arrow_drop_up arrow_drop_down

Weg met die vetrolletjes!

Word je ook zo onzeker over het feit dat je binnenkort op vakantie gaat en weer in bikini of badpak moet? Voel je je ook zo kwetsbaar dat je het idee hebt dat alle mensen naar je kijken als je in dat ene strakke jurkje op een feest verschijnt? Wil je ook graag vol zelfvertrouwen over de boulevard flaneren?

Vetrolletjes, ze zorgen voor de nodige frustraties. Ze lijken alleen te camoufleren met het nodige oncomfortabele corrigerend ondergoed. En welke en hoeveel sportoefening je ook doet, je krijgt ze niet weg! Of wat te denken van cellulite, striae en littekens….ook deze ongemakken zijn niet weg te krijgen met gezond eten en sporten.

Ga de strijd aan, zonder snijden of andere heftige ingrepen!

Helaas heeft bijna iedere vrouw hiermee te maken en zorgt het voor de nodige frustratie! Gezond eten en trainen dat zou het toch moeten doen? Want jij wilt er gezond en fit uitzien. Een strak lichaam hoort daarbij. Maar soms heb je van die plekken op je lijf waar dat gewoon niet lukt: je buikje mét striae na twee kinderen, de cellulite op je benen en de flapjes bij je armen. Heel irritant, want wat je ook probeert, je krijgt het niet weggepoetst! En liposuctie en andere plastische chirurgie? Dat vind je maar niks! En dat snappen wij heel goed!

Maar wij kunnen je helpen! Zonder snijden of andere heftige ingrepen. Wij geven jou dat strakke lichaam op een natuurlijke manier!

Lokaal vet verliezen

Je hoort het, leest het en ziet het overal staan; lokaal vet verliezen, dat gaat niet! Nee inderdaad, met gezond eten en sporten niet, maar wel met onze mesotherapie voor het lichaam. Mesotherapie lost namelijk opgehoopt vet op en laat vetrolletjes verdwijnen als sneeuw voor de zon, blijvend! Zo krijg jij het silhouet waar je van droomt en het kan zelfs cellulite verwijderen. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Wij leggen je graag uit wat mesotherapie voor je kan doen!

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie is al in 1952 ontwikkeld door de Franse arts Dr. Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn. Dit betekent dat er door middel van prikjes in de huid een combinatie van lichaamseigen stoffen, zoals hyaluronzuur, en een mix van vitaminen, mineralen worden ingebracht. Deze bestanddelen zorgen ervoor dat de werking van de fibroblasten wordt gestimuleerd.  Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbeterd. Het aanwezige hyaluronzuur herstelt de vochtbalans in de huid, waardoor de cellulite verdwijnt. Daarnaast zorgt deze combinatie van lichaamseigen stoffen en de mix van vitaminen en mineralen ervoor dat vetcellen op een natuurlijke wijze worden afgebroken en afgevoerd.

Behandelplan op maat

Uiteraard maken wij een behandelplan op maat. Wij kijken wat de meest geschikte behandelmethode is voor het verwijderen van jouw vetrolletjes en hoeveel behandelingen hiervoor nodig zijn.

Mesotherapie, niet alleen voor het verminderen van vetrolletjes!

Zoals je hebt kunnen lezen verminderd mesotherapie vetrolletjes, maar mesotherapie wordt ook ingezet om haarverlies tegengaan en te herstellen en hersteld de vitaliteit en de stevigheid van de gezichtscontouren.

Meer informatie? Graag vertellen wij je er meer over!

 

 

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies