arrow_drop_up arrow_drop_down
LEGEND VOLUDERM

Legend Voluderm

VOOR EEN JONGE, EGALE EN STRALENDE HUID

TOP 6

!QMS ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

1000 +

WIJ VERZORGEN MEER DAN 1000 BEHANDELINGEN PER JAAR

Je huid wordt toch wat minder strak naarmate je ouder wordt.


En dat is nou juist wat wij vrouwen niet willen. Deze behandeling maakt je huid mooier zonder dat je eruitziet als een strakke barbiepop, het resultaat is natuurlijk. Je blijft gewoon jezelf! En dat is uiteindelijk wat we willen, nietwaar?


Benieuwd hoe dat kan?

Wij bieden een veilige behandeling, met de populaire Pollogen Legend, waardoor je huid meteen een aantal jaren jonger wordt. Dat allemaal zonder snijden, spuiten, of je huid te beschadigen en geen hersteltijd. Deze behandeling werkt d.m.v. hoog radiologische golven en behandeld de diepere huidlaag. Radiologische golven verstrakken het bestaande collageen en stimuleren de aanmaak van nieuw collageen, zodat de bovenste huidlagen meer opgevuld en gladder worden.


De behandeling is het meest geschikt voor het behandelen van:


 • Verslapte kaaklijn
 • Verslapte oogleden
 • Frons rimpel
 • Diepere neus-lippenplooi
 • Littekens, grove porie structuur
 • Verslapte hals
 • Rimpelig decollet√©
 • Lijntjes rond de ogen en lippen

Het collageen vernieuwd en hersteld zichzelf gedurende 3-4 maanden. Pas dan kun je het optimale resultaat zien. Wat zo bijzonder is aan deze behandeling is dat je ook ongelijkheden in je gezicht kunt verminderen.


Deze behandeling wordt alleen uitgevoerd door de daarvoor opgeleide specialisten bij Trends&Lifestyle.


De behandeling is op sommige plaatsen een beetje gevoelig maar dat is prima te verdragen.

Wanneer zie ik resultaat van de behandeling?

Omdat het de aanmaak van collageen stimuleert en dat haar tijd nodig heeft, zie je het resultaat het beste ongeveer drie tot vier maanden na de behandeling. Je zult merken dat de structuur van je huid aanmerkelijk verbetert en dat je huid gladder en strakker is. Maar ook snel na de behandeling zul je al verbetering van je huid waarnemen, het proces van collageenaanmaak begint namelijk al direct na de behandeling.


Met Legend Voluderm:


 • Strakkere huid
 • Minder rimpels
 • Verbeterde huidstructuur
LEGEND VOLUDERM

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

Er zijn 5 behandelingen nodig, om de 2 tot 3 weken. De kosten per behandeling zijn 350 euro. Waarbij je van ons een ondersteunende behandelingen twv 150 euro cadeau krijgt.

LEGEND VOLUDERM

Zullen wij je helpen?

Trends and Lifestyle heeft een heldere missie: jou helpen de mooiste versie van jezelf te worden. Jouw stralende lach, fitte lichaam en ontspannen mind is voor ons het allerbelangrijkst! Met ons team staan we elke dag voor je klaar om je te helpen met de behandeling die je wenst.

jouw afspraak inplannen?

We maken gebruik van cookies