arrow_drop_up arrow_drop_down
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Huidverbetering behandelingen

Reken af met de onzekerheid over jehuid

NUMMER 3

!QMS ANTI-AGING INSTITUTEN IN NEDERLAND

NUMMER 4

!QMS ANTI AGING INSTITUTEN IN DE BENELUX

1000+

KLANTEN GAAN ELK JAAR TEVREDEN NAAR HUIS

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Voel jij je kwetsbaar en onzeker als het gaat om je huid?

Een huid met oneffenheden zoals acne, pigmentvlekken, couperose, steelwratjes, littekens en striae kunnen je onzeker maken. Je voelt je niet mooi, je wilt je oneffenheden verbergen met een dikke laag make-up, een grote sjaal om je nek of bedekkende kleding dragen zodat anderen deze oneffenheden niet zien. Deze maskerende maatregelen maken je kwetsbaar, je hebt het gevoel dat je een masker draagt en dat is niet prettig.


Veel mensen hebben te maken met een oneffen huid. Gelukkig kunnen wij met onze huidverbeterende behandelingen een groot deel van deze oneffenheden verhelpen, zodat ook jij met een stralende huid en weer vol zelfvertrouwen over straat kunt.


Wij kunnen je helpen, zonder snijden of andere heftige ingrepen. Zodat jouw huid weer gaat stralen!


!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Kort samengevat is dit wat je wilt

 • Je wilt zonder dikke lagen make-up naar een feestje gaan.
 • Je wilt tijdens de heerlijke warme zomer ook in bikini op het strand. 
 • Je wilt niet altijd een sjaal te hoeven dragen om de oneffenheden in je nek te verbergen.
 • Je verlangt ernaar gezien en gehoord te worden door echte professionals die begrijpen hoe belangrijk een mooie huid zonder oneffenheden voor jou is.
 • Je verlangt naar een oplossing die echt helpt, in plaats van steeds te moeten zoeken naar nieuwe dingen waar je uiteindelijk toch niet blijken te werken.
 • Je wilt dat je partner (of toekomstige partner) je prachtig vindt en blijft vinden. Je vindt het super belangrijk om hier je best voor te doen.
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Voordat we verder gaan: met wie heb je te maken?

Mijn naam is Kitty Scherff, ik ben ondernemer en eigenaar van Beautysalon Trends & Lifestyle. Als beautysalon behoren wij tot de top van Nederland en de Benelux. Met meer dan 20 jaar ervaring begeleiden wij vrouwen van alle leeftijden bij anti-aging, huidverbetering, lichaamsverbetering, vollere haardos, definitief ontharen en behandelingen voor de ogen en wenkbrauwen. Wij werken samen met vrouwen die alleen de best mogelijke kwaliteit wensen, simpelweg omdat ze dit ook van zichzelf verwachten. Wij zien vrouwen onzeker binnenkomen in onze salon en na een tijdje vol zelfvertrouwen weer naar huis gaan. Een frisse en stralende huid voorkomt dat je bang bent om afgewezen te worden op je uiterlijk.

MAAK KENNIS MET ONZE BEHANDELINGEN VOOR  

huidverbetering

UITGEBREIDE 

HUIDSCAN

Alleen het allerbeste is goed genoeg. Zeker als het gaat om je huid. Daarom kun je jouw huid in kaart laten brengen met onze uitgebreide huidscan. Na de scan weet je precies waar je staat en krijg je de behandelingen en de huidverzorgingsproducten die bij jouw huid passen. En dat zie je, je straalt!
Craith lab - blue line - jonge huid

Door de natuurlijke werkstoffen in de revolutionaire BLUE LINE van CRAITH LAB worden de gevoelige jonge huid en de volwassen gestreste huid beschermt, worden ontstekingen in de huid afgeremd en wordt de hooggevoeligheid van het zenuwstelsel verminderd. De huidbarrière wordt versterkt en maken vrije radicalen die in ons lichaam komen en daarbij een reactie aan gaan met zuurstof geen kans.

ACNE 

BEHANDELING

We kunnen er lang of kort over praten: acne is een vervelend probleem. Het eerste waar mensen naar kijken is namelijk je gezicht! Als je een gezicht hebt vol oneffenheden en pukkels, kan dat je erg onzeker maken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe pijnlijk die onderhuidse bultjes kunnen zijn.
KRUIDENPEELING


De kruidenpeeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de kruidenpeeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.


