arrow_drop_up arrow_drop_down

Afslanken, fitter worden en een stralende huid

De feestdagen zijn weer achter de rug en onze goede voornemens zijn er om aangepakt te gaan worden. Afslanken, fitter worden en een stralende huid zijn mooie doelen. Doelen waar wij zelf de volle 100% voor willen werken en die je kunt bereiken tijdens onze 10 daagse vegan detox, zonder jo-jo effect en blijvende resultaten op de lange termijn. Doe je met ons mee?

Reinigen van het lichaam

Door de inname van slechte voeding, alcohol, roken, suiker stress, medicatie en luchtverontreiniging wordt ons lichaam zwaar belast. Ons lichaam is zo uniek dat het een heleboel van deze gifstoffen goed kan verwerken. Echter is er vandaag de dag sprake van een overdadige hoeveelheid gifstoffen, waardoor het lichaam deze giftige stoffen op slaat in plaats van dat ze het lichaam verlaten. Het is dus van groot belang om het lichaam af en toe ook zeker van de binnenkant te reinigen (ontgiften/detoxen). Tijdens de detox wordt het lichaam ontdaan van afvalstoffen en toxinen.  Je valt hierbij af, wordt gezonder en krijgt een stralende huid.

10-daagse vegan-detox

Om ons lichaam te reinigen maken wij gebruik van de 10-daagse vegan-detox. In tegenstelling tot veel detox programma’s waarbij de voeding teruggebracht wordt tot enkel fruit- en groentesap, is de 10-daagse vegan detox gebaseerd op het innemen van veel plantaardige voeding in combinatie met de juiste beweging en speciaal geselecteerde supplementen. Dat maakt het samen met de begeleiding van onze detoxspecialist en hormoontherapeut de meest gezonde en effectiefste detox kuur van dit moment!

5 voordelen van detoxen

  • Een fit en energiek gevoel
  • Gezonde en stralende huid
  • Verbeterde slaap
  • Gewichtsverlies
  • Verhoging van je weerstand

Waar moet je op letten als je gaat detoxen?

Het reinigen van het lichaam moet stap voor stap gebeuren om verteringsproblemen, hoofdpijn en vermoeidheid te voorkomen. Daarom werken wij met een duidelijk protocol.
Tijdens deze detox honger je jezelf niet uit, maar eet je lekker plantaardig en gevarieerd. Daarnaast is het van belang om lekker te bewegen, zodat het tijdens het zweten de afvalstoffen welke in de  vetcellen zitten los gemaakt worden en je lichaam kunnen verlaten.

Voor wie is de 10-daagse vegan-detox aanrader?

Heb je klachten zoals overgewicht, buikvet, acne, een hoge bloeddruk, stemmingswisselingen, diabetes en wil je afvallen, gezonder worden en een stralende huid? Dan is het reinigen van je lichaam van alle gifstoffen echt een aanrader!

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies