arrow_drop_up arrow_drop_down
Hormonen in balans

Hormonen in balans

Trends and Lifestyle terecht voor  behandelingen  hormenen in balans.

TOP 6

!QMS ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Heel Nederland

Wij behandelen klanten uit heel nederland in onze salon

Boslucht. Diep inademen. Direct voel je je energiek en je rent de heuvel op. Er valt een dauwdruppel op je wang. Je linkerhand veegt hem weg. Wat voelt je huid toch zacht! Jij weet dat zuurstof niet alleen je lijf van energie voorziet, ook je huid gaat er van stralen. Dankjewel !QMS!


Blaas je huid nieuw leven in

Zuurstof is van levensbelang. Ook voor je huid! Tijdens een !QMS zuurstofbehandeling wordt er met een medisch zuurstofapparaat 97,4% zuivere zuurstof onder druk in je huid gebracht. Op deze manier kunnen de werkzame stoffen van de !QMS producten zoals collageen en hyaluronzuur nog dieper je huid binnendringen. Hierdoor wordt de werking van jouw bestaande anti-aging behandelingen versterkt. Een !QMS zuurstofbehandeling zorgt direct voor een volle en stralende huid.

Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen die wij aanbieden.

Hormoontherapie en Welnessprogramma

Het allerbeste resultaat. Van binnen en van buiten, op een eenvoudige en leuke manier. Kitty is detox/voedingscoach, hormoontherapeute en ze begeleid gezinnen naar een gezonde leefstijl. Dan heb je ook meteen een van haar grootste passie te pakken: Jou begeleiden naar een gezonde leefstijl en een mooie huid!

Het zijn je hormonen:

Ralph Moorman

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een gezonde hormoonbalans is. Om jou te helpen de mooiste versie van jezelf te worden, werken wij daarom samen met Ralph Moorman. 

Maak kennis met ons 12-weekse online programma: het zijn je hormonen. Leer hoe je jouw levensstijl aanpast en meer energie krijgt.

Frecious

Slowjuice Sappen

Omdat beautysalon Trends&Lifestyle alleen voor de allerbeste producten gaat, kun je tegenwoordig Frecious Slowjuice ook gewoon bij ons bestellen. Dat is pas gemak! Met de Frecious Slowjuice sappen werk je op een eenvoudige manier aan een gezond en fit lichaam. Een biologisch sap vol gezondheid en levensergie.

Hormonen in balans

Leuk om kennis te maken

Mijn naam is Kitty, ik ben de drijvende kracht achter Trends and Lifestyle. Als verjongingsspecialiste heb ik inmiddels meer dan 21 jaar ervaring. Met mijn team sta ik elke dag voor je klaar om je de best mogelijke behandeling te geven. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden behandelingen verzorgd. We behoren tot de top-6 beauty instituten van de Benelux waarmee we toonaangevend zijn in Nederland.


Mijn motto: Be good to your skin, you’ll wear her every day, for the rest of your life.

We maken gebruik van cookies