arrow_drop_up arrow_drop_down
Mesotherapie: vet laten verwijderen (lovehandles)

MESOTHERAPIE

Ga voor een strak lichaam met mesotherapie

1000 +

WIJ VERZORGEN MEER DAN 1000 BEHANDELINGEN PER JAAR

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Heel Nederland

Wij behandelen klanten uit heel nederland in onze salon

Je doet het gewoon, kan jou het schelen! Je pakt dat mooie jurkje uit het rek en verdwijnt in een paskamer. Zou deze maat je passen? Soepel glijdt het jurkje over je lichaam, zelfs de rits wil in een keer dicht. Je had nooit gedacht je van je ‘lovehandles’ af zou komen. Trots draai je voor de spiegel, het jurkje staat fantastisch! Geen vetrolletje te zien. Die mesotherapie was een goed idee!


Laat je vetrolletjes smelten met mesotherapie

Je kent ze wel, die typische probleemgebieden van je lichaam waar dat vet maar blijft zitten: je dijen (cellulite), je buik (dat heb je na twee kinderen) en je bovenarmen (flapperdeflap). Eigenlijk zou je daar heel graag van af willen, maar het lukt je niet. Dan is mesotherapie wat voor jou!


Bij een mesotherapiebehandeling wordt er een lipolyse-injectie direct in het vetweefsel gespoten. Lipolyse bestaat voor een groot deel uit phosphatidycholine, een stof die gewonnen wordt uit soja. Dit enzym is vergelijkbaar met menselijk gal, het kan vet splitsen in hele kleine deeltjes waardoor het oplost. Lipolyse is dus een volkomen natuurlijke techniek en niet schadelijk voor je gezondheid!


Is mesotherapie een wondermiddel?

Nee, dat niet. Je valt er niet spontaan 20 kilo af. Mesotherapie kan wel nèt dat stukje figuurcorrectie bieden, wat je zelf met sporten en diëten niet lukt.

Mesotherapie: vet laten verwijderen (lovehandles)

DE 5 VOORDELEN VAN MESOTHERAPIE

  • Lost vetweefsel op

  • Verbetert zichtbaar de contouren van je lichaam
  • Effectief tegen cellulite
  • Verbetert de spankracht van je huid
  • Helpt tegen lokale vetophopingen

Mesotherapie: vet laten verwijderen (lovehandles)

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

Het aantal behandelingen hangt af van de grootte en de locatie van het te behandelen gebied. Doorgaans zijn er 2-4 behandelingen in een periode van 6 tot 8 weken nodig om tot een succesvol resultaat te komen.


Niet geschikt voor iedereen

Een mesotherapiebehandeling is niet voor iedereen geschikt en wordt afgeraden als je zwanger bent. In het geval je diabetes, hartritmestoornissen of huidkanker hebt (gehad), is het verstandig eerst met je huisarts te overleggen. Een week voor en een week na de behandeling mag je geen bloedverdunnende geneesmiddelen gebruiken (bijvoorbeeld aspirine of medicatie tegen trombose). Paracetamol mag wel!


Direct na de behandeling kun je beter:

  • Niet te heet douchen
  • Niet naar de sauna
  • Niet sporten
  • Geen zonnebank nemen
Mesotherapie: vet laten verwijderen (lovehandles)

Wie zijn wij?

Trends and Lifestyle heeft een heldere missie: jou helpen de mooiste versie van jezelf te worden. Jouw stralende lach, fitte lichaam en ontspannen mind is voor ons het allerbelangrijkst! Met ons team staan we elke dag voor je klaar om je te helpen met de behandeling die je wenst.

Mesotherapie Behandeling inplannen?

We maken gebruik van cookies