FRUITZUURPEELINGS

Een fruitzuurpeeling voor de behandeling van huidproblemen? Trends&Lifestyle heeft jarenlange ervaring daar waar het gaat om de behandeling van huidproblemen. Met een fruitzuurpeeling wordt de bovenste laag van je huid aangepakt. Hierdoor schilfert de huid af waardoor deze gladder, voller en egaler wordt.


SSR LASER
HUIDVERBETERING

De SSR Laser laadt de huidcellen als het ware op met nieuwe energie. De aanvulling van deze energie zorgt ervoor dat de huid weer op volle kracht gaat functioneren. De huid wordt niet alleen strakker, maar ook gezonder. Dode huidcellen verdwijnen en maken plaats voor nieuwe, gezonde huid. De huid wordt soepel en elastisch, zonder te gaan hangen.

ZUURSTOFBEHANDELING


Zuurstof is van levensbelang. Ook voor je huid! Tijdens een !QMS zuurstofbehandeling wordt er met een medisch zuurstofapparaat 97,4% zuivere zuurstof onder druk in je huid gebracht. Hierdoor dringen werkzame stoffen dieper je huid binnen. Een !QMS zuurstofbehandeling zorgt direct voor een volle en stralende huid.

CRYOTHERAPIE


Een strakke huid met de hulp van kou. Jouw huid krijgt zijn natuurlijke spankracht weer terug en dat geeft jou die frisse en jeugdige uitstraling!

PIGMENTVLEKKEN

VERWIJDEREN

Pigmentvlekken. Nee, ze zijn niet schadelijk en daar ben je bij om! Aan de andere kant irriteren ze je stiekem wel, want je gezicht heeft een onregelmatige teint door al die bruine vlekjes. En daar wil je van af. Met de Iridex Yellow laser verdwijnen jouw pigmentvlekken als sneeuw voor de zon!


COUPEROSE VERMINDEREN


Rode wangen, zichtbare adertjes en gesprongen haarvaatjes. Ook al is couperose ongevaarlijk, het ontsiert je gezicht. En eigenlijk ben je dat zat! Bij Trends&Lifestyle kunnen we jou van je couperose afhelpen. In een paar behandelingen heb jij weer een stralende huid!STEELWRATJES
VERWIJDEREN


Steelwratjes laten verwijderen? Steelwratjes ontstaan niet door een virus, zoals echte wratten. Ze zijn niet besmettelijk en ongevaarlijk en komen voor bij zowel mannen als vrouwen. Vaak duidt het op een onderliggend probleem in je insulinehuishouding. Het is daarom goed de oorzaak van dit probleem aan te pakken!


LITTEKENS VERMINDEREN


Littekens op bepaalde plekken en met name in het gezicht worden vaak als ontsierend ervaren. Afhankelijk van de oorzaak, de diepte en leeftijd van het litteken kunnen diverse behandelingen uitkomst bieden. Denk aan behandelingen als medische of fruitzuurpeelings, zuurstoftherapie of bindweefselmassage.

STRIAE VERMINDEREN


Striae is voor veel vrouwen en mannen een bron van onzekerheid. Gelukkig zijn striemen goed te behandelen. Door onze combinatie van verschillende behandelmethodes zie je binnen vier behandelingen al resultaat. Na 4 weken zijn de striae zichtbaar gladder en egaler.


Meer informatie over huidverbetering of direct een afspraak maken?

Wil je meer informatie over een behandeling, wij staan je graag te woord zodat je antwoord krijgt op je vragen. Je kunt ook direct een afspraak inplannen in onze online agenda.

Dit moet je weten over de 

huidverbeterende behandelingen

Voordelen van een huidverbetering behandeling

 • Een huid zonder oneffenheden
 • Beschermt de huid tegen de slechte invloeden van het milieu
 • Minder acne
 • Strakke huid
 • Jeugdige uitstraling van de huid
 • Geen pigmentvlekken meer
 • Vermindering van couperose
 • Geen steelwratjes meer
 • Vermindering van littekens
 • Vermindering van striae
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Uitgebreide huidscan

Bij onze eerste kennismaking is het voor ons uiterst belangrijk om te weten te komen zo welke wensen jij hebt. Met de Observ apparatuur meten wij de conditie van jouw huid. Tegelijkertijd starten we een uitgebreide intake, indien nodig plannen we een hormoon consult (hieruit komt een rapport waarin staat welke hormonen in jou lijf uit balans zijn en aandacht verdienen). Zo kunnen wij je een totaal lifestyle advies geven, gericht op de huid, voeding, beweging en mindset. We maken gedetailleerde foto’s met de Observe500 om ons beginpunt en het behandelingsproces te volgen.


