arrow_drop_up arrow_drop_down

Op je mooist met kerst

De mooiste versie van jezelf zijn, ons motto! En wanneer wil je nu de mooiste versie van jezelf zijn, met kerst natuurlijk. Stralend aan het kerstdiner verschijnen en genieten van de mooiste dagen van het jaar!

Weinig tijd voor jezelf

De decembermaand is weer aangebroken. Een leuke periode met Sinterklaas, kerstborrels, oud en nieuw, maar ook alles in één maand. Een hele drukke periode dus. Helaas schiet hierbij de tijd voor jezelf er nog weleens bij in. Je vliegt van het ene naar het andere feestje en je rent door de stad om de laatste inkopen te doen. Maar ook je leefstijl veranderd; je laat die ene sportafspraak wat sneller schieten, drinkt net een glaasje wijn teveel tijdens een borrel en gaat toch regelmatig weer iets te laat naar bed waardoor je niet voldoende nachtrust pakt.

Maak tijd voor jezelf!

Naarmate december richting kerst loopt en jouw stressniveau bijna tot aan het dak zit wordt het toch hoognodig tijd dat je jezelf wat meer liefde gaat geven in deze drukke decembermaand.
Pak je agenda erbij en geef jezelf de nodige me-time. Plan de komende weken een aantal uren voor jezelf in om te ontspannen en doe tijdens deze uren alleen dingen jij blij van wordt. Zo daalt je stressniveau en ga je meer ontspannen de kerstdagen tegemoet.

Christmas treatment

Speciaal voor deze drukke maand hebben wij een fijne winterbehandeling samengesteld. Deze behandeling geeft het gelaat, de hals en decolleté extra aandacht en laten je huid weer stralen!

Met heerlijke !QMS producten, een intensieve bindweefselmassage, vochtbalans-herstellend masker, de hennabrows óf de wimperlift, afgerond met een ontspannend kopje thee.

Wat houdt de behandeling precies in?

– Diepe reiniging van de huid

– Bindweefselmassage om de doorbloeding te stimuleren en verklevingen los te maken, voor een strakkere en beter doorbloedde huid

– Je ervaart de voordelen van het !QMS fruitzuur en collageen, waarbij fijne lijntjes worden opgevuld

– Vochtbalans-herstellend masker voor gelaat en hals, voor de ultieme GLOW op je huid

– Keuze uit wimperlift of hennabrows

Wimperlift:

Met de wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Een goed alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen met een wimperkruller!

Hennabrows:

Henna brows zijn super populair! Onze speciale hennaverf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 6 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat je al die tijd geen make-up nodig hebt!

Deze behandeling is eenmalig te boeken bij Trends&Lifestyle voor €139,- ipv €169,-

Wij wensen jou een hele gezellige, liefdevolle en ontspannen decembermaand toe!

GERELATEERDE ARTIKELEN

We hebben meer artikelen geschreven over op je mooist met kerst:

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies