arrow_drop_up arrow_drop_down
Behandeling fillers

Fillers

1000 +

WIJ VERZORGEN MEER DAN 1000 BEHANDELINGEN PER JAAR

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Heel Nederland

Wij behandelen klanten uit heel nederland in onze salon

Je gezicht laten behandelen met fillers? Bij Beautysalon Trends&Lifestyle ben je aan het juiste adres. Je gezicht laten behandelen met fillers heeft verschillende voordelen en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Een van de redenen om fillers te gebruiken is bijvoorbeeld om een vermoeid gezicht te verhelpen. Zoals je ongetwijfeld weet is veel van je emoties af te zien aan je gelaat. 


Wanneer jij bijvoorbeeld vaak moe bent, of moe bent geweest, is er een grote kans dat dit in je gezicht te zien is. Dus bij een vermoeid gezicht is het aan te raden om een fillerbehandeling te nemen, zodat je weer een schitterende uitstraling krijgt!


Boze gezichtsuitdrukking

Ook wanneer je vaak boos bent, of een boze uitdrukking hebt, kan dit effect op je gezicht hebben. Zo kun je bijvoorbeeld mondhoeken hebben die naar beneden zijn gekruld, en dat is iets wat er doorgaans niet mooi uitziet. Dergelijke problemen zijn op te lossen door een fillerbehandeling. Deze problemen kunnen al op jonge leeftijd voorkomen, maar ook ontstaan door ouderdom. 


Gebruikmaken van fillers kan ervoor zorgen dat je gezicht verjongd en dat is natuurlijk een ideaal voor iedereen. Ook kan het ervoor zorgen dat je beeld meer strookt met je gemoedstoestand. Sommige mensen hebben namelijk een boos gezicht, terwijl ze niet eens boos zijn. Ook dit kan met fillers worden opgelost zodat je een opgewekter gezicht krijgt die past bij je eigen vrolijkheid! 

Behandeling fillers

Wat zijn fillers en hoe werkt dit?

Een filler is een gel die wordt ingebracht door middel van een spuit in je gezicht. Deze gel zorgt ervoor dat je gezicht het volume krijgt dat je voor ogen hebt. Eén van de redenen dat het voller wordt, is omdat de huid veel meer vocht vasthoudt. 


Hierdoor krijg je echt een blos en worden de genoemde problemen opgelost. De hoeveelheid die je nodig hebt verschilt per persoon en is ook afhankelijk van wat jouw voorkeur heeft. De fillers zijn zeer veilig, waardoor de risico's op gezondheidsproblemen klein zijn. 

Behandeling met fillers

Door middel van kleine spuiten op specifieke plaatsen, kunnen de problemen worden opgelost. Ze kunnen ervoor zorgen dat de problemen die je hebt verdwijnen als sneeuw voor de zon, bijvoorbeeld doordat je minder rimpels krijgt. 


Het voordeel is dat een behandeling over het algemeen niet als pijnlijk wordt ervaren. Dit komt omdat er gebruik wordt gemaakt van verdoving. Dus mocht je een lage pijngrens hebben, dan is dit geen reden om geen behandeling te ondergaan. Veel pijn hoef je namelijk niet te ervaren. Daarnaast zullen de effecten op de lange termijn de behandeling dubbel en dwars waard maken! 

Behandeling fillers

Wie zijn wij?

We begrijpen uiteraard dat je extra informatie wilt inwinnen vóórdat je een dergelijke behandeling ondergaat. Om die reden is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Tijdens die afspraak wordt er meer informatie verschaft. Zo vertellen wij je wat deze behandeling voor jou persoonlijk kan betekenen en wat de voor- en nadelen zijn.

Intake inplannen?

Heb je deze artikelen al gelezen?


Behandeling met fillers is een behandeling in die valt onder injectables. Je kunt bij ons ook terecht voor:


We maken gebruik van cookies