arrow_drop_up arrow_drop_down

Injectables

Je kunt bij Trends and Lifestyle terecht voor diverse behandelingen m.b.t. injectables. Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen die wij aanbieden.

MIGRAINE  BEHANDELEN met BOTOX

Migraine

behandelen

Heb je last van migraine? Wist je dat je met botox migraine kunt verminderen? Wij verzorgen botox behandelingen die gericht zijn op het verminderen van jouw migraine.

MIGRAINE  BEHANDELEN met BOTOX

Botox tegen tandenknarsen

Tandenknarsen is een veel voorkomend probleem. Trends & Lifestyle verzorgt botox behandelingen die specifiek gericht zijn op het verminderen van bruxisme of tandenknarsen.

LIPPEN   OPVULLEN met BOTOX

Lippen 

opvullen

Wil je vollere lippen omdat je dit simpelweg mooier vindt of omdat je lippen volume hebben verloren? Wij verzorgen behandelingen voor vollere lippen met botox en fillers.

WANGEN OPVULLEN

Wangen opvullen

Hangende of verzakte wangen? Je kunt je lippen laten opvullen met botox zodat ze strakker lijken. Trends and Lifestyle is gespecialiseerd in behandelingen met botox en fillers.

SCULPTRA

Sculptra

Naast de reguliere fillers met hyaluronzuur zijn er ook fillers die stimulerend werken op het lichaamseigen collageen. Een van deze fillers is Sculptra, een filler die speciaal geschikt is voor volumeverlies in het gezicht. 

BOTOX

Botoxbehandeling

Een botox behandeling heeft zowel cosmetische als medische effecten. Dus of je nu rimpels wilt voorkomen of af wilt van je migraine of tandenknarsen. Wij helpen je graag.

FILLERS

Fillers

Heb je last van rimpels door vermoeidheid, een bozige gezichtsuitdrukking of anders. Fillers zijn de ultieme oplossing voor een stralend en fris gezicht.

TOTALE GEZICHTSBEHANDELING

Totale gezichtsbehandeling

Direct een afspraak maken voor een behandeling?


We maken gebruik van cookies