arrow_drop_up arrow_drop_down

huidverbetering

Je kunt bij Trends and Lifestyle terecht voor diverse behandelingen m.b.t. huidverbetering. Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen die wij aanbieden.

Observe huidscan

Uitgebreide 

huidscan

Alleen het allerbeste is goed genoeg. Zeker als het gaat om je huid. Daarom kun je jouw huid in kaart laten brengen met onze uitgebreide huidscan. Na de scan weet je precies waar je staat en krijg je de behandelingen en de huidverzorgingsproducten die bij jouw huid passen. En dat zie je, je straalt!

Acne Behandeling

Acne 

behandeling

We kunnen er lang of kort over praten: acne is een vervelend probleem. Het eerste waar mensen naar kijken is namelijk je gezicht! Als je een gezicht hebt vol oneffenheden en pukkels, kan dat je erg onzeker maken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe pijnlijk die onderhuidse bultjes kunnen zijn.

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken. Nee, ze zijn niet schadelijk en daar ben je bij om! Aan de andere kant irriteren ze je stiekem wel, want je gezicht heeft een onregelmatige teint door al die bruine vlekjes. En daar wil je van af.Met de Iridex Yellow laser verdwijnen jouw pigmentvlekken als sneeuw voor de zon!

MEDISCHE PEELINGS

Medische peelings

Een egale en glanzende huid? Dat kan met onze Pascaud TCA Peeling of Medische Peeling.. Huidveroudering uit zich niet alleen in fijne en diepe rimpels, maar ook in verslapping, vergroving van de huidstructuur, pigmentvlekken en een vale huidskleur. Het resultaat? Een verfijnde en egalere huid.

FRUITZUURPEELINGS

Fruitzuurpeelings

Een fruitzuurpeeling voor de behandeling van huidproblemen? Trends&Lifestyle heeft jarenlange ervaring daar waar het gaat om de behandeling van huidproblemen. Met een fruitzuurpeeling wordt de bovenste laag van je huid aangepakt. Hierdoor schilfert de huid af waardoor deze gladder, voller en egaler wordt.

COUPEROSE VERMINDEREN

Couperose verminderen

Rode wangen, zichtbare adertjes en gesprongen haarvaatjes. Ook al is couperose ongevaarlijk, het ontsiert je gezicht. En eigenlijk ben je dat zat! Bij Trends&Lifestyle kunnen we jou van je couperose afhelpen. In een paar behandelingen heb jij weer een stralende huid!

LITTEKENS VERMINDEREN

Littekens verminderen

Littekens op bepaalde plekken en met name in het gezicht worden vaak als ontsierend ervaren. Afhankelijk van de oorzaak, de diepte en leeftijd van het litteken kunnen diverse behandelingen uitkomst bieden. Denk aan behandelingen als medische of fruitzuurpeelings, zuurstoftherapie of bindweefselmassage.

STEELWRATJES VERWIJDEREN

Steelwratjes verwijderen

Steelwratjes laten verwijderen? Steelwratjes ontstaan niet door een virus, zoals echte wratten. Ze zijn niet besmettelijk en ongevaarlijk en komen voor bij zowel mannen als vrouwen. Vaak duidt het op een onderliggend probleem in je insulinehuishouding. Het is daarom goed de oorzaak van dit probleem aan te pakken!

ZUURSTOFBEHANDELING

Zuurstofbehandeling

Zuurstof is van levensbelang. Ook voor je huid! Tijdens een !QMS zuurstofbehandeling wordt er met een medisch zuurstofapparaat 97,4% zuivere zuurstof onder druk in je huid gebracht. Hierdoor dringen werkzame stoffen dieper je huid binnen. Een !QMS zuurstofbehandeling zorgt direct voor een volle en stralende huid.

CRYO-T SPRAY

Cryo-T Spray

De Cryo-T Spraybehandelingen worden ingezet ter ondersteuning van andere huidverjonging behandelingen. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van de conditie van je huid.Een Cryo-T Spraybehandeling geeft jou direct een strakkere en stevigere huid.

VITAMINE INFUSEN

Vitamine Infusen

Wanneer je weet dat je een tekort aan vitaminen hebt, kan het verstandig zijn om te kiezen voor een vitamine infuus. Je vitaminetekorten worden binnen een mum van tijd aangevuld en je hebt je vitaminepeil weer op orde.

Striae verminderen

Striae is voor veel vrouwen en mannen een bron van onzekerheid. Gelukkig zijn striemen goed te behandelen. Door onze combinatie van verschillende behandelmethodes zie je binnen vier behandelingen al resultaat. Na 4 weken zijn de striae zichtbaar gladder en egaler.

Behandeling huidverbetering

Leuk om kennis te maken

Mijn naam is Kitty, ik ben de drijvende kracht achter Trends and Lifestyle. Als verjongingsspecialiste heb ik inmiddels meer dan 21 jaar ervaring. Met mijn team sta ik elke dag voor je klaar om je de best mogelijke behandeling te geven. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden behandelingen verzorgd. We behoren tot de top-3 beauty instituten van de Benelux waarmee we toonaangevend zijn in Nederland.


Mijn motto: Be good to your skin, you’ll wear her every day, for the rest of your life.

Direct een afspraak maken voor een behandeling?


We maken gebruik van cookies