arrow_drop_up arrow_drop_down
Natuurlijke facelift

Natuurlijke facelift

TOP 6

!QMS ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Heel Nederland

Wij behandelen klanten uit heel nederland in onze salon

SPIEGELTJE, SPIEGELTJE AAN DE WAND, WIE IS DE MOOISTE VAN HET LAND? 


Jij! Zeker weten! Ook al zie je de laatste tijd steeds meer fijne rimpeltjes tevoorschijn komen. Ach, echte schoonheid zit van binnen, toch? En voor plastische chirurgie, fillers, botox en de rest van het hele facelift-circus ben je veel te nuchter. Aan jouw gezicht geen polonaise! Rimpels horen bij ouder worden, daar hou je het maar op.


Wat nou als je op een natuurlijke manier minder rimpels kunt krijgen?

Bij Trends&Lifestyle geloven we dat ouder worden een natuurlijk proces is. Alleen wil dat niet zeggen dat rimpels daar per se bij horen! Wel vinden we het belangrijk om jou op een pure manier die jeugdige en egale huid terug te geven. Wij noemen dat een natuurlijke facelift! Dat is een facelift zonder injecties, operaties en andere dure, pijnlijke ingrepen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een coldlaser behandeling, een cryotherapie behandeling en een bindweefselmassage.

Natuurlijke facelift

Met de natuurlijke facelift heb jij:

  • Een uitgeruste oogopslag
  • Een strakke huid
  • Een egale huid
  • Minder rimpels
  • Minder roodheid en ontstekingen

Bij Trends&Lifestyle bieden we de volgende natuurlijke facelift behandelingen aan:

Bindweefselmassage

Tijdens een bindweefselmassage wordt door middel van een speciale techniek het bindweefsel tussen de spieren en de opperhuid gemasseerd. Hierdoor raakt je huid beter doorbloed.

Cold Laser

Bij een koudlaser wordt er minimale energie afgegeven aan je huid waardoor je cellen geprikkeld worden om de stofwisseling in de cel te verhogen. En dit zonder je huid te beschadigen!

Cryo-T Spray

Een Cryo-T Spraybehandeling geeft jou direct een strakkere en stevigere huid. En dat in slechts 2-4 minuten! Deze wordt vaak ingezet als ondersteunende behandeling.

Elk gezicht is uniek, daarom adviseren wij je graag welke behandeling het meest effectief is voor jouw huid

We maken gebruik van cookies