arrow_drop_up arrow_drop_down
!QMS MEDICOSMETICS

Definitief Laser ontharen

reken af met ongewenste haargroei

NUMMER 3

!QMS ANTI-AGING INSTITUTEN IN NEDERLAND

NUMMER 4

!QMS ANTI AGING INSTITUTEN IN DE BENELUX

1000+

KLANTEN GAAN ELK JAAR TEVREDEN NAAR HUIS

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN


Ben je het beu om te scheren? Wil je niet meer waxen of epileren? Ben je klaar met die vervelende scheerbultjes?
Reken definitief af met ongewenste haargroei op een snelle, veilige en pijnloze wijze met onze laser ontharingsbehandeling! 

VOORDELEN VAN definitief ONTHAREN MET SHR

• 100% pijnloos, door de ICE methode
• Snelle en effectieve techniek
• Geschikt voor alle huid- en haartypes
• Geschikt voor gevoelige huid
• Geschikt voor mannen en vrouwen
• Geschikt voor het hele lichaam
• Geschikt om ingegroeide haren en rode bultjes tegen te gaan
• Behandeling gehele jaar door mogelijk
• Meest veilige techniek
• Geen hersteltijd
!QMS Behandeling

Over onze laserbehandeling


De haarwortels in de huid veranderen bij blootstelling aan temperatuur en licht. Bij het ontharen met onze laser verwarmen we je huid geleidelijk tot 40/43 graden. De warmte dringt door tot in de haarfollikel onder het huidoppervlak. Na ongeveer 8-10 laserontharing behandelingen sluit de haarfollikel en is je huid haarvrij (uitzonderingen zijn sterke overbeharing door hormonen of genetische bepalingen. Daarvoor zijn wellicht meerdere behandelingen nodig).
Om dit effect te behouden adviseren we eenmaal per jaar langs te komen om de laserbehandeling te herhalen.

Afspraak maken voor jouw laserontharen Behandeling?

Voor de behandeling

Om het beste resultaat te behalen bij de laserontharing vragen wij je:
 1. 6 dagen voor de behandeling niet te zonnebaden, zonnebanken of zelfbruinende crèmes/spraytan te gebruiken.
 2. De avond voor je afspraak het te behandelen gebied te ontharen.
 3. Op de dag van jouw afspraak geen make-up, parfum, deodorant, sun-block, gezichts crème, bodylotion essentiële oliën en andere huidlotions te gebruiken.
 4. De afspraak te verzetten als je grieperig bent of een koortslip hebt op de dag van de laserbehandeling.


De behandeling

Tijdens de behandeling zetten we de gekoelde laserkop op de huid en je ervaart een aangename warmte ontwikkeling met lichte tintelingen op de huid. Dit ervaren mensen niet als pijnlijk. De huid wordt meteen gekoeld om eventuele irritatie te voorkomen.


Na de behandeling

Na het ontharen met de laser kunt je jouw dagelijkse werkzaamheden direct hervatten. De huid oogt wat rood en kan wat geïrriteerd aanvoelen. Doordat je lichaam reageert op de behandeling kun je kippenvel krijgen. Na thuiskomst adviseren we je de huid te verzorgen met een vitamine E-body crème of aftersun.
Na elke behandeling wordt jouw haargroei lichter. Als de haarfollikels volledig zijn gesloten heb je een zachte en haarvrije huid.


Bijwerkingen

In uitzonderlijke gevallen kan zwelling optreden. In dit geval raden we je aan de huid niet met ijs/ijspack te koelen, maar met een koel washandje en tevens de huid in te smeren met een antibioticazalf of vaseline.


Leefregels na de behandeling van het definitief laser ontharen

Om een optimaal resultaat te bereiken adviseren we na behandeling het volgende:
 • Vermijd blootstelling van de huid aan UV of het gebruik van zelfbruinende crème voor minimaal 2 weken
 • Vermijd pulken of krabben van het behandelde gebied
 • Voorkom ruwe behandelingen van het behandelde gebied
 • Mijd zeer hete baden / douches / stoombaden / sauna’s 1 tot 3 dagen na de behandeling
 • Gebruik geen exfoliërende crèmes of peelings voor minimaal 1 week
 • Geen ruwe sporten beoefenen voor 24 tot 48 uur
 • Draag geen strakke kleding
 • Houdt het behandelde gebied schoon en droog
 • Hydrateer het lichaam door het drinken van veel water
 • Gebruik zonnebrandcrème van ten minste factor 30+
 • Vermijd blootstelling aan UV tussen de behandelingen door

Veelgestelde vragen

Wat is SHR laserontharing?
SHR laserontharing is een nieuwe ontharingsmethode waarbij we de huid, door middel van een glijtechniek, lichtenergie geven en tegelijk de huid tot 40/43 graden verwarmen. Op deze manier vernietigen we de haarfollikel zonder de huid te verbranden of weefsel te beschadigen.

