arrow_drop_up arrow_drop_down
Mesotherapie: vet laten verwijderen (lovehandles)

MESOTHERAPIE

voor een stevige en gehydrateerde huid

1000 +

WIJ VERZORGEN MEER DAN 1000 BEHANDELINGEN PER JAAR

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Heel Nederland

Wij behandelen klanten uit heel nederland in onze salon

Naar mate we ouder worden wordt onze huid slapper en minder elastisch. Helaas ontkomt niemand aan dit verouderingsproces. Het verslappen van de huid is een normaal en natuurlijk proces.

De verslapping van de huid wordt veroorzaakt door de afbraak van de collageenvezels. Hoe snel deze afbraak verloopt is voor een deel genetisch bepaald en voor het grootste deel afhankelijk van externe factoren zoals bijvoorbeeld je leefstijl. Dat is goed nieuws want dat betekend dat je huidveroudering en de vertraging daarvan, voor het grootste deel in eigen hand hebt. Je kunt een positieve invloed uitoefenen op de manier hoe je verouderd!

Tijdens het huid verouderingsproces neemt ook de lichaamseigen productie van hyaluronzuur af. Hierdoor verliest de huid haar stevigheid en elasticiteit, zij wordt slapper en er ontstaan rimpels.

Bij beginnende huidverslapping, maar ook bij een huid die al in een verder stadium verslapt is kunnen we met Mesotherapie deze verslapping (deels) herstellen. Door Mesotherapie toe te passen krijgt je een vollere huid, worden fijne lijntjes verminderd en krijgt je een mooie glow terug.


Wat is Mesotherapie?

Bij een Mesotherapie behandeling wordt er gebruik gemaakt van een cocktail met o.a. hyaluronzuur. Hyaluronzuur speelt een belangrijke rol in het op peil houden van de huid conditie. Het bindt vocht in de huid waardoor deze wordt gehydrateerd. Dit zorgt er voor dat de huid fris, stevig en gezond blijft. Een slapper geworden huid krijgt zijn vitaliteit en stevigheid terug met Mesotherapie.


Hoe wordt Mesotherapie toegepast?

Mesotherapie kan worden toegepast voor het gezicht, de hals, handen en het decolleté. Tijdens de behandeling wordt er dmv kleine prikjes in je huid gebracht. De cocktail bestaat uit veilige en huid-eigen stoffen zoals: hyaluronzuur vitaminen, mineralen, antioxidanten en eiwitten. De prikjes zijn nauwelijks voelbaar waardoor de behandeling zo goed als pijnloos wordt ervaren.


Huidscan

Voorafgaand aan de behandelkuur wordt er gestart met een uitvoerige huidscan.

De scan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van je huid en ook van de diepere lagen die we met het blote oog niet kunnen zien. Vanuit daar kunnen we het juiste behandelplan opstellen en ook de vooruitgang mooi in kaart brengen.


Het resultaat

Het effect van een Mesotherapie kan maandenlang aanhouden. Dit heeft uiteraard te maken met de gezichtsverzorging thuis en factoren zoals levensstijl. Om het resultaat blijvend te behouden, adviseren wij om de Mesotherapie behandeling 1 x per 3 maanden te herhalen (nadat je de aanbevolen kuur hebt gedaan).


Een stevige huid, beter voorkomen dan genezen

Zoals altijd geldt ook in het geval van huidverslapping dat voorkomen beter is dan genezen. Aan huidverslapping ontkomt niemand omdat het nu eenmaal bij het ouder worden hoort. Maar een gezond eetpatroon (gezonde voeding (geen / weinig suiker), niet roken, matigen met alcohol) en een goede bescherming van de huid tegen de zon, dagelijkse beweging en ontspanning kunnen het verouderings proces zeker vertragen.

Mesotherapie: vet laten verwijderen (lovehandles)

DE 5 VOORDELEN VAN MESOTHERAPIE  • Gezondere huid

  • Verbetert de spankracht van je huid
  • Minder fijne lijntjes
  • Beter gehydrateerde huid
  • Vollere huid
Mesotherapie: vet laten verwijderen (lovehandles)

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

Wij adviseren een kuur van 4 weken waarbij je wekelijks een behandeling ondergaat. Daarna is het belangrijk om het resultaat bij te houden met 1 behandeling per maand. Voor de jongere huid (<30 jaar) kan de herhaal behandeling 1 keer per 2 maanden worden ondergaan.


Voor welke indicaties is de behandeling geschikt?

• Huidverslapping

• Fijne lijntjes (mooie behandeling voor    

   rondom de ogen)

• Doffe huid

• Droge huid


Na de behandeling

Na de behandeling kin je last hebben van wat roodheid en de huid kan wat gloeien. Dit zal snel verdwijnen en je zult meteen al een mooie glow zien.

Mesotherapie: vet laten verwijderen (lovehandles)

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Manon (x2), Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

Mesotherapie Behandeling inplannen?

We maken gebruik van cookies