De apparatuur brengt de schade in beeld die je met het blote oog niet ziet, zoals zon schade en pigmentvlekjes. Het is prettig voor jou om door middel van vóór – en ná – foto’s het zichtbare resultaat van een gezonde leefstijl weerspiegeld te zien in jouw huid. Na je bezoek aan onze salon sturen we je ook nog extra tips of recepten waarmee je thuis nog beter kan zorgen voor je huid.
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

De behandeling + aanvullende ondersteunng

Op grond van al deze informatie gaan wij je adviseren welke met producten, eventueel aangevuld met supplementen en behandelingen je het beste kunt starten en onderhouden. Zo begeleiden we je naar een goede gezondheid, stralende huid en een prachtig lichaam.

Ons doel is samen met jou ervoor te zorgen dat je de mooiste versie van jezelf wordt. Veel tevreden mannen en vrouwen gingen je voor. Met onze grote klantenkring hebben we een hechte en persoonlijke relatie opgebouwd.
!QMS MEDICOSMETICS of !QMS ANTI-AGING

Evalueren en bijsturen

Om goede resultaten te bereiken is het belangrijk om de stappen die we maken te volgen en zo nodig bij te stellen. Daarom plannen we maken regelmatig een evaluatiegesprek en maken we tussentijdse foto’s. Hoe duidelijker je ons jouw wensen voorlegt, hoe beter we als team jou kunnen begeleiden naar dat wat je wilt bereiken.


Door de metingen en analyses die wij maken kunnen we ook vroegtijdig de behandeling aanpassen. Dat doen we met behandeling aan de buitenkant en van binnenuit met goede voeding en indien wenselijk supplementen. Een mooie huid en lichaam is een weerspiegeling van een gezonde leefstijl.

De voordelen van een huidverbeterende behandeling

!QMS Anti-Aging

Boost voor je zelfvertrouwen

Je voelt je zekerder doordat je meer straalt. Dit zelfvertrouwen werkt door in je werk, je sociale contacten en je relatie.


!QMS Anti-Aging

Een gezonde en stralende huid

Je oneffenheden zijn verminderd of verwijderd en je kunt weer het leven lijden waar jij je mooi en prettig bij voelt.

!QMS Anti-Aging

Gezonde 

levensstijl

Verbetering van je levensstijl doordat wij je voorzien van adviezen over levensstijl. Gevolg = een stralende en gezonde huid.


!QMS Anti-Aging

Kwaliteitsbehandeling gegarandeerd

Beautysalon Trends&Lifestyle is verkozen tot NR.3 !QMS salon in Nederland en NR.4 van de Benelux!
!QMS Anti-Aging

Je durft jezelf
te laten zien

Je rekent af met de schaamte die je voelt nu je letterlijk beter in je vel zit. Dit vertaalt zich door in alle aspecten van je leven.
!QMS Anti-Aging

Vakkundig 

advies

We vertellen je wat we doen en waarom we dit doen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring dus we weten waar we het over hebben!

Verbeterende behandeling voor de huid inplannen?

                                   

Veelgestelde vragen

Ik heb geen tijd om mij te laten behandelen, wat nu?

Het is belangrijk om prioriteit te stellen daar waar het gaat om jouw gezondheid en een stralende huid. Daar wil je wel tijd voor maken, toch?

Ik heb al van alles geprobeerd, maar niks heeft gewerkt. Ik twijfel behoorlijk?

We hebben meer dan 20 jaar ervaring en behoren met onze salon tot de top van Nederland en de Benelux. We kunnen je eerdere ervaringen niet wegnemen maar we bieden je 1 voordeel. Je kunt gratis kennismaken. Bevalt het je niet, dan kun je altijd nog besluiten om niet in te stappen.

Jullie zitten zo ver weg?

We verzekeren je dat jouw bezoek aan de salon de moeite dubbel en dwars waard is. We hebben klanten vanuit heel Nederland en Belgiƫ die langere afstanden rijden om specifiek bij ons behandeld te worden. We hanteren ruime openingstijden dus er is altijd een geschikt moment voor een afspraak. We houden bij het plannen rekening met reistijden en mogelijke files.

Doen jullie echt wat jullie beloven?

Ons antwoord: een volmondig JA!

                               
We maken gebruik van cookies