arrow_drop_up arrow_drop_down

Welke problemen lost een !QMS Behandeling op?

Een !QMS-behandeling is populaire behandeling. Dit heeft twee belangrijke redenen. Enerzijds kan de behandeling worden ingezet om veel verschillende soorten huidproblemen te behandelen. Dit is zeer effectief gebleken. Anderzijds zorgt een !QMS-behandeling ervoor dat je huid niet wordt beschadigd. Iets wat bij andere soorten huidbehandelingen soms wel kan gebeuren.

Daarom is een !QMS-behandeling ideaal voor mensen die huidproblemen op een gezonde manier willen laten behandelen. Maar welke problemen kan een !QMS-behandeling nu precies oplossen? In dit artikel zal daar uitgebreid aandacht aan worden besteed. Zo ben jij op de hoogte van de toepassingsmogelijkheden van deze behandeling.

Dit moet je weten over de !QMS Behandeling

Voordat we informatie geven over de problemen die ermee kunnen worden behandeld, is het natuurlijk wel leuk om te weten wat de behandeling precies inhoudt. De behandeling is meer dan 20 jaar geleden bedacht door de Duitse arts Dr. Schulte. Aanvankelijk was de behandeling in het leven geroepen om de huid van mensen met brandwonden te helpen. De methode bleek echter ook effectief in andere situaties. Daardoor is de behandelmethode uitgebreid en wordt er nu globaal in veel meer situaties gebruik van gemaakt door behandelaars.

Erkende behandelmethode

Het is een erkende behandelmethode, die over de hele wereld wordt gebruikt door plastische chirurgen en andere huidbehandelaars. De methode heeft zich in de loop der jaren dus ook geavanceerd, waardoor er tegenwoordig heel veel behandelingen mogelijk zijn. Bij een !QMS behandeling wordt er weer collageen in je huid aangemaakt, waardoor veroudering tegen kan worden gegaan. Normaliter wordt dit namelijk aangemaakt op jonge leeftijd, maar hoe ouder je wordt, hoe minder collageen er wordt aangemaakt en hoe sneller er huidproblemen ontstaan.

Wat kan er worden behandeld?

!QMS kan voor verschillende huidproblemen worden toegepast. Hieronder een rijtje met de meest voorkomende behandelingsmethodes.

Rimpels hals en decolleté

Een veelvoorkomend probleem bij vrouwen die ouder worden is rimpels in de hals en decolleté. Dit komt voornamelijk voor bij vrouwen die in de overgang zitten. Dit aangezien vrouwen dan oestrogeen verliezen. Met een !QMS-behandeling kunnen de rimpels in de hals en decolleté gelukkig worden verminderd. Er kan weer extra collageen worden aangemaakt, waardoor je je niet meer hoeft te schamen en jij je een stuk zelfverzekerder voelt over jouw hals en decolleté!

Zie ook: Rimpels in je hals en decolleté: oorzaken en oplossingen!

Slapper wordende hals

Heb je last van een slapper wordende hals, dan is het verstandig om je daarvoor zo snel mogelijk te laten behandelen. Hoe eerder je dit probleem aanpakt, hoe effectiever de behandeling met !QMS zal zijn. Er kan dan bijvoorbeeld worden behandeld met een specifieke crème. Deze behandeling zorgt voor een goede doorbloeding, waardoor de hals verstevigd kan worden.

Zie ook: Rimpels in je hals en decolleté: oorzaken en oplossingen!

Rimpels op handen

Een veelvoorkomend probleem bij ouderdom is het krijgen van rimpels op de handen. Ook dit probleem kan worden verholpen met een !QMS-behandeling. Rimpels op je handen zijn niet altijd te voorkomen, maar er zijn wel zaken die het in de hand kunnen werken. Schoonmaakmiddelen kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat je huid gaat verouderen. Doe daarom altijd handschoenen aan als je schoonmaakt. Heb je al last van rimpels op de handen? Een !QMS-behandeling kan dan uitkomst bieden.

Zie ook: Rimpels op je handen

Fijne lijntjes rondom de ogen

De ogen van een mens vallen altijd erg op. Het is een van de eerste dingen waar mensen naar kijken. Je kunt namelijk veel aflezen aan de ogen van iemand. Om je zelfverzekerd te voelen wil je daarom ook dat je ogen er goed uitzien. Fijne lijntjes horen daar dan natuurlijk niet bij. Met een !QMS-behandeling kunnen fijne lijntjes worden verminderd. Ook hierbij geldt: hoe sneller jij je hiermee laat behandelen, hoe beter het effect zal zijn op de lange termijn.

Zie ook: Fijne lijntjes rond de ogen

Donkere kringen

Dit geldt natuurlijk ook voor donkere kringen rondom te ogen. Dat is een veelgehoord probleem bij mensen die ouder worden. De een heeft er meer last van dan de ander. Dit heeft ook met je levensstijl te maken. Valt het je op dat je donkere kringen rondom je ogen hebt? Een !QMS-behandeling kan dan uitkomst bieden.

Zie ook: Donkere kringen onder ogen: oorzaken en oplossing

Wallen onder de ogen

Als een mens moe is, krijgt deze wallen onder de ogen. Maar wanneer je ouder wordt kan het ook zijn dat je chronisch wallen onder de ogen hebt. Erg frustrerend natuurlijk, want zo lijk je altijd moe, terwijl dat niet zo hoeft te zijn. Een !QMS-behandeling kan wallen onder de ogen verminderen.

