arrow_drop_up arrow_drop_down
Mesotherapie voor het haar

Mesotherapie voor het haar

Ga voor een gezonde en stralende haardos!

Zonlicht op je haar. Je kijkt in een winkelruit en ziet je glanzende haren voor je gezicht dansen. Tevreden strijk je de haren uit je gezicht en je kijkt naar je volle en glanzende haardos. Yes, looking good!


Mesotherapie voor het haar

Haaruitval wordt vaak veroorzaakt door een verstoorde hormoonbalans in het haarzakje, een tekort aan bouwstoffen en een verminderde bloedcirculatie in de hoofdhuid. Mesotherapie vult door middel van pijnloze injecties deze bouwstoffen aan en stimuleert de bloedcirculatie. Zo komt de natuurlijk haargroei op gang waardoor jij weer die gewenste volle haardos krijgt!


Wat gebeurt er tijdens een Mesotherapie behandeling?

Tijdens een behandeling spuit onze Mesospecialist met een klein naaldje vitaminen, mineralen en aminozuren in je haarzakje. Deze bestanddelen stoppen het haarverlies en zorgen ervoor dat de haarzakjes opnieuw gevoed worden. Hierdoor kunnen kleine donshaartjes zich ontwikkelen tot stevige, glanzende haren. Een injectie geeft een kort, prikkelend gevoel op je hoofd, het doet geen pijn.

5 VOORDELEN VAN MESOTHERAPIE

 • Versterkt de haren en de haargroei
 • Geeft gezond en glanzend haar
 • Stopt ongewenst haarverlies
 • Maakt dunner wordend haar weer vol
 • Gaat beginnende kaalheid tegen (bij mannen èn vrouwen)

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

Je ondergaat in 5 maanden tijd 10 behandelingen. De prijs per behandeling is €169,-. Dit is inclusief uitgebreide hormoonanalyse, voor- behandeling van de hoofdhuid gevolgd door de Mesotherapie behandeling en nabehandeling van de hoofdhuid. Al deze stappen zijn essentieel voor het beste resultaat. Indien nodig komt daar een voedsel intolerantie test, de haar- verzorgingsproducten en supplementen nog bij. Dit omdat het voor iedereen anders is welk product of supplement wij adviseren.


 • De opbouw (10 behandelingen)
 • Het onderhoud (eens in de 3-6 maanden)

Mesotherapie voor het haar

ZO PROFITEER JE OPTIMAAL VAN DE MESOTHERAPIE

Om de Mesotherapiebehandeling zo goed mogelijk te laten werken, is er een aantal dingen waar je op moet letten.


Direct na de behandeling kun je beter:

 • Niet te heet douchen
 • Niet naar de sauna
 • Niet sporten
 • Geen zonnebank nemen

Gedurende de hele behandeling wordt aangeraden veel water te drinken (minimaal 2 liter per dag) en de door door ons aanbevolen supplementen te slikken en een op maat gemaakt voedingsadvies te volgen.


Mesotherapie en jij: Let op!

Een Mesotherapie behandeling is niet voor iedereen geschikt en wordt afgeraden als je zwanger bent. In het geval je diabetes, hartritmestoornissen of huidkanker hebt (gehad), is het verstandig eerst met je huisarts te overleggen.

Mesotherapie voor het haar

Wie zijn wij?

Trends and Lifestyle heeft een heldere missie: jou helpen de mooiste versie van jezelf te worden. Jouw stralende lach, fitte lichaam en ontspannen mind is voor ons het allerbelangrijkst! Met ons team staan we elke dag voor je klaar om je te helpen met de behandeling die je wenst.

 Mesotherapie voor het haar inplannen

Heb je deze artikelen al gelezen?

Mesotherapie is een behandeling die valt onder verzorging van het haar.


Je kunt bij ons ook terecht voor:

We maken gebruik van cookies