verjongingsspecialiste heb ik inmiddels meer dan 21 jaar ervaring. Met mijn team sta ik elke dag voor je klaar om je de best mogelijke behandeling te geven. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden behandelingen verzorgd. We behoren tot de top-3 beauty instituten van de Benelux waarmee we toonaangevend zijn in Nederland.


Mijn motto: Be good to your skin, you’ll wear her every day, for the rest of your life.

Direct een afspraak maken voor een behandeling?


We maken gebruik van cookies