arrow_drop_up arrow_drop_down
CRYO-T SPRAY

CRYO-T SPRAY

GEEFT JOU EEN STRAKKE GEZONDE HUID

TOP 4

!QMS ANTI-AGING INSTITUTEN BINNEN DE BENELUX

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

1000 +

WIJ VERZORGEN MEER DAN 1000 BEHANDELINGEN PER JAAR

Appje: ‘Ga je mee lunchen?’ 


Je stapt net beautysalon Trends&Lifestyle in voor je Cryo-T Spraybehandeling. Je stuurt terug: ‘Leuk, over een kwartiertje trakteren we onszelf op een gezonde lunch!’ Met een glimlach stop je je telefoon weer in je tas. Het blijft een wonder dat zo’n doeltreffende Cryo-T Spray behandeling maar 15 minuten duurt.Een stralende huid èn tijd over, wat wil je nog meer?


De huidverjongende kracht van kou

Brrrr. Dat denk je misschien als je hoort dat er ijskoude lucht wordt geblazen op je huid! Maar wist je dat die kou ervoor zorgt dat jouw huid een instant detox ondergaat en daardoor direct verstevigt? Door de plotselinge kou krijgen je hersenen het signaal om de balans in je huid te herstellen. Je zou kunnen zeggen dat de kou jouw huid reset. Hierdoor ontstaat er meer bloedtoevoer en zuurstof naar je cellen. Jouw huid krijgt zijn natuurlijke spankracht weer terug en dat geeft jou die frisse en jeugdige uitstraling!

Cryotherapie of Cryo-T Spray

DE 5 VOORDELEN VAN DE CRYO-T SPRAY

  • Geeft direct een strakke en stevige huid
  • Vermindert ontstekingen in het gezicht
  • Vermindert acne, rosacea, psoriasis en eczeem
  • Vermindert roodheid
  • Unieke huidverjonging voor het hele lichaam

Cryotherapie of Cryo-T Spray

DE CRYO-T SPRAYBEHANDELING

De Cryo-T Spraybehandelingen worden ingezet ter ondersteuning van andere huidverjongingsbehandelingen. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van de conditie van je huid. Ons team van specialisten maakt voor jou een advies op maat!


Cryo-T Spray en jij

Een Cryo-T Spraybehandeling geeft jou direct een strakkere en stevigere huid. En dat in slechts 2-4 minuten! Maar dat is niet het enige wat de Cryo-T Spay kan. De Cryo-T Spray wordt ook ingezet bij:


Cryotherapie of Cryo-T Spray

Wie zijn wij?

Trends and Lifestyle heeft een heldere missie: jou helpen de mooiste versie van jezelf te worden. Jouw stralende lach, fitte lichaam en ontspannen mind is voor ons het allerbelangrijkst! Met ons team staan we elke dag voor je klaar om je te helpen met de behandeling die je wenst.

Afspraak maken Voor jouw Cryo-T SprayBehandeling?

We maken gebruik van cookies