arrow_drop_up arrow_drop_down
Natural Facelifting

NATURAL FACE LIFTING

GA VOOR EEN NATUURLIJKE FACELIFT

TOP 4

!QMS ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Heel Nederland

Wij behandelen klanten uit heel nederland in onze salon

Jij gaat voor puur natuur. Een facelift of injecties? Dat is niet aan jou besteed. Vaak genoeg komt het voor dat mensen aan je vragen hoe oud je nu echt bent, want zo’n stralend en jeugdig gezicht valt op. Dan moet je altijd een beetje glimlachen, jouw geheim is Natural Face Lifting. Ja toch die facelift, maar dan op een natuurlijke manier!


Natural Face Lifting is een manuele verjongingskuur

Tijdens Natural Face Lifting wordt je huid door een combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage op een natuurlijke manier gelift.

Door de verschillende lagen in je huid te prikkelen, activeer je de celvernieuwing in je huid, worden afvalstoffen beter afgevoerd en vervagen rimpels. Al na één behandeling ziet je huid er direct jonger en stralender uit.

Natural Facelifting

DE 5 VOORDELEN VAN NATURAL FACE LIFTING

  • Verhoogt de huidelasticiteit
  • Geeft een volle, stralende huid
  • Verbetert de huidvochtigheid en de doorbloeding
  • Activeert de celdeling en versnelt de wondgenezing
  • Optimaliseert de celfuncties

Natural Facelifting

JAREN JONGER IN TWEE STAPPEN

Natural Face Lifting is een manuele verjongingskuur, deze is geschikt voor mannen en vrouwen. De gehele behandeling bestaat uit 2 fases, waarmee je zonder chirurgische ingrepen er jaren jonger uit gaat zien.


De stimulerende, manuele behandeltechniek

Tijdens stap 1 van Natural Face Lifting wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van massagetechnieken als effleurages, bindweefseltechnieken, lichte fricties en verschillende knedingen. Door deze intensieve technieken te combineren creëer je de effecten van een facelift: alleen dan op een natuurlijke manier!


De lymfedrainage van de huid

Met een lymfedrainage van de huid wordt overtollig vocht én gifstoffen in de huid afgevoerd. Door deze techniek stimuleer je de natuurlijke hydratatie van de huid en optimaliseer je de huidconditie.

Natural Facelifting

Wie zijn wij?

Trends and Lifestyle heeft een heldere missie: jou helpen de mooiste versie van jezelf te worden. Jouw stralende lach, fitte lichaam en ontspannen mind is voor ons het allerbelangrijkst! Met ons team staan we elke dag voor je klaar om je te helpen met de behandeling die je wenst.

WIL JIJ ERVAREN WAT EEN NATURAL FACE LIFTING KUUR VOOR JOUW HUID KAN DOEN?

Dat kan! Je kunt als je de techniek uit wilt proberen altijd eerst een losse behandeling bij ons boeken. Ook kun je de Natural Face Lifting proberen in combinatie met je reguliere behandeling. Een kuur bestaat uit 5 tot 15 behandelingen. Dit is afhankelijk van de conditie van je huid.

We maken gebruik van cookies