arrow_drop_up arrow_drop_down
Bindweefselmassage

haargroeistimulerende massage

stimuleert de haargroei 

TOP 4

ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

1000 +

Wij verzorgen meer dan 1000 behandelingen per jaar

Uitgevallen haar is heel vervelend en het lijkt wel een eeuwigheid te duren voordat het haar weer terug is aangegroeid. Met de haargroeistimulerende massage kunnen we de haargroei versnellen.


Factoren versnellen haargroei

Als je dun haar hebt en je haargroei wil versnellen is het belangrijk te letten op meerdere factoren. Zoals je voedingspatroon, je beweegpatroon en de mate van het nemen van rust. Daarnaast kan de haargroeistimulerende massage helpen om de doorbloeding weer goed op gang te brengen.


Wat doet een haargroeistimulerende massage?

Een haargroeistimulerende massage zorgt voor een verwijding van de vaten, hierdoor komt de doorbloeding goed op gang. Ook de vochtuitwisseling tussen de weefsels wordt door masseren op gang gebracht. Voedingsstoffen die door het verbeteren van het voedingspatroon het lichaam binnenkomen worden hierdoor beter door het bloed aangevoerd en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Tevens worden tijdens de massage dode cellen losgemaakt en verwijderd en werkt de massage ontspannend. 

Bindweefselmassage

DE 5 VOORDELEN VAN DE haargroeistimulerende

MASSAGE

  • De hoofdhuid krijgt een betere doorbloeding
  • Afvalstoffen worden beter afgevoerd
  • Voedingsstoffen worden beter aangevoerd
  • Het haar krijgt op den duur meer volume
  • Het werkt ontspannend
Wil jij alle voordelen van de haargroeistimulerende massage ervaren?

Bindweefselmassage

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

Door de haargroeistimulerende massage wordt de haargroei versneld.

 

Hoeveel behandelingen je nodig hebt,

hangt af van de conditie van je hoofdhuid. 


Je kunt de haargroeistimulerendemassage ook combineren met de mesotherapie voor het haar, detoxbehandeling voor het haar, hormonaal en leefstijladvies en voedingssupplementen tegen haaruitval. Wij adviseren je graag wat het beste resultaat geeft bij jouw haar!

JA MAAR, WIE ZIJN JULLIE EIGENLIJK?

Goeie vraag. Wij dat zijn Lindy, Manon (x2), Romy en ik = Kitty, de eigenaar van dit fantastische team!


We hebben ieder ons eigen specialisme, van anti-aging, huidverbetering en lichaamsverbetering tot een vollere haardos, definitief ontharen en permanente make-up. Ondanks onze verschillen hebben we één grote gemeenschappelijke deler: we zijn allemaal hartstikke gek van ons vak. Jouw schoonheid is echt voor ieder van ons een bloedserieuze zaak. Wat trouwens niet betekent dat we niet in zijn voor een lolletje of een kletspraatje. Integendeel.


Een bezoek aan onze salon is uiteindelijk een cadeau aan jezelf en we willen dolgraag dat je daar volop van geniet. Geen getrut, maar ook zeker geen gehaast, zodat je die glimlach die je hier vanzelf op je gezicht krijgt ook lekker mee naar huis kunt nemen.

een haargroeistimulerende massage inplannen?

We maken gebruik van cookies