arrow_drop_up arrow_drop_down
Legend Trilipo

LEGEND TRILIPO

Strakkere contouren en minder rimpels met de Trilipobehandeling

TOP 4

!QMS ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

1000 +

WIJ VERZORGEN MEER DAN 1000 BEHANDELINGEN PER JAAR

Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij dunner. Dit komt door o.a. de afname van ons collageen met verslapping en rimpelvorming tot gevolg. Met behulp van deze Trilipotechniek, activeren we je huid, stimuleren we de conditie van je huid en het natuurlijke herstelvermogen. De collagene vezels in de huid trekken (door de aangename warmte) samen wat leidt tot verstrakking van je huid en vermindering van je rimpels. 


Met deze techniek behandelen we 3 lagen van je huid: de dermis, vet en spieren. Dit geeft verbluffende resultaten, zonder chirurgische ingrepen. Met deze techniek kunnen we je gezicht, onderkin, hals, decolleté en lichaam behandelen. Omdat de behandeling weinig hersteltijd nodig heeft is het een geliefde huid-verjongende behandeling onder onze cliënten.

Hoe werkt de Trilipobehandeling?

De Legend trilipo geeft warmte af in combinatie met spier stimulerende pulsen. Deze tweeledige aanpak zorgt voor verbluffende resultaten. De radiofrequentie geeft de huid een liftend effect en de spier stimulerende pulsen zorgen voor verstrakking en versteviging van de huid. Doordat er nieuw collageen wordt gevormd is het effect langdurig en zijn we echt in staat om de huid van binnenuit te verbeteren.


Deze gepatenteerde techniek is uniek en de enige technologie die zich niet alleen op bestaand collageen richt, maar ook echt in staat is om de huid zo te behandelen dat er nieuw collageen wordt aangemaakt (zorgt voor stevigheid in je huid).


Radiofrequentie zorgt er ook voor dat de huid een fijnere huidstructuur zal krijgen. De behandeling pakt naast huidversteviging en lifting ook grove poriën aan, acne littekens, rimpels maar ook pigmentvlekken en rosacea.

Afspraak maken voor een huidscan

Ultralift behandelingaLegend Trilipo

Jouw behandelprogramma start met een huidscan

Voordat we van start gaan met het behandelprogramma maken we eerst een huidscan, om een goed beeld te krijgen wat de conditie van je huid is en waar jij verbeteringen kunt verwachten. Door de combinatie van supplementen, de behandeltechniek en leefstijladviezen kunnen we een mooi resultaat behalen. Na de behandelkuur maken we opnieuw een scan om zo ook de verbeteringen in je diepere huidlagen zien. Het is zowel voor de behandelaar als de cliënt ontzettend fijn om zo nauwgezet en resultaatgericht te werk te kunnen gaan.

VOORDELEN Trilipo behandeling

  • Egalere huid

  • Stevigere huid
  • Minder rimpels
  • Gezondere huid
  • Strakkere gezichtscontouren

Legend Trilipo

Zullen wij je helpen?

Je zult een zichtbare versteviging van de huid zien en voelen. Al na 1 behandeling merk je het effect. Je huid is gezonder, steviger, strakker en egaler. Na de behandelkuur zijn je gezichtscontouren beduidend strakker. Na de behandelkuur zet het verbeteringsproces zich nog maanden voort. Wij raden je wel aan collageen supplementen in te blijven nemen om van binnenuit je huid te voeden met de juiste bouwstenen. Vraag onze huidtherapeute voor advies.


* De getoonde resultaten op ons beeld en videomateriaal bieden geen garanties en kunnen per persoon verschillen.

jouw LEGEND TRILIPO afspraak inplannen?

We maken gebruik van cookies