arrow_drop_up arrow_drop_down

huidverJONGing

Je kunt bij Trends and Lifestyle terecht voor diverse behandelingen m.b.t. huidverjonging. Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen die wij aanbieden.

UITGEBREIDE   HUIDSCAN

Uitgebreide 

huidscan


Alleen het allerbeste is goed genoeg. Zeker als het gaat om je huid. Daarom kun je jouw huid in kaart laten brengen met onze uitgebreide huidscan. Na de scan weet je precies waar je staat en krijg je de behandelingen en de huidverzorgingsproducten die bij jouw huid passen. En dat zie je, je straalt!

LEGEND TRILIPO  RADIOFREQUENTIE   GELAAT

Legend Trilipo

Radiofrequentie 


Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij dunner. Dit komt door o.a. de afname van ons collageen met verslapping en rimpelvorming tot gevolg. Met behulp van deze Trilipotechniek, activeren we je huid, stimuleren we de conditie van je huid en het natuurlijke herstelvermogen.

LEGEND GEFRACTIONEERDE RADIOFREQUENTIE BEHANDELING

Legend gefractioneerde radiofrequentie behandeling

Wil jij ook een egale huidstructuur? Onregelmatigheden zoals pigmentvlekken, acnelittekens, fijne lijntjes, rimpels, en striae aanpakken? Ontdek dan de kracht van onze gefractioneerde radiofrequentie techniek. Een alternatief voor lasers, waarbij we de huid op een pijnloze wijze behandelen.

LEGEND VOLUDERM

Legend Voluderm

Wij bieden een veilige behandeling, met de populaire Pollogen Legend, waardoor je huid meteen een aantal jaren jonger wordt. Dat allemaal zonder snijden, spuiten, of je huid te beschadigen en geen hersteltijd. Deze behandeling werkt d.m.v. hoog radiologische golven en behandeld de diepere huidlaag.

QMS ANTI-AGING

QMS anti-aging

!QMS Anti-Aging is een behandelmethode die het mogelijk maakt om jouw huid op te vullen met collageen. Daar waar andere producten zich richten op de stimulering van aanmaak van collageen, vult !QMS het collageengehalte zélf aan in je huid. Hierdoor krijgt je huid zijn jeugdigheid terug (zonder injectietechnieken)

MESOTHERAPIE

Mesotherapie

Mesotherapie is toepasbaar voor het gelaat, het lichaam en je haar. Je kent ze wel, die typische probleemgebieden van je lichaam: je dijen (cellulite), je buik (dat heb je na twee kinderen) en je bovenarmen (flapperdeflap). Met mesotherapie kun je op natuurlijke en onschadelijke wijze je figuur corrigeren.

ULTRALIFT   VERJONGING

Ultralift 

verjonging

De Ultralift is een behandeling waarmee de contouren van je huid worden gelift. Hierbij ervaar je geen pijn of ongemak. Dit gebeurt door middel van biostimulatie. Bij biostimulatie worden lichaamseigen processen geïmiteerd en bevorderd, zodat je huid zichzelf van binnen uit verbetert en jonger lijkt.

BINDWEEFSELMASSAGE GEZICHT

Bindweefselmassage gezicht

Tijdens een bindweefselmassage wordt door middel van een speciale techniek het bindweefsel tussen de spieren en de opperhuid gemasseerd. Hierdoor raakt je huid beter doorbloed en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook worden verklevingen in de huid weggemasseerd waardoor de huid weer soepel wordt en rimpels vervagen.

QUANIS   DERMAFILLER

Quanis 

dermafiller

De Quanis dermafiller behandeling is een uniek behandelconcept om de ouder wordende huid er weer fris en stralend uit te laten zien. De vochtbalans wordt succesvol hersteld waardoor fijne rimpels als gevolg van uitdroging van binnen uit weer worden opgevuld. De behandeling brengt ook de elasticiteit terug in de huid.

PASCAUD LASER VOOR HUIDVERSTRAKKING

Pascaud laser voor huidverstrakking

De cold laser is een pijnloze manier van huidverjonging. Naast het geven van een strakke huid en een uitgeruste blik kan de cold laser nog meer! Zo kun je deze behandeling inzetten bij de behandeling van acne, het verzachten van littekens, de behandeling van vochtophoping in het gezicht (lymfedrainage), de nabehandeling van peelings, de voor- en nabehandeling van chirurgische ingrepen.

PCA   RETINOLPEELING

PCA 

Retinolpeeling

Oogt je huid dof en heb je last van oneffenheden? Bij Trends&Lifestyle kun je terecht voor de 6% Pure Retinol Peeling van PCA. De behandeling bestaat uit 3 X een Retinol Peeling behandeling in de salon. Daarnaast krijg je een Intensive Brightening Treatment mee voor thuis. Na de derde sessie ben je verzekerd van een fris jonger ogende en meer egale huid! 

OXYGEN POWER GEZICHTSBEHANDELING

Oxygen Power Gezichtsbehandeling

Zuurstof is van levensbelang. Ook voor je huid! Tijdens een !QMS zuurstofbehandeling wordt er met een medisch zuurstofapparaat 97,4% zuivere zuurstof onder druk in je huid gebracht. Op deze manier kunnen de werkzame stoffen van de !QMS producten zoals collageen en hyaluronzuur dieper je huid binnendringen. Een !QMS zuurstofbehandeling zorgt direct voor een volle en stralende huid.

Leuk om kennis te maken

Mijn naam is Kitty, ik ben de drijvende kracht achter Trends and Lifestyle. Als verjongingsspecialiste heb ik inmiddels meer dan 21 jaar ervaring. Met mijn team sta ik elke dag voor je klaar om je de best mogelijke behandeling te geven. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden behandelingen verzorgd. We behoren tot de top-3 beauty instituten van de Benelux waarmee we toonaangevend zijn in Nederland.


Mijn motto: Be good to your skin, you’ll wear her every day, for the rest of your life.

Direct een afspraak maken voor een behandeling?


We maken gebruik van cookies