arrow_drop_up arrow_drop_down
Observe Huidscan

gratis observe huidscan

onze specialisten brengen je huid kaart en je krijgt een advies op maat

HUIDscan

i
nplannen 

 • Observe Huidscan

  Behandeling op maat

  Op basis van de huidscan kunnen we je gericht adviseren over de beste behandelingen en verzorgingsproducten

  Observe Huidscan

  Inzicht in jouw huidBeeld

  Na deze scan weet je exact hoe het ervoor staat met je huid. We meten diepte van rimpels, pigment, talg en huidstructuur

  Observe Huidscan

  20 + jaar 

  ervaring

  Trends&Lifestyle heeft meer dan 20 jaar ervaring daar waar het gaat om huidverjonging en behandeling van huidproblemen.

  Zeker als het gaat om je huid. Daarom heb je jouw huid in kaart laten brengen door de Observe Huidscan. Nu krijg je precies de behandelingen en de huidverzorgingsproducten die bij jouw huid passen. En dat zie je, je straalt!


  Niets in jouw huid blijft verborgen voor de Observe Huidscan

  Hoe beter een behandeling aansluit op je huid, des te verbluffender het resultaat. Daarom beginnen we bij Trends&Lifestyle altijd met een uitgebreide analyse van je huid. En we kunnen met het blote oog veel zien, maar niet alles. Maar de allernieuwste technologie op het gebied van huidanalyse, de Observe Huidscan, kan dit wél. Door middel van verschillende lichtsoorten brengt dit apparaat al je huidlagen in beeld. Niets blijft verborgen voor de Observe Huidscan.


  Zo werkt de Observe Huidscan

  Dit unieke apparaat maakt met verschillende lichtbronnen 6 foto’s een foto van je gezicht. De speciale software in de Observe Huidscan maakt een berekening van het aantal en de grote van de poriën, de diepte van de rimpels, de gelijkmatigheid van de huid en de uv-schade. Doordat de huidscan met verschillende lichtsoorten foto’s neemt van jouw huidbeeld, kunnen onder andere de pigment, talg, structuur en de huidlijnen duidelijk worden weergegeven. 


  Er wordt een afdruk van je huid onder de microscoop bekeken, die test de mate van verhoorning en de grootte van de talgkliertjes. Eigenlijk maakt de Observe Huidscan een soort blueprint van je huid. Zo krijg je een uitgebreid beeld van de conditie je huid en kunnen onze huidspecialisten precies zien welke behandeling bij jouw huid zorgt voor een optimaal resultaat.

  Observe Huidscan

  De Observe Huidscan meet

  • Pigmentatie stoornissen
  • Huidschade door zonlicht
  • Droge huid
  • Overmatige talgklierproductie
  • Verstopte poriën
  • Verhoornde huid
  • Huidveroudering zoals rimpels en huidverslapping
  • Gevoelige, dunne huid en huidirritatie
  • Huidoppervlaktetextuur en verminderde bloedcirculatie
  • Couperose en Rosacea

  DE OBSERVE HUIDSCAN EN JIJ

  Meten is weten. Daarom vormt de Observe Huidscan het vertrekpunt van al onze behandelingen bij Trends&Lifestyle. Nu weet je zeker dat een behandeling en bijbehorende producten optimaal aansluiten bij de behoeften van jouw huid. En deze uitgebreide huidscan doen we gratis.

  Observe Huidscan

  Wie zijn wij?

  Trends and Lifestyle heeft een heldere missie: jou helpen de mooiste versie van jezelf te worden. Jouw stralende lach, fitte lichaam en ontspannen mind is voor ons het allerbelangrijkst! Met ons team staan we elke dag voor je klaar om je te helpen met de behandeling die je wenst.

  Afspraak maken Voor jouw Gratis Observe Huidscan

  We maken gebruik van cookies