arrow_drop_up arrow_drop_down

Voel jij je ook ‘happy’ als je huid er goed uitziet?

!QMS producten zijn een ware traktatie voor je huid. Deze bijzonder werkzame producten zijn ontwikkeld door Dr. Med. Schulte, een chirurg en biochemicus.

!QMS heeft vele bijzondere eigenschappen.

De magische eigenschappen van !QMS

!QMS collageen zorgt ervoor dat de huid blijft stralen, voldoende vocht bevat en “strak” blijft zitten.

  • Na 1 maand: Het huidreliëf wordt gladder.
  • Na 2 maanden: De eerste lijnen verdwijnen.<
  • Na 3-4 maanden:De poriën zijn fijner, minder rimpels en een mooier huidoppervlak.

Waar kun je dit geluk vinden?

De !QMS lijn bestaat uit 3 fasen met de daarvoor afgestemde producten. Elke fase duurt 4 maanden, waarbij de huid prachtig in balans word gebracht in fase 1 en weer wordt opgebouwd en letterlijk verjongd in fase 2 en 3!

Je start met de speciale reiniging, een set van dag en nacht collageen met het fruitzuur. En daarnaast natuurlijk de dag en nachtverzorgingsproducten, de oogverzorging en intravital HET voedingssupplement voor verjonging van binnenuit.

Tip van Kitty

De fantastische producten uit deze lijn bevatten 82% werkzame stoffen en om deze optimaal te laten werken trakteer je jezelf een keer per 5-6 weken op een luxe !QMS treatment! Je voelt je dan echt herboren en kan er weer tegenaan!

De ervaring van Roca

Roca du Bosc:

”Een plastische chirurg kon mij niet helpen, maar Trends & Lifestyle wél!”

”Mijn moeder is nu anderhalf jaar klant bij Trends&Lifestyle. Zij kwam op het idee om Kitty een foto te sturen van mijn hals met de vraag; kan jij hier iets aan doen? Kitty wilde het wel proberen.

In het begin twijfelde ik nog even. Ik woon namelijk in Purmerend en om bij Kitty te komen moest ik een uur en drie kwartier rijden. Maarja, als je een kans hebt om iets waar je erg mee zit op te lossen, dan grijp je die! Dus ging ik een paar weken later voor mijn eerste behandeling naar Trends&Lifestyle.”

Wil je meer over de ervaring van Roca lezen?

Lees meer!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Neem contact op met ons op!

Heb je interesse? Maak dan snel een afspraak, zodat we samen met jou kunnen kijken welke behandeling het beste bij je past.

Samen met ons team van specialisten, hebben wij het beste van cosmetische dermatologie en huidtherapie samengebracht. Je ontvangt een persoonlijk en krachtig basis plan. Een op maat en bewezen advies, helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies