arrow_drop_up arrow_drop_down
BOTOXBEHANDELING

Botoxbehandeling

1000 +

WIJ VERZORGEN MEER DAN 1000 BEHANDELINGEN PER JAAR

20 + JAAR

ERVARING MET DE BEHANDELINGEN DIE WE AANBIEDEN

Heel Nederland

Wij behandelen klanten uit heel nederland in onze salon

De laatste jaren weten steeds meer mensen de weg te vinden naar een kliniek waar men botoxbehandelingen uitvoert. Het zijn zeker niet alleen vrouwen maar ook steeds meer mannen die er mooi en verzorgd uit willen zien. Wie wil dit nu niet? Er gaan allerlei verhalen rond dat het niet goed is om de rimpels in je gezicht in te spuiten met botox.


Dit is echter onterecht, mits je de behandeling laat uitvoeren door een gekwalificeerde arts. Als je de behandeling laat uitvoeren in een deskundige kliniek met een deskundig team, dan krijg je daar geen spijt van. Wij staan bekend als een vakkundige beautysalon, met een vakkundig team dat altijd klaar staat voor onze klanten.


Wat is botox

Botox is een soort eiwit. Dit eiwit heeft uitwerking op de zenuwcellen. Botox zorgt ervoor dat de spierspanning bij rimpels wordt onderdrukt zodat de rimpels zachter en minder opvallend worden. In de medische wereld wordt botox gebruikt tegen migraine en overmatig zweten. Voor cosmetische ingrepen wordt botox wel het meest gebruikt. De één krijgt eerder en/of meer rimpels dan de ander, maar iedereen moet er uiteindelijk een keer aan geloven. Rimpels ontstaan door:


  • lachen
  • praten
  • fronsen
  • veel in de zon zitten
  • zonnebank 
BOTOXBEHANDELING

Wanneer en waar helpt botox?

De minimale leeftijd waarop je botox mag gebruiken is 18 jaar. Het is logisch dat dit op een jongere leeftijd totaal niet aan de orde is. Veel jongeren beginnen al vroeg met het laten verwijderen van de eerste zichtbare rimpeltjes. 


Dat is een keus die je natuurlijk zelf maakt, het is jouw gezicht en jij moet je prettig voelen. Voordat je je eerste botoxbehandeling krijgt, overleg je met je arts wat de mogelijkheden zijn. Je moet wel weten dat een botoxbehandeling tijdelijk is, dus je krijgt ook gedegen advies voor de daaropvolgende behandelingen. 


De behandeling is voor:


  • lachrimpels
  • fronsrimpels
  • kraaienpootjes 

Dynamische en statische rimpels

Rimpels ontstaan vanuit je uitdrukking, oftewel expressie, zijn ‘dynamische’ rimpels. Het zijn de zogenoemde ‘statische’ rimpels die altijd zichtbaar zijn. Deze kun je eventueel laten opvullen met fillers. Die hebben uitwerking op je rimpels van binnenuit. Dus als je je stoort aan dynamische rimpels, laat dan zeker een botoxbehandeling doen. Je voelt je als herboren, want je gezicht oogt daarna echt jonger.


Behandeling met botox

De arts gebruikt de botox heel gedoseerd waardoor de spier waar het om gaat gedeeltelijk 'platgelegd’ wordt. Daardoor trekt de spier minder krachtig samen. Het resultaat is hierdoor heel natuurlijk en je huid ziet er jong en stralend uit. Als anti-rimpelbehandeling is botox dus ideaal. Zeker voor die vervelende fronsrimpel. Daar stoor je je toch aan? Het maakt je namelijk veel strenger.


Wat ook goed te behandelen is met botox:

  • Afhangende mondhoeken waardoor je zo'n trieste blik krijgt.
  • Het kuiltje in je kin dat je zo lelijk vindt.


De behandelingen werken zo’n drie tot vier maanden. Daarna vervult de spier zijn functie weer als vanouds en kun je het beste een nieuwe behandeling laten uitvoeren. 

BOTOXBEHANDELING

Naast cosmetisch ook medisch effect

Cosmetisch

Wanneer je er stralend uit wilt zien maar je rimpels je behoorlijk in de weg zitten, ga dan voor deze behandeling! Doordat je er weer beter uitziet, voel je je ook beter en zit je lekkerder in je vel. Dat is voor jou en voor de mensen om je heen een fijn gevoel.


Medisch

Op medisch gebied kan botox ook een uitkomst zijn. Heb je vaak migraine waardoor je verhinderd wordt naar je werk te gaan of een leuk feestje? Of ervaar je hinder van tandenknarsen? Botox geeft jou hierbij uitkomst. Schaam je er niet voor, het helpt goed en het gaat immers om jouw eigen lijf en jouw geluk! 

Hier kunnen we jou bij helpen

Botox tegen migraine

Botox tegen tandenknarsen

Botox voor vollere lippen

Botox voor wangen

BOTOXBEHANDELING

Wie zijn wij?

Trends and Lifestyle heeft een heldere missie: jou helpen de mooiste versie van jezelf te worden. Jouw stralende lach, fitte lichaam en ontspannen mind is voor ons het allerbelangrijkst! Met ons team staan we elke dag voor je klaar om je te helpen met de behandeling die je wenst.

Intake inplannen?

We maken gebruik van cookies