Zie ook: Wallen onder de ogen verwijderen of verminderen

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes rondom de ogen worden ook wel lachrimpels genoemd. Ze kunnen al op vrije jonge leeftijd ontstaan en worden vaak als de eerste tekenen van ouderdom gezien. Een ongezonde levensstijl kan kraaienpootjes ook in de hand werken. Merk jij dat de eerste tekenen van kraaienpootjes rondom je ogen zichtbaar worden? Een !QMS-behandeling kan dan ook een goed idee zijn.

Zie ook: Kraaienpootjes bij de ogen: dit kun je er aan doen!

Trieste blik

Sommige mensen zien er altijd heel triest uit, terwijl dat helemaal niet het geval hoeft te zijn. Krijg jij vaak te horen dat je er triest uitziet, terwijl je eigenlijk vrolijk bent? Dan kan het zijn dat de trieste blik komt door veroudering van de huid. Actie ondernemen is dan aan te raden.

Zie ook: Een trieste blik: wat is de oorzaak?

Vermoeide blik

Kijk je wel eens in de spiegel en concludeer je dat je er vermoeid uitziet, terwijl je je eigenlijk best fit voelt? Ouderdom kan ervoor zorgen dat je een vermoeide blik op je huid krijgt. Gelukkig kan dit ook behandeld worden. Neem altijd snel actie en zorg ook voor een gezonde levensstijl.

Zie ook: Een vermoeide blik? Wij hebben de oplossing.

Voorhoofdrimpels

Rimpels op het voorhoofd kunnen op veel leeftijden voorkomen. Soms hebben jonge mensen het al, maar vaker komt het voor bij oudere mensen. Een combinatie van veroudering van de huid en veel fronsen kan dit in de hand werken. Een behandeling is aan te raden wanneer jij je daar onzeker over voelt.

Zie ook: Voorhoofdrimpels: hoe je hier snel afscheid van kunt nemen.

Grove poriën

Een normale huidstructuur zorgt ervoor dat de poriën er op een natuurlijke manier uitzien. Heb je echter vaak last van een vette huid, dan kan deze structuur worden aangetast. Poriën kunnen verstopt raken, met als resultaat dat deze er heel grof uit komen te zien. Ook hormoonschommelingen kunnen dit probleem in de hand werken. Goede verzorging en een behandeling is aan te raden bij dit probleem. Dit om erger te voorkomen.

Zie ook: Grove poriën: hoe kun je dit voorkomen?

Rosacea

Rosacea is een aandoening waarbij er problemen bij je huid kunnen optreden. Zo kan je huid rood kleuren, kunnen er bultjes en puistjes ontstaan, maar ook bloedvaatjes die uitzetten. Veroudering speelt een rol, maar bijvoorbeeld ook alcohol of een teveel aan zonlicht.

Zie ook: Rosacea: symptomen, tips en behandelingen

Couperose

Bij couperose stijgen het aantal bloedvaatjes op je huid. Dit kan op verschillende plekken voorkomen, maar je ziet het voornamelijk op de neus en de wangen. Dit zijn twee kwetsbare plekken die veel zichtbaar zijn. Mensen kunnen daar dus ook onzeker over raken. Je kunt er een rood gezicht van krijgen. Behandeling met !QMS kan deze problemen verhelpen of verlichten.

Zie ook: Wat is couperose en hoe kun je dit behandelen?

!QMS- Behandelingsopties

Met !QMS kun je op verschillende manieren worden behandeld. Het ene huidprobleem vereist bijvoorbeeld een andere behandelingsmethode dan het andere huidprobleem.

!QMS zuurstofbehandeling

Een van de meest voorkomende behandelingen is de zuurstofbehandeling. Middels een apparaat wordt er dan zuurstof in je huid aangebracht. Dit heeft over het algemeen direct effect. Het voordeel ervan is dat je huid voller wordt en meer gaat stralen. Ook de doorbloeding wordt verbeterd, waardoor je huid ook op de lange termijn gezond blijft. Ook kan het helpen om wonden sneller te genezen.

Zie ook: !QMS zuurstofbehandeling

!QMS anti-aging

Zoals de naam al doet vermoeden is deze methode bedoeld om veroudering in de huid tegen te gaan. De behandeling focust zich op het aanmaken van collageen in de huid. Collageen zorgt voor jeugdigheid in de huid en zo kunnen huidproblemen die betrekking hebben op ouderdom worden verbeterd.

Zie ook: !QMS anti-aging

!QMS Medicosmetics

Deze behandeling is ideaal voor mensen die last hebben van een vette huid of fijne lijntjes rondom de ogen. Bij een behandeling met Mediocosmetics zijn resultaten al snel zichtbaar. Na één maand is je huid over het algemeen gladder. Na twee maanden zullen fijne lijntjes ook minder zichtbaar worden en na drie maanden is het aantal rimpels over het algemeen verminderd.

Zie ook !QMS Medicosmetics

Gerenommeerde professionals

Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden werken we met een team van gecertificeerde specialisten en zijn wij 1 van de slechts 19 beautysalons in Nederland die bevoegd is om met !QMS medicosmetics te mogen werken! Daarnaast heeft !QMS Medicosmetics heeft ons verkozen tot NR.3 !QMS salon in Nederland en NR.4 van de Benelux!

!QMS kan dus worden gebruikt voor veel verschillende soorten huidproblemen. Wil jij je ook laten behandelen? Neem dan contact op met T&L!

Lees meer!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies