arrow_drop_up arrow_drop_down

''!QMS en Trends&Lifestyle zijn een gouden combinatie''

‘Goede crèmes gebruikte ik altijd al, ik wil rimpels namelijk zoveel mogelijk voorblijven en mijn huid in een goede conditie houden. Maar op een gegeven moment lieten de dure merken niet meer het resultaat zien wat ik verwachtte. Mijn huid werd steeds minder stralend en daarom heb ik de hulp ingeroepen van Trends&Lifestyle.

Want als je echt met een vraag zit op het gebied van je huid, kun je het beste naar een expert gaan. En zo kwam ik in aanraking met !QMS, niet per se alleen voor huidverjonging, maar vooral ook voor huidverbetering.’

!QMS Medicosmetics is op dit moment het beste anti-aging-huidverzorgingssysteem dat verkrijgbaar is. Met deze anti-aging therapie is het mogelijk om zonder de huid te beschadigen collageen in de huid te brengen.

Huidverzorging is voor mij een totaalpakket

‘Inmiddels gebruik ik !QMS alweer een paar jaar en kan oprecht zeggen: dit is voor mij de nummer 1 in huidverzorging. Mijn huid is zacht, heeft een mooie, egale teint en straalt! Toch is het niet alleen het product !QMS, die behandelingen kun je op wel meerdere plekken in Nederland krijgen. Het gaat mij vooral om het totaalpakket wat Trends&Lifestyle aanbiedt.

Kitty denkt bijvoorbeeld ook met je mee in gezonde voeding. Ze geeft zoveel tips: elke keer dat ik bij haar ben, leer ik weer iets nieuws over hoe ik mijn huid nog beter kan ondersteunen. Ik ben ervan overtuigd dat de behandelingen daarom zo goed werken. !QMS en Trends&Lifestyle zijn een gouden combinatie.’

Alle behandelingen bij Trends&Lifestyle zijn maatwerk

‘Iedere keer als ik bij Kitty in de stoel lig, kijkt ze wat mijn huid op dat moment nodig heeft. De ene keer is dat een !QMS zuurstofbehandeling en de andere keer een diep voedend masker. Alle behandelingen zijn op maat, het geeft precies wat je huid op dat moment nodig heeft. Ook vertelt Kitty uitgebreid wat ze doet en waarom ze dat doet, zo leer je veel over je huid, waardoor je zelf ook weer op dingen kunt letten.

Het grootste gedeelte van de tijd lig je nu eenmaal niet in de stoel bij Kitty, dus is het prettig als je zelf weet wat je kunt doen om je huid optimaal te laten stralen. En niet geheel onbelangrijk: elke keer als ik bij Kitty vandaan kom voel ik me vrolijk, het geeft me enorm veel energie. Het is eigenlijk iedere maand een cadeautje aan mezelf.’

Het is simpel, !QMS werkt

Waarom ik !QMS zou aanraden? Heel simpel, omdat het werkt. En dan heb ik het niet alleen over de gezichtsverzorging, de gehele lijn van !QMS is geweldig. Afgelopen zomer heb ik voor het eerst de zonnebrandcrème van !QMS geprobeerd, ik verbrand vrij snel, zeker in de zomerzon van Curaçao. Met !QMS: nergens last van.

Wat een topproduct!

Maar, en dat kan ik niet vaak genoeg zeggen, de combinatie van een uitstekend product samen met uitzonderlijke service, kennis en kunde van Beautysalon Trends&Lifestyle, maken deze formule zo succesvol. Dat maakt het tot meer dan een goede crème smeren!’

Lees meer!

Heb je deze artikelen al gelezen:

Neem contact op met ons op!

Heb je interesse? Maak dan snel een afspraak, zodat we samen met jou kunnen kijken welke behandeling het beste bij je past.

Samen met ons team van specialisten, hebben wij het beste van cosmetische dermatologie en huidtherapie samengebracht. Je ontvangt een persoonlijk en krachtig basis plan. Een op maat en bewezen advies, helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 

Over de schrijver
Kitty Scherff is Huidexpert, een autoriteit op het gebied van natuurlijke Anti-Aging methoden voor Huid, Haar en Lichaam! Wat begon 18 jaar geleden met enkel huidbehandelingen, is inmiddels ontwikkeld tot haar eigen Inner Health Beauty Concept. Met Trends&Lifestyle wordt er samengewerkt met de allerbeste ondernemers! De aandacht is daardoor gericht op alle aspecten van een gezonde levensstijl, zodat je het meest optimale resultaat bereikt.
Reactie plaatsen

GRATIS EBOOK: 

DIT VERTELLEN FABRIKANTEN 

JE ECHT NIET


-HET BEST BEWAARDE GEHEIM IN 

ANTI-AGING-

- Waarom je niet alle indianenverhalen moet geloven die je hoort

- Welke 12 ingrediënten je echtmoet vermijden in reinigingsmelk

- Waarom een gezonde levensstijl bijdraagt een een stralende huid

- Wat het verschil is tussen huidverzorging, huidverjonging en anti-aging.

Ebook Trends&Lifestyle
We maken gebruik van cookies