Is SHR laserontharing nagenoeg pijnloos?
SHR is het meest innovatieve systeem op het gebied van definitieve laserontharing. SHR is veilig, effectief en pijnloos en zeker geschikt voor alle huidtypes, dus ook de donkere huid! Door de gelijke warmte opbouw in en op de huid is het te vergelijken met een "hot stone massage".

Wat zijn de voordelen van de SHR?
Ten eerst is het voor alle huidtypes geschikt dus ook voor de donkere huid. Met deze behandelmethode kunnen wij het hele jaar door behandelen. En is perfect in te zetten tegen huidirritaties en ingegroeide haren. Deze techniek is ook uitermate geschikt voor dunnere en lichtere haren.

Wat is HR laser ontharing?
HR laser ontharing is een methode die stationair wordt genoemd dit betekent dat we met een lichtpuls de warmte bereiken in het haarzakje om de haar definitief weg te krijgen. Dit is dus een andere manier dan de SHR laser ontharing. Deze methode kan ook als gevoelig worden ervaren.

Wat is het verschil tussen HR en SHR laser ontharen?
SHR ontharen is vrijwel pijnloos en is voor elk huidtype geschikt. Met deze laser verwijderen we het haarzakje met laserlicht en warmte. Bij HR ontharen kan de behandelingen als gevoelig worden ervaren en wordt meestal gebruikt voor dikke, stugge en hele donkere ‘hormoon’haren. Dit is 1 lichtflits op 1 plaats. Terwijl je bij SHR een aantal keer over de hetzelfde behandelde gebied gaat. Ook mag de SHR laser tijdens de zomermaanden gebruikt worden. Behandelingen in de zomer met de HR laser wordt afgeraden.

Hoelang duurt gemiddeld een totale behandeling?
Het totaal aantal behandelingen voor definitief laser ontharing zijn in de meeste gevallen ongeveer 8-10 behandelingen. Uitzonderingen zijn mensen met genetisch bepaalde overbeharing, dan zijn er wellicht meer behandelingen nodig.

Wat moet ik nog meer weten over de SHR/HR laserontharing?
Voor en na iedere SHR laserontharing mag je 1 week niet zonnebaden of onder de zonnebank. Na de behandeling is ons advies je goed in te smeren met een hoge factor. Je mag de huid wel scheren na de laserontharing, maar niet epileren of laten harsen. Sauna’s of warme baden moet je ten minste 1 tot 3 dagen vermijden.

Hoe duur is laser ontharing?
Bekijk hier onze prijslijst voor de meest recente prijzen van definitieve laser ontharing.


Maar de shr laser kan nog meer dan alleen ontharen!

het is Een echte multitasker!

Fijne lijntjes


Een speciaal gefilterd licht, de lichtenergie en de frequentie van de flitser geeft een stimulans aan de fibrobelasten zodat er meer elastine en collageen wordt aangemaakt in de huid. De huid wordt strakker de structuur wordt fijner. Fijne lijntjes en rimpeltjes verdwijnen.
Een behandeling is 1x per week en er zijn 4 tot 6 behandelingen nodig.

Acne en actieve ontstekingen

De lichtflitsen geven verwarming van maximaal 40° aan de haarschacht waardoor de bacteriën in de talgklier gedood worden. Ontstekingen gaan weg en de huid hersteld.
Een behandeling is 1x per week en er zijn 4 tot 6 behandelingen nodig.Pigmentvlekken


De lichtflits zorg ervoor dat het ‘pigmentklontje’ loskomt in de opperhuid en deze binnen 10 dagen naar boven komt. Daarom wordt bij de behandeling de pigmentvlek eerst donkerder, daarna komen er zwarte spikkeltjes op de huid.
Een behandeling om de drie weken voor 3 tot 5 behandelingen.


Couperose en Rosacea

De lichtflitsen worden opgevangen door de hemoglobine in de adertjes en omgezet in warmte waardoor het adertje dicht smelt. Bij rosacea zien we ook de ontsteking verminderen. Bij deze behandeling kan er wel eens een reactie optreden als roodheid zwelling of een warm gevoel. Een behandeling om de drie weken voor 3 tot 5 behandelingen.

Wie zijn wij?

Trends and Lifestyle heeft een heldere missie: jou helpen de mooiste versie van jezelf te worden. Jouw stralende lach, fitte lichaam en ontspannen mind is voor ons het allerbelangrijkst! Met ons team staan we elke dag voor je klaar om je te helpen met de behandeling die je wenst.

laser ontharen Behandeling inplannen?

We maken gebruik van cookies