arrow_drop_up arrow_drop_down
3 april 2019 

Ja, ik wil een jongere en stralende huid

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?

Jij!

Zeker weten!

Ook al zie je de laatste tijd steeds meer fijne rimpeltjes tevoorschijn komen. Ach, echte schoonheid zit van binnen, toch? En voor plastische chirurgie, fillers, botox en de rest van het hele facelift-circus ben je veel te nuchter. Aan jouw gezicht geen polonaise! Rimpels horen bij ouder worden, daar hou je het maar op.

Wat als je op een natuurlijke manier rimpels & huidverslappingen tegen kunt gaan?

Bij Trends&Lifestyle geloven we dat ouder worden een natuurlijk proces is. Alleen wil dat niet zeggen dat rimpels en huidverslappingen daar per se bij horen! Wel vinden we het belangrijk om jou op een pure manier die jeugdige en egale huid terug te geven.
Als je weet dat je (lichamelijke) welzijn voor 25% door je genen bepaald wordt en voor 75 % door levensstijl, dan is het leiden van een langer en gelukkiger leven dus beïnvloedbaar.

Hoe ontstaat huidveroudering?

Zowel inwendige als uitwendige factoren hebben invloed op huidveroudering.

  • Hoe snel huidveroudering optreedt is deels genetisch bepaald (25%). Je genen bepalen hoe snel je cellen verouderen. Hier kun je helaas niets aan doen.
  • Naast genetische factoren speelt ook de omgeving een belangrijke rol (75%). De meest bekende factoren die de huid negatief beïnvloeden zijn: voeding en met name de (geraffineerde) suikers, stress, hormonen die uit balans zijn, zon en zonnebank, slecht of te weinig slaap, hoe en hoevaak je beweegt, roken en alcohol.

Wat gebeurt er bij huidveroudering?

Als je huid ouder wordt treden er een aantal veranderingen op. Als eerst wordt je huid dunner. Je huid wordt hierdoor kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Je huid wordt droger en valer en beschadigd gemakkelijker.

Daarnaast neemt vanaf je 28e levensjaar de hoeveelheid collageen af. Collageen is de belangrijkste bouwsteen van je bindweefsel, wat zorgt voor de stevigheid van je huid. Je huid wordt dus slapper.

Ook de hoeveelheid elastine neemt af. Elastine zorgt ervoor dat je huid soepel en rekbaar is. Doordat er een verminderde hoeveelheid collageen en elastine in je huid zit wordt je huid slapper en ontstaan er rimpels en huidverslappingen. De rimpels ontstaan dan op het voorhoofd en daarnaast ontstaan er kraaienpootjes en worden ook je oogleden, wangen, kaaklijk en hals slapper.

Wat kun je tegen huidveroudering doen?

Wanneer er sprake is van huidveroudering/verslapping, is dit een teken dat het collageen in je huid verminderd is. De cellen die hiervoor verantwoordelijk zijn, zijn onze fibroblasten. De fibroblasten zijn cellen die collageen en elastine produceren. Deze cellen moeten dus gestimuleerd worden zodat je huid haar stevigheid terug krijgt. Hiervoor bieden we meerdere mogelijkheden:

  • !QMS anti aging, met !QMS geven we collageen aan je huid en stimuleren we jouw cellen door de huid dagelijks te peelen. !QMS bevat 82% actieve werkstoffen, !QMS zorgt voor een vollere huid en laat deze stralen. Onze absolute nr 1.
  • Biostimulatie techniek, is een non-invasieve behandeling (je ervaart geen pijn of ongemak) waarmee de contouren van je huid worden gelift. Bij biostimulatie worden lichaamseigen processen geïmiteerd en bevorderd, zodat je huid zichzelf van binnen uit verbetert en verjongt.
  • Cold laser. Bij onze koudlaser wordt er minimale energie afgegeven aan je huid waardoor je cellen geprikkeld worden om de stofwisseling in de cel te verhogen. En dit zonder je huid te beschadigen! Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat de laser de energie in je cellen weer oplaadt. En dat is te zien: je huid ziet er frisser en steviger uit en je hebt minder wallen onder je ogen. Het is een wonderlicht, je ziet het niet, je voelt het niet, maar de resultaten zijn verbluffend!
  • Bindweefselmassage, hierbij wordt je huid door een combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage op een natuurlijke manier gelift. Door de verschillende lagen in je huid te prikkelen, activeer je de celvernieuwing in je huid, worden afvalstoffen beter afgevoerd en vervagen rimpels. Al na één behandeling ziet je huid er direct jonger en stralender uit.
  • Mesotherapie. Je herkent het vast wel, een droge en trekkerige en vale huid waardoor jij er minder uitgerust uitziet dan hoe jij je werkelijk voelt. Eigenlijk zou je daar heel graag van af willen, maar het lukt je niet. Dan is mesotherapie wat voor jou! Een volkomen natuurlijke techniek en niet schadelijk voor je gezondheid!
  • Cryo-T-Spray. Brrrr. Dat denk je misschien als je hoort dat er ijskoude lucht wordt geblazen op je huid! Maar wist je dat die kou ervoor zorgt dat jouw huid een instant detox ondergaat en daardoor direct verstevigt? Door de plotselinge kou krijgen je hersenen het signaal om de balans in je huid te herstellen. Je zou kunnen zeggen dat de kou jouw huid reset. Hierdoor ontstaat er meer bloedtoevoer en zuurstof naar je cellen. Jouw huid krijgt zijn natuurlijke spankracht weer terug en dat geeft jou die frisse en jeugdige uitstraling!
  • Zelf kunt je aan gezichtsgymnastiek doen zodat je jouw gezichtspieren goed traint.
  • Je kunt een goede beschermingsfactor tegen de zon dragen. Per slot van rekening, de zon heeft naast veel goede eigenschappen, ook de eigenschap ons collageen stuk te maken waardoor je huid sneller verouderd

De ‘beste’ producten, adviezen en apparatuur is 1.

De juiste up-to-date- kennis van de specialist en manier waarop zij deze kennis met jou deelt is 2 en de vaardigheden deze twee op een persoonlijke en duidelijke manier te combineren is nummer 3, het belangrijkste voor jou. Dit maakt dat ook jij de juiste behandelingen, adviezen en producten krijgt en daardoor gegarandeerd resultaat mag verwachten! Dat is onze kracht!

Binnenkort een gloed-je-nieuwe en aanvullende techniek om huidveroudering op een natuurlijke manier te vertragen! Keep you posted & see you soon 🙂

In ons instituut voor natuurlijke schoonheid, gezond leven, en verantwoorde voeding,

begeleiden onze specialisten ook jou naar de mooiste versie van jezelf. De resultaten zijn zo verbluffend dat zelfs onze klanten er graag over vertellen

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Let wel, om goed te kunnen beoordelen of wij ook jou met succes kunnen helpen, plannen we altijd eerst een kennismakingsconsult.

Liefs, team Trends&Lifestyle

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon ruim 20 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies